Autolaina netistä – nopeaa ja vaivatonta rahoitusta

Auto on monille meistä välttämättömyys, mutta sen ostoon tarvittavaa summaa on harvoin valmiiksi sivussa. Rahoitusta voi hakea netistä, pankista tai autokaupasta. Netin lainapalveluista, kuten Raha.fi.stä, voit hakea autolainaa aina pienistä summista jopa 60 000 € lainaan asti. Me kilpailutamme autolainan puolestasi eri rahoittajilla, jolloin voit saada kerralla useamman tarjouksen. Vertailu autolainojen hinnoista helpottuu, kun et joudu lähettämään hakemuksia useampaan paikkaan erikseen.

Autolaina voi olla suuruudeltaan muutamasta sadasta eurosta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Autolainan hakeminen netissä on kätevää: haku on helppoa ja pääset tutustumaan lainamahdollisuuksiisi rauhassa jo ennen auto-ostoksille menoa.

Netissä autolainoja on helppo vertailla keskenään ja saat hyvän kuvan siitä, mikä laina sopii parhaiten juuri sinun tilanteesesi ja budjettiisi. Autolainaa voi saada sekä täysin uuteen autoon, käytettyyn autoon että myös vaihtoautoon. Auto voidaan ostaa joko autokaupasta tai yksityiseltä.


Palvelumme kautta sinun on helppoa ja turvallista hakea rahoitusta, jolla ostaa unelmiesi auto. Lainalaskuri näyttää sinulle arvion kuukausierästä, jota tulet lainastasi hakemasi summan ja takaisinmaksuajan perusteella maksamaan. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido lainan ottamiseen.

Hae AUTOlainaa

Näin haet autolainaa netissä

Autorahoitus on kätevä hakea verkossa. Näin haet autolainaa Raha.fi:n palvelussa:

Täytä sähköinen hakemus

Hae maksuttomalla hakemuksellamme tarpeisiisi sopiva autolaina. Laskuri auttaa sinua arvioimaan tulevan kuukausieräsi. Itse hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joten tietosi pysyvät turvassa.

Lainatarjous nopeasti

Pitkälti automatisoidun hakemusten käsittelyn ansiosta saat haettua lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat heti vastauksena alustavan lainapäätöksen. Tarjouksia voi olla useampi kuin yksi, sillä lähetämme hakemuksesi useille lainantarjoajille.

Tutustu ja vertaa rauhassa

Sinulla on mahdollisuus tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa. Jotta löydät sinulle sopivimman lainan, kiinnitä huomiota lainan korkoon, muihin kuluihin ja takaisinmaksuaikaan. Todellinen vuosikorko pitää sisällään sekä koron että muut lainakustannukset, joten se toimii hyvänä mittarina autolainan hinnalle.

Rahat pian tilillesi

Kun olet päätynyt sopivaan lainaan, hyväksyt sen pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen laina siirretään mahdollisimman nopeasti tilillesi. Tarkka aika riippuu hieman pankkiyhteydestäsi. Yleisimpiin pankkeihin laina siirtyy nopeasti, usein vielä samana päivänä. Huomaa, että laina voidaan siirtää tilillesi kuitenkin vain klo 7-23 välisenä aikana.

Edullinen autolaina löytyy helpoiten kilpailuttamalla laina

Hae nyt

Miksi hakea autolaina netistä?

Mietitkö, miksi hakisit autolainan netistä pankin tai autokaupan sijasta? Tässä sinulle muutamia netistä haettavan autolainan etuja päätöksenteon tueksi:

Nopea hakuprosessi

Hakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa nopeasti. Ne käsitellään automaattisesti, joten saat alustavan lainatarjouksen välittömästi. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä, voit toimittaa ne sähköisesti. Hakemisen lisäksi myös varsinainen lainan saaminen on nopeaa - rahat siirtyvät sinulle parhaimmillaan vartissa!

Useita hyviä lainatarjouksia

Lähetämme hakemuksesi useammalle lainantarjoajalle, jolloin mahdollisuutesi saada lainaa kasvavat. Voit siis saada useita tarjouksia hakemallesi lainasummalle lähettämällä vain yhden hakemuksen. Lainojen vertailu on tällöin vaivatonta ja tunnistat hyvän tarjouksen helpommin kuin jos tarjouksia olisi vain yksi.

Ei käsirahaa tai vakuuksia

Usein autoliikkeen tarjoamaa rahoitusta hakiessa sinulla tulee olla käsiraha maksettuna, jotta laina voidaan myöntää. Ostettu auto vaaditaan usein myös vakuudeksi lainaa vastaan. Raha.fi:n palvelussa myönnetään puolestaan vain vakuudettomia lainoja, mikä myös helpottaa hakuprosessia.

Joustavat lainaehdot

Pystyt itse hakuvaiheessa vaikuttamaan siihen, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat autolainallesi. Parhaimmillaan laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Monet lainanmyöntäjät ovat myös avoimia joustolle ja muutoksille maksuaikataulussa, jos sille tulee tarvetta myöhemmin.

Kenelle autolaina voidaan myöntää?

Autolainan saamiseen vaikuttavat samat perusasiat, kuin muidenkin lainojen saamiseen. Jotta autolainaa voidaan myöntää, hakijalla tulee olla:

Sopivat tulot

Hakijan tulojen täytyy olla haettuun lainasummaan nähden sopivat, jotta hän pystyy maksamaan lainan takaisin.

Luottotiedot kunnossa

Autolainan hakijan tulee olla myös luottokelpoinen, eli hänen luottotiedoissaan ei tulisi olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, ja hänellä on oltava pankkitili sekä pysyvä asuinosoite Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen autolainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudeton autolaina tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi lainan takuuksi tai pyytää ketään lainan takaajaksi.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Sinulla ei tarvitse olla tarkkaa tietoa ostettavasta autosta lainanhakuvaiheessa. Hakemuksen lähettäminen ei myöskään sido sinua lainan ottamiseen, joten voit pyytää lainatarjouksen jo hyvissä ajoin.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnusten käyttö tekee lainan hakemisesta ja saamisesta nopeaa sekä turvallista.

Lue lisää
Remonttilaina

Remonttilaina

Kodin tai vaikka kesämökin remontointia varten on mahdollista saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 €.

Lue lisää
Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Haluatko lainan mahdollisimman pitkäksi ajaksi ja sille kohtuullisen kuukausierän?

Lue lisää