Bank Norwegian luottokortti: yleisimmät kysymykset vastauksineen

Bank Norwegian on verkossa toimiva pankki, jonka omistaa norjalainen lentoyhtiö Norwegian. Suomessa Bank Norwegian aloitti toiminnan vuonna 2015. Lainojen lisäksi Bank Norwegianin palveluihin kuuluu myös Norwegian luottokortti.

Norwegian-kortti on edullinen vaihtoehto, sillä itse kortin käyttäminen ei maksa mitään, vaan maksat ainoastaan luottosi korot. Tämän lisäksi sen kilpailukykyisiin ominaisuuksiin kuuluu joustavuus ja lyömätön etuohjelma, josta asiakkailla on ollut positiivisia kokemuksia.

Tästä löydät listan tärkeimmistä kysymyksistä Bank Norwegianin luottokorttiin liittyen!

Hae Bank Norwegian-luottokorttia

1. Kuka voi hakea Norwegianin luottokorttia?

Norwegianin luottokortti voidaan myöntää henkilölle, joka täyttää seuraavat ehdot:

  • Vähintään 23 -vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kk

Korttia voi hakea myös työtön tai opiskelija. Hakijasta tehdään kuitenkin luottokelpoisuuskartoitus, jonka perusteella luottokortti lopulta myönnetään.

2. Kuinka haen Norwegianin luottokorttia?

Norwegian-kortin saat haettua netissä Bank Norwegianin sivuilta. Hakemuksen täytät nopeasti ja päätöksen hyväksymisestä saat yleensä tunneissa.

Norwegianin luottokortin hankkimiseksi sinun ei tarvitse olla minkään pankin jäsen.

3. Mikä on Norwegian-kortin toimitusaika?

Kortin toimitusaika on noin viikko.

4. Mikä on Norwegian-kortin luoton määrä?

Norwegianin luottokortin luottoraja määräytyy henkilökohtaisesti. Enimmillään se on 10 000 euroa. Bank Norwegian antaa sinulle luottoluokituksen perustuen hakemuksessasi antamiisi tietoihin ja vapaasti saatavissa olevaan tietoon.

Luoton avattuasi sinun on mahdollista jälkeenpäin itse laskea luottorajaa tai hakea sen korotusta. Tämä onnistuu kätevästi verkossa Bank Norwegianin OmatSivuni -palvelun kautta.

Mies hakee Bank Norwegian -luottokorttia kannettavalla tietokoneella pöydän äärellä

5. Voiko Norwegianin luottokortilla maksaa laskuja?

Kyllä. Voit maksaa Bank Norwegianin luottokortilla esimerkiksi toisen luottotilin laskun riippumatta siitä, mistä pankista on kyse.

Laskun voit maksaa kirjautumalla OmatSivuni -palveluun ja valitsemalla sieltä ensin “Luottokortti” ja tämän jälkeen “Maksu”.

6. Miten Norwegian-kortin korko määräytyy?

Jos maksat luottosi laskun kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, ei ostoksista tai automaattinostoista kerry korkoa ollenkaan. Parhaimmillaan voit saada maksutonta luottoa jopa 45 vuorokautta. Osamaksua käyttäessäsi vuotuinen nimelliskorko on 19,99 %.

Mikäli suoritat tilisiirtoja, maksat laskuja tai nostat käteistä pankista, lasketaan näistä 19,99 % korkoa maksu- tai nostopäivästä lähtien.

7. Milloin saan laskun ja mistä se koostuu?

Norwegian kortilla lyhennät avointa saldoasi kuukausittain. Laskun eräpäivä on aina joka kuukauden 15. päivä, jolloin maksat edellisen kuukauden aikana käytetyn luoton. Voit maksaa laskun joko kokonaan tai osittain.

Minimilyhennys on 3 % avoimesta saldosta, mutta vähintään 30 €. Huomaa, että e-laskussa maksettavaksi summaksi on merkitty aina minimilyhennys. Jos siis haluat lyhentää luottoasi enemmän, on sinun itse muutettava summa maksun yhteydessä.

Voit myös lyhentää luottoasi aina halutessasi OmatSivuni -palvelussa.

8. Millaisia palvelumaksuja Norwegianin luottokortilla on?

Norwegianin luottokortilla ei ole lainkaan vuosimaksua ja itse kortin käyttäminen on ilmaista. Maksat siis käytännössä ainoastaan luottosi korkokuluja.

Bank Norwegianin luottokortin ainoat palvelumaksut ovat:

  • Paperilasku 4 € (sähköinen lasku on ilmainen)
  • Valuutanvaihto 1,75 % (ostaessasi jotain eri valuuttaa käyttävästä verkkokaupasta tai nostaessasi rahaa euroalueen ulkopuolisessa maassa)
  • Irtisanomismaksu 5 €

9. Onko Norwegian-kortissa debit-ominaisuutta?

Ei ole. Norweigan-kortti on puhtaasti luottokortti.

10. Mikä on Bank Norwegianin matkavakuutus?

Bank Norwegian tarjoaa luottokorttinsa käyttäjälle ilmaisen matka- ja peruutusvakuutuksen. Vakuutus astuu automaattisesti voimaan, kun vähintään 50 % matkakuluista on maksettu Norwegian kortilla.

Vakuutus koskee sekä kortinhaltijaa että hänen mukanaan matkustavia perheenjäseniä (puoliso ja alle 21-vuotiaat lapset) ja max. 3 perheen ulkopuolista kanssamatkustajaa.

Norwegian-korttiin saa liitettyä lisämaksusta myös vuokra-auton omavastuu -vakuutuksen, mikä voi olla lomamatkalla kätevä.

11. Mitä Bank Norwegianin CashPoint -pisteet ovat?

Norwegian-korttia käyttämällä kerrytät CashPoint –lentopisteitä. Näitä pisteitä voit käyttää Norwegianin lentokustannuksiin kuten lentolippuihin, ylimääräisiin matkatavaroihin ja paikkavarauksiin.

Ansaitset 1 % CashPoint -pisteitä kaikista Norwegian-kortilla tehdyistä ostoksista. Maksaessasi Norwegianin matkoja Norwegian-kortilla saat 4 % CashPoint -pisteitä LowFare -lippujen hinnoista ja 10 % Flex -lippujen hinnoista. Tämän lisäksi CashPoint -pisteitä voi saada Bank Norwegianin yhteistyökumppaneilta ja erikoiskampanjoista.

Yksi CashPoint -piste vastaa yhtä Norjan kruunua, joka on noin 0,10 €. Eli esimerkiksi kerryttäessäsi 1 500 CashPoint -pistettä voit saada seuraavasta matkastasi alennusta jopa 150 €.

CashPoint-pisteitä ei kerry muiden lentoyhtiöiden lentolipuista, laskujen maksamisesta, tilisiirroista, eikä käteisnostoista.

12. Voiko Norwegian-kortille hankkia rinnakaiskorttia?

Ei voi. Bank Norwegian ei tarjoa rinnakkaiskortteja.

13. Pystynkö nostamaan käteistä Norwegianin luottokortilla?

Kyllä, voit nostaa käteistä sekä Suomessa että ulkomailla. Suomessa käteisnostoraja on 500 € ja ulkomailla 1 000 €. Automaattinostot ovat ilmaisia.

14. Miten Bank Norwegianin kortin sulkeminen tapahtuu?

Mikäli kortti on kadonnut, sen voi sulkea verkossa tai puhelimitse. Verkossa kirjaudu omille sivuillesi tai mobiilisovellukseen, ja siirry luottokortti-sivulle. Kortin voimassaolon vieressä on kolme pistettä, joita klikkaamalla saat esiin vaihtoehtoja, joista yksi on kortin sulkeminen.

Bank Norwegianilla on myös puhelimitse toimiva sulkupalvelu, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Sulkupalvelun puhelinnumero on +358 7532 66 200.

Hae Bank Norwegianin luottokorttia

Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin hetken ja saat vastauksen nopeasti!

Hae Bank Norwegian-luottokorttia

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko