Hae lainaa ja hanki tietoa talousasioista Raha.fi:ssä

Lainaa 100-70000 € ilman vakuuksia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjoukset heti

Täytä helppo ja lyhyt hakemus ja haemme sinulle heti lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Valitse edullisin lainavaihtoehto

Tutustu saamiisi tarjouksiin rauhassa ja vertaa niitä keskenään. Sopivan lainan valinta ja rahojen nostaminen käy helposti.

Rahat tilille nopeasti

Kaikki kauttamme haettavat lainat myönnetään mahdollisimman nopeasti. Saat hyväksytyn lainan tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Miksi hakea vakuudetonta lainaa Raha.fi:n avulla?

Säästä aikaa ja vaivaa

Saat avullamme lainatarjoukset usealta eri rahoituslaitokselta vain yhdellä helpolla hakemuksella.

Lainapäätös heti

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksia voi tulla jopa useita.

Löydät edullisen lainan

Kun sinulla on useita lainatarjouksia edessäsi, voit verrata niitä helposti keskenään ja valita sinulle parhaimman vaihtoehdon.

Lue käyttäjiemme kokemuksia Raha.fi-palvelusta

“Pidän kulutusluotossa erityisesti siitä, että saan nostettua rahaa aina tarpeen mukaan. Yllättävät menotkaan eivät enää stressaa, kun minulla on “varakassa”, jolla maksella. Luoton hakemisen helppoudesta iso plussa.”

5/5

TONI H.

“Tein hakemuksen lainojen yhdistämisestä ihan mielenkiinnosta, koska minulla oli pari isompaa lainaa, pari luottokorttia ja kulutusluotto. Minulle tarjottiin uutta lainaa, jonka kulut olivat yli satasen pienemmät kuukaudessa. Totta kai yhdistin lainani!”

5/5

MARI R.

“Yllätyin hakuprosessin nopeudesta ja helppoudesta. Olin varautunut siihen, että lainan myöntäminen voi kestää ja joudun toimittamaan paljon papereita. Teinkin hakemuksen muutamassa minuutissa ja laina myönnettiin jo samana iltapäivänä.”

5/5

LINDA E.

Usein kysyttyä

Tutustu palvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli jokin muu asia askarruttaa sinua, ole meihin suoraan yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan.

Tekemällä lainahakemuksen Raha.fi:ssä et sitoudu vielä lainan ottamiseen. Kartoitamme sinulle parhaat lainantarjoajat maksutta. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, mikäli niin haluat.

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. palkkakuitit), mutta nämä voit lähettää helposti sähköisesti.

Palvelussamme on vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoajat ovat hyvämaineisia suomalaisia ja pohjoismaisia yrityksiä.

Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.

Hae vakuudetonta lainaa 100-70000 €