Miksi hakea lainatarjoukset Raha.fi:n avulla?

HELPPO JA LYHYT HAKEMUS

Voit täyttää hakemuksemme milloin ja miten sinulle parhaiten sopii – tietokoneella, kännykällä tai vaikkapa tabletilla. Se vie korkeintaan muutaman minuutin! Palvelumme on sinulle täysin maksuton ja et sitoudu vielä lainan ottamiseen.

USEITA LAINATARJOUKSIA HETI

Haemme sinulle lainapäätöksen luotettavilta rahoituslaitoksilta. Saat parhaimmillaan useita mielenkiintoisia alustavia lainapäätöksiä. Sinulla on monta vaihtoehtoa, joista valita sopivin pikalaina.

SAAT AINA TARJOUKSIA

Mikäli emme saa sinulle alustavaa lainapäätöstä
kilpailutuksessamme mukana olevilta rahoituslaitoksilta,  kerromme sinulle kuitenkin muista hyvistä lainoista, jotka sinun on mahdollista saada. Raha.fi:ssä et siis jää koskaan tyhjin käsin!

LÖYDÄT EDULLISIMMAN LAINAN

Kun sinulla on useita lainatarjouksia edessäsi, voit verrata niitä helposti keskenään ja valita sinulle parhaimman vaihtoehdon.

Lue käyttäjiemme kokemuksia palvelusta

“Pidän kulutusluotossa erityisesti siitä, että saan nostettua rahaa aina tarpeen mukaan. Yllättävät menotkaan eivät enää stressaa, kun minulla on “varakassa”, jolla maksella. Luoton hakemisen helppoudesta iso plussa.”

Toni H.

“Tein hakemuksen lainojen yhdistämisestä ihan mielenkiinnosta, koska minulla oli pari isompaa lainaa, pari luottokorttia ja kulutusluotto. Minulle tarjottiin uutta lainaa, jonka kulut olivat yli satasen pienemmät kuukaudessa. Totta kai yhdistin lainani!"

Mari R.

“Yllätyin hakuprosessin nopeudesta ja helppoudesta. Olin varautunut siihen, että lainan myöntäminen voi kestää ja joudun toimittamaan paljon papereita. Teinkin hakemuksen muutamassa minuutissa ja laina myönnettiin jo samana iltapäivänä.”

Linda E.

Usein kysyttyä

Tutustu palvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen. Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, ole meihin suoraan yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan.

HAE LAINATARJOUS
Tekemällä lainahakemuksen et sitoudu mihinkään. Kartoitamme sinulle parhaat lainantarjoajat ilmaiseksi. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, mikäli niin haluat.
Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. palkkakuitit), mutta nämä voit lähettää helposti sähköisesti.
Palvelussamme on vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.
Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.