Kulutusluotto - rahaa nopeasti moneen tarpeeseen

Kulutusluotto on moneen tarkoitukseen sopiva laina ja erittäin helppo hakea. Jos sinulla on 100 - 60 000 € suuruinen lainantarve ja haluat rahat mahdollisimman nopeasti, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua erilaisiin kulutusluottoihin.

Kulutusluotto on nimi monenlaisille pienille ja keskikokoisille lainoille. Yhteistä kulutusluotoille on se, että ne ovat tarkoitettu monenlaisiin arjen hankintoihin. Hyvin usein kulutusluotto on muutaman tuhannen euron luottotili, tai se voi olla myös kerralla tilillesi maksettava laina. Meidän kauttamme haet näppärästi 100 - 60 000 € suuruisen kulutusluoton.

Kulutusluottoa voi hakea vaivattomasti verkossa. Mahdollisesti tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitit, voi nekin toimittaa sähköisesti. Kaikki kulutusluottomme ovat vakuudettomia, mikä myös tekee luoton hakemisesta helppoa ja nopeaa. Parhaimmillaan kulutusluotto on käytössäsi jopa muutamassa minuutissa hakemisesta.


Kulutusluoton hakeminen vie vain muutaman minuutin. Voit huoletta täyttää hakemuksen: se ei vielä sido sinua lainan ottamiseen. Saat päätöksen lainasta muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit hyväksyä tarjouksen ja siirtää rahat tilillesi.

Hae kulutusluottoa

Näin kulutusluottoa haetaan

Haet kulutusluottoa helpoiten verkossa: täytät nettihakemuksen ja saat vastauksen sekä alustavan lainatarjouksen muutamassa minuutissa.

Hakemus verkossa – ei sitova

Kulutusluoton hakeminen tapahtuu verkkohakemuksella mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemus ei ole sitova, vaan saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja päättää, hyväksytkö jonkin tarjouksista. Älä siis epäröi, vaan katso rohkeasti, millaisilla ehdoilla saat meidän kauttamme kulutusluottoa!

Nopea luottopäätös

Kun olet antanut kaikki hakemuksessa pyydetyt tiedot, hakemuksesi käsitellään heti, kunhan olet lähettänyt sen muulloin kuin yöaikaan. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Päätöksiä voi olla useampi kuin yksi, sillä lähetämme hakemuksesi usealle lainantarjoajalle.

Hakemuksessa tarvittavat tiedot

Hakemus pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena, ja siispä sinulta kysytään vain tärkeimmät tiedot. Sinun tulee antaa henkilötietojen lisäksi tietoja esimerkiksi tuloistasi ja muista veloistasi. Mahdollisesti tarvittavat liitteet voit toimittaa nekin sähköisesti.

Rahat heti tilille

Hyväksyttyäsi kulutusluottotarjouksen rahat siirretään käyttöösi muutamissa minuuteissa. Se, kuinka kauan rahojen näkyminen tililläsi kestää, riippuu pankkiyhteydestäsi. Suurimmassa osassa pankkeja rahat siirtyvät jo saman päivän aikana.

Kulutusluotolla saat rahaa tilille minuuteissa

Hae nyt

Monipuolisella kulutusluotolla on paljon etuja

Kulutusluottoon liittyy helppokäyttöisyytensä ja monipuolisutensa vuoksi paljon selkeitä etuja.

Nopea tapa saada lainaa

Hakeminen tapahtuu kätevästi netissä. Saat vastauksena luottopäätöksen nopeasti. Parhaimmillaan kulutusluotto on käytössäsi minuuteissa tarjouksen hyväksymisestä.

Luottoa tarpeen mukaan

Voit käyttää kerralla koko lainasumman tai hyödyntää luottoa aina tarpeesi mukaan luottorajasi puitteissa. Joustavuutensa vuoksi se sopii monenlaiseen kulutukseen.

Joustava takaisinmaksu

Saat itse määritellä, millaisessa ajassa haluat maksaa luoton takaisin. Etsimme sinulle lainan, joka sopii suunnittelemaasi aikatauluun. Takaisinmaksuaika voi olla muutamasta viikosta tai kuukaudesta aina useisiin vuosiin asti.

Helppoa ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki Raha.fi:ssä mukana olevat kulutusluotot myönnetään täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien puuttuminen tekee hakuprosessista nopean ja yksinkertaisen. Et myöskään joudu vaivaamaan läheisiäsi pyytämällä heitä takaajiksi.

Kenelle kulutusluottoa myönnetään?

Kulutusluotto on ehdottomasti suomalaisten yleisimmin ottama laina. Helpon hakemisen ja joustavien ehtojen lisäksi kulutusluoton ottamista helpottaa se, ettei vakuuksia tarvita.

Täysi-ikäinen

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Tarkka ikäraja riippuu kulutusluoton tarjoajasta.

Sopivat tulot

Hakijalla täytyy olla sopivat tulot luottosummaan suhteutettuna.

Luottokelpoinen

Hakijan luottotiedot tarkistetaan, ja niiden tulee olla kunnossa.

Usein kysyttyä kulutusluotosta

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kulutusluottoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi tutustumalla lainan ehtoihin saat yksityiskohtaista tietoa sinun lainastasi.

Saat kulutusluoton käyttöösi useimmiten jo noin 15 minuutin kuluttua hyväksymisestä. Hakemuksia käsitellään noin klo 7-23 välisenä aikana. Jos sinulla on kulutusluottotili, voit tehdä nostoja omalle tilillesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Voit saada kulutusluottoa jopa 50 000 € asti. Yleisimmät kulutusluotot ovat 1000-2000 € luottoja, joita voi käyttää aina tarvittaessa. Koko lainasummaa ei tarvitse käyttää, vaan luottoa voi hyödyntää joustavasti.

Vakuuksia tarvitaan vasta silloin, kun puhutaan pankin myöntämästä usean tuhannen euron kulutusluotosta. Niissä on usein edullisempi korko, kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa. Vaaditut vakuudet riippuvat aina lainan myöntäjästä.

Kulutusluotolla tarkoitetaan joustavia, yleensä muutaman tuhannen euron lainoja, joita voi hyödyntää aina tarpeen mukaan.

Kulutusluotto voi olla:

  • kulutusluottotili. Luottotili on yleisin kulutusluoton muoto. Voit nostaa tililtä rahaa omalle tilillesi tarpeen mukaan ja luottorajasi puitteissa. Maksat luottoa takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä.
  • maksujärjestely kuten osamaksu. Niitä käytetään esimerkiksi verkkokaupoissa yhtenä maksutapana (tili). Lainayritys maksaa puolestasi ostoksesi, ja sinä maksat summan takaisin lainayritykselle osamaksulla.
  • kertasumma. Kulutusluotto voi olla myös lainasumma, joka siirretään kokonaisuudessaan käyttöösi. Et siis nosta kulutusluottotililtä rahaa tarpeen mukaan, vaan saat kerralla tilillesi hakemasi lainasumman.
  • luottokortti. Meille kaikille tuttu luottokortti on toimintaperiaatteeltaan jokseenkin samanlainen, kuin kulutusluottotili. Toisin kuin kulutusluottotiliä, luottokorttia voi käyttää maksuvälineenä sellaisenaan, eli sinun ei tarvitse siirtää rahoja ensin omalle tilillesi ostoja tehdessäsi.

Ennen kulutusluoton hyväksymistä sinun kannattaa tutustua etenkin luoton korkoon, takaisinmaksun ehtoihin, sekä nostokuluihin, jos kyseessä on luottotili.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnusten avulla lainan hakeminen ja rahojen siirto tilille on nopeaa ja turvallista. Näin haet lainan pankkitunnuksilla.

Lue lisää
Halpa laina

Halpa laina

Millainen laina on halpa? Näin tunnistat, löydät ja haet lainan, joka on oikeasti edullinen.

Lue lisää
Käyttölaina

Käyttölaina

Käyttölainalla teet hankintoja ja maksat menoja oman valintasi mukaan. Hae käyttölainaa valitsemallesi summalle.

Lue lisää