Halvin 1500 € laina ilman vakuuksia löytyy heti netistä

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Ilman vakuuksia

Lainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia tai takaajia. Korko on alhaisimmillaan vain 4,5 %.

Lainapäätös heti

Saat alustavan lainapäätöksen tai sopivimmat lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Nopeasti tilille

Laina on parhaimmillaan käytössäsi jo minuuttien kuluttua hakemisesta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Netissä myönnettävä ja heti tilille siirrettävä 1500 € laina pelastaa sinut monenlaisesta arjen rahavajeesta. Lainan saa ilman vakuuksia ja valinnanvaraa on paljon. 1500 € lainatarjouksia voi ja kannattaakin ottaa vastaan useita, mutta tarjouksista pitää osata myös tunnistaa se paras. Näillä ohjeilla sinulle löytyy sopiva ja halvin laina yllättävän helposti.

1500 € laina on riittää monenlaiseen tarpeeseen. Sopivia käyttökohteita on monia: summa riittää hyvin esimerkiksi pienten lainojen poismaksuun, ostoksiin, vuokravakuudeksi, ulkomaanmatkaan tai normaaleihin menoihin aina laskuista asumismenoihin. 1500 € laina on myös monelle varakassan tapainen ratkaisu. Tämän mahdollistaa laina, joka on 1500 € joustava luottotili: lainaa voi siis nostaa aina halutessaan sopivan summan, ja takaisin maksetut rahat ovat aina uudelleen käytettävissä.

Voit toki yhtälailla ottaa lainaa 1500 € perinteiseen tapaan, jolloin laina on heti kokonaan tililläsi ja sitä myöten käytössäsi. Raha.fi:n kautta saat useita lainatarjouksia, jotka pitävät sisällään molempia lainatyyppejä. Kumpi sinun kannattaisi sitten valita? Ja kumpi on parempi lainamuoto tai onko niillä ylipäänsä eroja? Näihin seikkoihin sekä mm. pitkään maksuaikaan tutustumme nyt tarkemmin.

Hae lainatarjoukset 1500 € lainalle helpolla hakemuksella vaikka heti. Palvelumme on maksuton.

Halvin 1500 € laina löytyy netistä

Netissä on hyvin paljon 1500 € lainoja, jotka kaikki voivat harjaantumattomalle silmälle vaikuttaa keskenään täysin samanlaisilta. Lainoissa on kuitenkin eroja, ja tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousee lainan halpuus.

Vertaa lainoja löytääksesi halvimman

Kaikista halvin 1500 € laina löytyy eri lainojen vertailun avulla. Vertaamalla eri lainojen korkoja keskenään, saat hyvän kuvan lainan yleisestä hintatasosta. Lainassa voi olla joko kiinteä, kaikille asiakkaille samansuuruinen korko tai asiakaskohtainen korko, joka määräytyy hakijan hakuvaiheessa antamien tietojen perusteella. Jälkimmäiset lainat ovat usein edullisempia, mutta niin kuin sanottu, omat tietosi vaikuttavat hintaan. Saat kunnolla käsityksen lainan halpuudesta vasta silloin, kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen ja saanut vastauksena alustavan lainapäätöksen. Kaikki ennen alustavaa lainapäätöstä esitetyt tiedot lainan hinnasta ovat vain arvioita, jos laina ei ole kiinteäkorkoinen, kaikille hakijoille samanlaisena myönnetty laina.

1500 € voi saada pitkällä maksuajalla

Mahdollisuus pitkään laina-aikaan kiinnostaa aina lainanhakijoita – oli kyseessä mikä lainasumma tahansa. Pitkällä maksuajalla on tosiaan etunsa, sillä se pitää kuukausittaisen lainanlyhennyksen maltillisena. Lainaa hakiessa pystyt itse valitsemaan sopivalta vaikuttavan laina-ajan. Aikaa valitessa kannattaa tehdä pikainen laskelma omasta kuukausibudjetista: millainen kuukausilyhennys onnistuisi ilman, että joutuisit kiristämään liian paljon muista tärkeistä menoistasi? Pitkän laina-ajan valitseminen on hyvä valinta siinäkin mielessä, että laina on aina mahdollista maksaa takaisin nopeammin kuin alkuperäisen suunnitelman mukaan oli tarkoitus.

Vertaa itse tai Raha.fi-palvelun avulla

Voit tehdä sen joko itse tai käyttää apunasi palvelua kuten Raha.fi, joka hakee eri rahoituslaitoksien lainatarjoukset sinulle, ja sinun tarvitsee täyttää vain yksi helppo hakemus sitä varten. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, ja sinun ei ole pakko ottaa vastaan ainoatakaan tarjotuista lainoista. Et siis menetä mitään – päinvastoin, voit löytää hyvän lainan yllättävän nopeasti!
Itse halvinta lainaa etsiessäsi sinun on hyvä huomioida, että joudut lähettämään eri hakemuksen jokaiseen rahoituslaitokseen, josta haluat saada lainatarjouksen. Paikkoja on useita, joten siihen tulee varata hyvin aikaa. Sinulta voi myös helposti jäädä huomaamatta hyviä lainapaikkoja, joihin voisit lähettää hakemuksen.

Saat lainaa 1500 € ilman vakuuksia

1500 € lainat myönnetään ilman vakuuksia eli omaisuutta, joka nimetään lainan pantiksi. Myöskään toisia ihmisiä ei tarvita takaamaan lainaa. Vakuudeton laina on siis hyvin simppeli hakea ja se voidaan myöntää hetkessä. Kaikki on mahdollista hoitaa netissä eikä lainasta tarvitse käydä neuvotteluja. Liitteitä sinulta saatetaan pyytää vielä alkuperäisen hakemuksen lisäksi, mutta muuten hakeminen on hyvin suoraviivaista ja nopeaa. Vakuudettoman lainan koron sanotaan olevan hieman vakuudellisen lainan korkoa korkeampi. Se voi olla korkea, koska lainalla ei ole lainkaan panttia siinä tilanteessa, jos takaisinmaksu epäonnistuu. Korolla siis kompensoidaan mahdolliset lainanantajan kärsimät tappiot.

Lainaa 1500 € nyt

Millainen 1500 € laina on paras?

1500 € lainoja on useampaa lajia. Voit saada lainan kerralla omalle tilillesi tai sitten voit ottaa sen ns. joustoluottona, jolloin saat 1500 € luottorajan ja voit nostaa lainaa osissa. Se, kumpi laina sinun kannattaa ottaa, riippuu hieman lainan käyttötarkoituksesta. Ratkaisevin tekijä lainan valinnassa tulisi olla lainan hinta.

Laina, jonka saa kokonaan heti tilille

Perinteinen 1500 euron laina on kerralla kokonaan tilillesi maksettava kertalaina. Sen saa haettua lähes kaikista pankeista ja rahoituslaitoksista. Haet lainaa, se myönnetään ja siirretään heti tilillesi. Summa on tasan se, minkä lainasitkin tosin lainan myöntämiseen liittyvät kulut kuten avausmaksu voidaan lisätä summan päälle. Lainan näkyminen tililläsi tosin voi kestää muutamia minuutteja tai joidenkin pankkien tilien kohdalla jopa yksi tai kaksi pankkipäivää. Tämä laina on erittäin hyvä valinta, jos käytät lainaamasi summan heti siihen tarkoitukseen, mihin sen otit. Koron kertyminen ja muut kulut alkavat juosta ja takaisinmaksusuunnitelma käynnistyy heti, kun laina on sinulle siirretty. Lainaa ei siis kannata ottaa, jos tarvitset esimerkiksi vain osan lainasta nyt ja loput käytät vasta myöhemmin. Siihen tilanteeseen sopii seuraavaksi tarkastelemamme joustava laina.

Muut rahoitusmahdollisuudet

Jos olet tekemässä noin 1500 € hintaista ostosta ja etsit sitä varten lainaa, sinun kannattaa tarkistaa myös muut rahoitusmahdollisuudet: monet verkkokaupat tarjoavat osamaksumahdollisuutta tai rahoitusta ostoksille. Näin on myös lomamatkojen kohdalla eli matkanjärjestäjät tarjoavat yhdessä rahoituslaitoksen kanssa maksutapana ns. lomaluottoa. Nämä maksutavat eivät kuitenkaan automaattisesti ole lainaa parempia vaihtoehtoja, vaan niistäkin koituu lisämaksuja kuten korkoa ja hoitokuluja. Ota nämä kuitenkin huomioon lainojen lisäksi vertaillessasi parasta maksutapaa 1500 € hankinnalle.

Ota lainaa joustavasti erissä

1500 € lainan voi myös ottaa käyttöönsä erissä, jos koko rahalle ei ole välitöntä käyttöä. Hyvin suosittuja lainoja ovat tällä hetkellä joustoluotto- tai limiittilaina-nimellä tunnetut lainat, jotka muistuttavat perinteistä luottokorttia sillä erotuksella, että ne ovat netissä toimivia luottotilejä. Suuri osa niistä on jatkuvia, eli kun maksat lainaa takaisin, sinulla on mahdollisuus nostaa sama summa uudestaan aivan niin kuin luottokortillakin on mahdollista tehdä. Tämän tyyppinen laina sopii tilanteeseen, jossa et tarvitse aivan heti koko 1500 € lainasummaa, mutta tarvitset kokonaisuudessaan sen verran lainaa lähiaikoina. Maksat korkoa vaan käyttämästäsi lainasta, mikä tuo säästöä korkokuluihin, jos et käytä lainaa kokonaan heti. Saatat saada hyvän lainatarjouksen joustavasta lainasta, vaikka sitä ominaisuutta lainaasi et ole tietoisesti hakenutkaan ja haluaisit mieluummin edellä mainitun perinteisen kertalainan. Joustava 1500 € laina on kuitenkin mahdollista käyttää kokonaisuudessaan heti: sinun ei ole mikään pakko nostaa lainaa osissa vaan voit nostaa koko summan kerralla.

Tärkeintä on löytää edullinen laina

Lainamuotoa tärkeämmäksi seikaksi muodostuu lopulta lainan hinta. Esimerkiksi vaikka joustava laina vaikuttaisi jousto-ominaisuutensa kannalta hyvältä lainalta, sen korko voi tehdä siitä yllättävän kalliin. Kertalaina voi olla sitä halvempi vaihtoehto, vaikka et koko lainaa heti kuluttaisikaan. Kiinnitä siis ennen kaikkea huomiota lainan korkoon ja etenkin todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään koron ja muut lainan kulut. Raha.fi:n kautta saat tarjouksia sekä kertalainoista että joustoluotoista, ja tarjouksia on helppo verrata keskenään esimerkiksi kuukausierän ja koron osalta.

Näin haet lainaa 1500 €

Hakeminen tapahtuu kätevimmin Raha.fi:n palvelun hakemuksella. Se toimii näin:

Valitse haluamasi laina-aika
Ennen varsinaisen hakemuksen täyttämistä voit etsiä laskurilla sopivalta vaikuttavan laina-ajan. Näet arvion lainan kuukausierälle. Arvio on suutaa antava. Muista, että voit myöhemmin maksaa lainan takaisin nopeammin kuin mitä tässä vaiheessa valitset.

Täytä hakemus
Hakemuksen täyttäminen vie korkeintaan muutamia minuutteja. Siinä kysytään henkilötietojen lisäksi mm. palkkatuloja, asumiseen liittyviä kysymyksiä ja tietoja muista lainoista. Hakemus on turvallinen.

Vertaa tarjoukset ja valitse laina
Voit saada yhden tai useita lainapäätöksiä tai tarjouksia. Jos päätöksiä tai tarjouksia tulee useita, vertaa niiden niitä keskenään etenkin koron osalta. Lainasta saa aina lisätietoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Kysymyksiä lainoista ja niiden hakemisesta

Lue tästä yleiset kysymykset sekä vastaukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko