Hae vakuudeton 25 000 euron laina edullisella korolla

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa 25 000 € ilman vakuuksia Raha.fi:n kautta. Kaikki lainamme myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainapäätös heti

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Laina nopeasti käytössäsi

Myös 25 000 € laina maksetaan nopeasti hakijan tilille. Voit saada lainan jo tänään!

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Nykyään jopa suuremman lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa. Raha.fi:n kautta voit hakea lainaa 25 000 € ja hakemuksen täyttäminen tapahtuu helposti netissä. Lainalle voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan, ja parhaimmillaan saat sitä jopa 15 vuotta! Tällöin kuukausittainen lyhennyserä on pieni, joten rahaa jää hyvin muuhunkin. Lainan hakeminen käy helposti vaikka kotisohvalta käsin.

25 000 € lainaa tarjoavia rahoituslaitoksia on markkinoilla useita. Lainaa etsivälle suuri valikoima on luonnollisesti hyväksi, mutta se voi olla myös ongelma. Koska tarjontaa on paljon, on myös suuria eroja lainojen koroissa ja palvelumaksujen määrässä. Halvimman 25 000 € lainan etsiminen itse voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Raha.fi:n avulla sinun on helppo hakea lainaa 25 000 €. Kätevän palvelumme ansiosta voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Lainahakemuksen voit täyttää ympäri vuorokauden haluamallasi laitteella. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa turhaan. Lisäksi Raha.fi:n hakemuksen täyttäminen on sinulle täysin ilmaista! Lue lisää miksi sinun kannattaa hakea lainaa 25 000 € juuri Raha.fi:n kautta. Kerromme lisäksi millaisia eri lainamuotoja on olemassa ja mitä muuta on hyvä ottaa huomioon.

Monikäyttöinen ja vakuudeton 25 000 € laina

25 000 € lainoja on tarjolla useassa rahoituslaitoksessa ja pankissa. Lainoissa on pieniä eroja johtuen lainanmyöntäjien erilaisista lainaehdoista, mutta niillä on kuitenkin hyvin paljon yhteistä. Katsotaan seuraavaksi, millaisen 25 000 € lainan voit netistä hakea. Tässä muutamia esimerkkejä, mihin 25 000 € lainaa voi hyödyntää.

Vakuudeton mutta silti edullinen
Suuri osa netistä haettavista lainoista on vakuudettomia eikä niihin tarvita takaajaakaan. Vakuuksien puuttumisen vuoksi laina on helppo hakea ja rahoituslaitos voi myöntää se nopealla aikataululla. Vakuudettomuuden kääntöpuoleksi sanotaan usein korkeaa korkoa, mutta nykyään vakuudettomien lainojen korot ovat erittäin kohtuulliset. Nimelliskorko saa olla nykyään enintään 20 %, ja ainoastaan vippien korot ovat tätä luokkaa. Näin isossa lainassa kuin 25 000 € laina korko on yleensä tätä huomattavasti pienempi.

Jos olet kiinnostunut vakuudellisesta lainasta, voit kääntyä esimerkiksi oman pankkisi puoleen.

Autolaina
25 000 € laina sopii kokonsa puolesta hyvin auton hankintaan. Autolainan voi saada joko suoraan autoliikkeestä tai voit hakea sitä varten myös vakuudettoman lainan netistä.

Yhdistelylaina
25 000 € laina voidaan myöntää lainojen yhdistämiseen eli muiden lainojen poismaksuun. Jos haet lainan tähän tarkoitukseen, valitse se lainan ottamisen syyksi hakemusta täyttäessäsi. Sinun tulee myös merkitä ne lainat, jotka tulet maksamaan tällä uudella lainalla pois. Lainojen yhdistäminen on huomioitu hyvin ainakin Raha.fi:n hakemuksessa, joten osaat varmasti täyttää hakemuksen oikein.

Voit toki käyttää lainan juuri haluamaasi tarkoitukseen. Valitse hakemuksessa vain parhaiten lainan käyttötarkoitusta kuvaava syy. Se voi olla edellä mainittujen lisäksi esimerkiksi kulutus, matkustus, remontti, lääkärikulut, lemmikin kulut tai vaikkapa sijoittaminen.

25000 lainan hakijalta vaadittavat asiat

Näin haet 25 000 € lainan Raha.fi:n hakemuksella

Raha.fi:n lainahakemuksen täyttäminen käy vaivattomasti. Siinä on vain muutama keskittymistä vaativa kohta ja sen jälkeen pääsetkin jo tarkastelemaan sinulle mahdollisesti löydettyjä lainatarjouksia.

 1. Mieti sopiva laina-aika
  Hakemuksen tekeminen on hyvä aloittaa miettimällä itsellesi lainasummalle sopiva takaisinmaksuaika. Jotta hakemuksen täyttäminen kävisi mahdollisimaan helposti, tarjoamme käyttöösi lainalaskurin. Sen avulla sinun on helpompi hahmottaa tulevan lyhennyksen määrää. Voit vaihdella summaa ja laina-aikaa ja katsoa millainen laina ja mikä takaisinmaksuaika on sinulle se sopivin.
 2. Täytä tiedot hakemukseen
  Seuraava askel 25 000 euron lainan hakemisessa on itse lainahakemuksen täyttäminen. Kysymykset, joita kysymme, koskevat muun muassa henkilötietojasi, tulojasi tai mahdollisia muita lainoja. Kannattaa olla tarkkana ja vastata huolellisesti, jotta voimme esittää sinulle mahdollisimman tarkkoja lainatarjouksia. Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa ainoastaan noin viisi minuuttia. Sen jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan vertailla saamiasi lainatarjouksia.
 3. Vertaile saamiasi tarjouksia
  Kun olet lähettänyt valmiin hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen ja mahdolliset lainatarjoukset välittömästi. Näihin tarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa. Jotta sinun olisi helpompi vertailla lainoja keskenään, kannattaa kiinnittää huomiota todellisen vuosikoron määrään. Se nimittäin ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset, joten sen avulla saat hyvän kuvan siitä, paljonko laina tulee lopulta maksamaan.
 4. Hyväksy laina
  Sopivan lainan löydyttyä, on jäljellä sen hyväksyminen. Lainanmyöntäjä voi tässä vaiheessa vielä pyytää liitteitä, joilla todennat maksukykysi. Liitteiden lähettäminen onnistuu sähköisesti ja tavallisesti ne käsitellään nopeasti, joten et joudu tässäkään tapauksessa odottelemaan turhaan. Lopullisen hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Parhaassa tapauksessa laina on käytettävissäsi jopa muutamassa minuutissa.

Lainaa 25 000 € ilman vakuuksia kätevästi Raha.fi:n hakemuksen avulla. Parhaimmillaan monta lainatarjousta ja alustava lainapäätös välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa?

Omat tulot
Ennen lainan hakemista olisi hyvä selvittää oman talouden tila ja katsoa paljonko rahaa jää pakollisten menojen jälkeen. Tällä tavalla saat myös selville, millainen kuukausierä on sinulle sopiva.

Huolehdi takaisinmaksusta
Lainan takaisinmaksu on erittäin tärkeää ja siitä on syytä huolehtia kunnolla. Mikäli sinulle jossain kohtaa tulee tilanne, jossa raha ei meinaa riittää, ota yhteyttä lainanmyöntäjään. Voit esimerkiksi hakea maksuvapaata kuukautta, jonka aikana ei tarvitse lyhentää lainaa.

Lainakulut
Korko ja palvelumaksut näyttelevät isoa osaa siinä, mikä on lainan lopullinen hinta. Varsinkin palvelumaksuissa on monesti mahdollista säästää rahaa. Tutustu siis ennen lainan ottamista siihen, mistä kaikesta tulee palvelumaksuja.

Usein kysyttyä 25 000 € lainasta ja sen hakemisesta

Tästä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen koskien 25 000 euron lainaa.

Haluatko tarjouksia 25 000 € vakuudettomista lainoista? Täytä hakemus nyt ja saat tarjoukset heti.

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat artikkelimme

Valikko