Lainaa 400 € pikaisesti helpolla nettihakemuksella

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Halvin 400 € laina

Haemme sinulle yhdellä hakemuksella jopa useita tarjouksia 400 € lainasta. Valitse paras tarjous!

Nopeasti tilille

Hyväksytty 400 € laina siirretään tilillesi parhaimmillaan jo 15 minuutissa hakemuksen lähettämisestä.

Edullinen korko

Voit saada kauttamme lainan alkaen vain 4,5 % korolla.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Sinun on erittäin helppo hakea 400 € laina netistä. Saat lainan täysin ilman vakuuksia jo muutamassa minuutissa. Raha.fi:n kautta hakiessasi saat jopa useita 400 € lainatarjouksia, joista voit valita parhaimman. 

Tarve 400 € lainalle voi syntyä helposti ja odottamatta: siihen tarvitaan vain muutama isompi menoerä ennen seuraavaa palkkapäivää. Tarvitset todennäköisesti 400 euron lainan käyttöösi mahdollisimman pian, minkä vuoksi se voidaan yleensä siirtää tilillesi jo samana päivänä muutamien minuuttien kuluttua lainan hyväksymisestä. Lainapäätös sinulle voidaan antaa netissä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Vaikka 400 € lainat ovatkin yleisiä, niitä ei ihan jokaisesta lainapaikasta löydy, sillä monet rahoituslaitokset ovat erikoistuneet suurempiin lainasummiin. Meiltä Raha.fi:stä löytyy useita lainapaikkoja, jotka tarjoavat 400 € lainoja. Tavoitat nämä paikat täyttämällä Raha.fi:n lyhyen hakemuksen, jonka jälkeen haemme heti sinulle sopivista rahoituslaitoksista 400 € lainatarjoukset, joita voit vertailla keskenään. Säästyt siis lainapaikkojen etsimiseltä ja lukuisten eri hakemusten täyttämiseltä.

Valitse ominaisuuksiltaan paras 400 € laina

Voit ottaa 400 € lainan kertalainana tai sitten nostaa sen limiittiluotolta. Tutustumalla eri vaihtoehtoihin löydät sinulle sopivimman lainamuodon.

Lainaa 400 € ilman vakuuksia

400 euron laina on sen verran pieni, että se voidaan myöntää täysin ilman vakuuksia tai henkilötakaajia. Esimerkiksi kaikki Raha.fi:ssä tarjottavat 400 € lainat ovat täysin vakuudettomia. Vakuuksien puuttuminen tekee osaltaan lainan saamisesta nopean ja näppärän tapahtuman: hakemus on yksinkertainen ja lainapäätös voidaan antaa heti.

400 € lainan korko

Kun vakuuksia tai takaajia ei tarvita, se näkyy yleensä lainan korossa: vakuudettoman 400 € lainan korko on korkeampi kuin vakuudellisen. Mistään mahdottoman korkeasta korosta ei kuitenkaan ole kyse, vaan 400 € lainat tarjotaan yleensä maltillisella korolla. Raha.fi:n kautta lainaa saa parhaimmillaan 4,5 % korolla. Kun haet omat tarjouksesi meiltä, näet lainatarjouksessa arvioidun vuosikoron, joka kertoo lainan todelliset kustannukset myös alle vuoden mittaiselle laina-ajalle.

400 € laina oli mahdollista saada ennen ilman kuluja, mutta nykyään korottomia lainatarjouksia ei enää ole. Maksat siis vähintään korkokulut lainastasi.

Lainaa 400 € kerralla heti tilille

Perinteinen 400 € laina on kerralla tilille kokonaisuudessaan siirrettävä laina eli kertalaina. Se löytyy edelleen usean rahoituslaitoksen valikoimasta, vaikka monet lainapaikat ovatkin keskittyneet 500 € ja sitä suurempiin lainoihin. 400 € lainan saa kerralla tilille parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa hakemisesta. Uusia lainapäätöksiä tehdään ja lainoja siirretään hakijoiden tilille noin kello 7-23 välisenä aikana. Jos haet lainaa tuohon väliin osuvana ajankohtana, sinulla on suuret mahdollisuudet saada rahat tilille jo hetken kuluttua hakemisesta.

400 € laina osana joustavaa limiittiluottoa

Monet nykyään myönnettävistä pienistä lainoista ovat kertalainan sijasta limiittiluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle myönnetään luottotili luottorajalla, joka on usein suurempi kuin hakemasi lainasumma. Saatuasi limiittiluoton voit tehdä luottotililtä nostoja: nostamasi summa voi olla hakemasi 400 € tai jokin muu luottorajan sallima summa. Limiittiluotot ovat tyypillisesti jatkuvasti voimassa olevia eli kun maksat lainaa takaisin tilille, se on uudestaan nostettavissasi. Limiittiluotto myönnetään yhtä nopeasti kuin kertalainakin, ja kun se on kerran myönnetty, voi tehdä nostoja kellon ympäri.

Hae lainaa helpolla hakemuksella. Saat 400 € vakuudettomat lainatarjoukset heti.

400 € lainan hakeminen, saaminen ja takaisinmaksu

400 € lainaaminen on hyvin helppo ja nopea prosessi. Tässä sinulle pähkinänkuoressa tärkeimmät asiat liittyen lainaamisen.

→ Hakemuksen täyttö käy helposti
400 € lainasumma on vielä suhteellisen pieni eli se voidaan myöntää monenlaisille hakijoille: tämä summa ei vaadi hakijalta suuria tuloja. Sinulla täytyy olla kuitenkin perusasiat kunnossa, jotta voit saada 400 € lainan. Niihin kuuluvat mm. kunnossa olevat luottotiedot, jonkinlaiset säännölliset tulot (palkka- tai muut tulot), Suomessa sijaitseva vakituinen asuinosoite, suomalainen pankkitili ja matkapuhelinnumero. Näiden perusasioiden lisäksi lainanmyöntäjät katsovat, että sinun on mahdollista maksaa tuloillasi 400 € laina takaisin hakemasi laina-ajan puitteissa. Lainapäätös voidaan antaa sinulle yleensä heti.

→ Laina-aikaa tarpeen mukaan
Saat hakuvaiheessa valita mieleisen takaisinmaksujana lainallesi. Se voi olla mitä vain kuukaudesta jopa useaan vuoteen: voit ottaa esimerkiksi lainaa 400 € 6 kk tai 12 kk laina-ajalla. Laina-ajan valintaan vaikuttaa aina vahvasti maksettava kuukausierä: mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausierä. Voit kokeilla Raha.fi:n hakemuksessa olevalla laskurilla, mikä laina-aika mahdollistaisi sinulle sopivan kokoisen kuukausierän. Voi olla, että saat lainatarjouksen, jossa laina-aika poikkeaa hieman valitsemastasi. Yleensä laina pyritään myöntämään haluamallasi maksuajalla.

→ Takaisinmaksu ja maksuvapaat
Lainaa lyhennetään tuttuun tapaan joka kuukausi. Tarvittaessa voit hakea maksuvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lyhennystä. Maksuvapaan järjestäminen on lainakohtaista eli se riippuu lainanantajasta. Vaikka olemme jo todenneet 400 euron lainan olevan pieni ja helposti saatavissa, se ei kuitenkaan ole mikään vähäpätöinen laina, jonka takaisinmaksun kanssa ei tarvitsisi olla tarkkana. Myös 400 € laina tulee maksaa takaisin sovitussa ajassa tai seurauksena voi olla pahimmillaan maksuhäiriömerkintä.

Näin haet 400 euron lainan netistä

Näin saat lainan nopeasti tilillesi

Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista ja siihen menee vain muutamia minuutteja.

Täytä hakemus
Täytä nopean nettihakemuksen kaikki kohdat ja paina Lähetä -nappia.

Tutustu tarjouksiin
Saat lainatarjoukset katsottavaksesi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Nosta rahat
Valitse sopivin tarjous ja viimeistele hakemus. Tarvitset pankkitunnukset.

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen 400 euron lainaan

Tästä löydät vastaukset kysymyksiin, joita esitetään usein 400 € lainoista.

Tarvitsetko 400 € lainan nopealla aikataululla? Hae heti ja saat tarjoukset välittömästi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko