4000 € laina joustavasti tai kerralla: näin haet helposti

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Useita hyviä tarjouksia

Täytä vain lyhyt hakemus ja etsimme sinulle parhaat 4000 € lainat. Tarjouksia voi tulla useita!

Tutustu ja valitse halvin laina

Saat tutustua eri tarjouksiin ja sinun on helppo valita halvin 4000 € ja hyväksyä tarjous.

Nopeasti tilillesi

Laina pyritään aina siirtämään tilillesi välittömästi. Se voi olla sinun jo 15 minuutin sisällä hakemisesta!

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Voit saada lainaa 4000 € helposti ilman vakuuksia ja nopealla aikataululla suoraan netistä. 4000 € lainaa on tarjolla monella rahoituslaitoksella, ja lainoissa on jonkin verran eroavaisuuksia. Ihan ensimmäistä löytämääsi lainaa sinun ei kannata ottaa, sillä voit epähuomiossa ottaa tarpeettoman kalliin lainan. Jaamme sinulle nyt helpot ohjeet, joilla löytyy sinulle halvin 4000 € laina.

4000 € laina löytyy hyvin monelta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainan saa niin kerralla heti tilille kuin kätevänä joustavana luottona, jolta voi nostaa lainaa tipotellen aina tarpeen mukaan. Oikean 4000 € lainan valintakriteereistä tärkein on lainan hinta. Jokainen lainapaikka mainostaa omaa lainatuotettaan tietenkin edullisena, minkä vuoksi voit saada väärän käsityksen lainan hintatasosta, jos et vertaa sitä muihin lainoihin. Meillä Raha.fi:ssä tämä on huomioitu: haemme puolestasi tarjoukset useilta lainapaikoilta 4000 € lainalle ja sinun on helppo valita paras lainatarjous.

Lainaa 4000 € joustoluottona tai kerralla tilillesi

4000 € lainan voi saada joko joustavana lainana eli joustoluottona tai perinteisenä kerralla tilille maksettavana lainana. Molemmilla lainoilla on hyvät puolensa. Joustoluotto on kuin luottokortti eli voit käyttää sitä aina tarpeen mukaan ja maksat korkoa vain käyttämästäsi lainasummasta. Lisäksi laina on jatkuva eli se on uudestaan käytettävissäsi sitä mukaan kun maksat lainaa takaisin. Kerralla tilille maksettava laina taasen on selkeä valinta silloin, kun tarvitset heti käyttöösi 4000 € kokonaisuudessaan.

Kaikki netin rahoituslaitoksista haettavat 4000 € lainat ovat vakuudettomia. Se tekee hakemisesta helppoa ja lainan myöntämisestä nopeaa. Kaikki lainat meiltä Raha.fi:n kautta hakiessa ovat täysin vakuudettomia. Vakuudettomasta 4000 € lainasta saa maksaa hieman enemmän korkoa kuin vakuudellisesta lainasta. Nykyään korot ovat kuitenkin aikaisempaa alhaisemmat korkokaton vuoksi.

4000 € saa joustoluottona tai kertalainana

Mistä 4000 euroa lainaa kannattaa hakea?

4000 € lainoja löytyy lukuisilta netin rahoituslaitoksilta sekä tietenkin perinteisten pankkien valikoimasta. Niitä tarjoavat lähes kaikki muut paitsi aivan pienimpiin pikavippeihin erikoistuneet lainapaikat.

Sinun ei kuitenkaan kannata ottaa ihan ensimmäistä 4000 € lainaa, jonka löydät netistä, sillä lainoissa on eriäväisyyksiä. Eri vaihtoehtoihin tutustuminen ja päätöksen tekeminen vasta sen jälkeen on erittäin järkevää, koska muutoin voit epähuomiossa ottaa kalliin lainan, josta on vaivaa pitkäksi ajaksi.

Miten eri lainoihin tutustuminen sitten tulisi tehdä? Sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa: lainatarjonnan itsenäinen tutkiminen tai asiaan perehtyneen palvelun käyttö apuna. Katsotaanpa siis seuraavaksi, miten lainan voi hakea.

Etsi ja vertaile eri 4000 € lainat itse

Itsenäisesti eri lainoja tutkiessasi sinun tulee käydä mahdollisimman monta lainapaikkaa ja niiden 4000 € lainaa lävitse. Löydät lainapaikat esimerkiksi netin hakukoneesta etsimällä esimerkiksi “lainaa 4000 €”. Ehkä myös tunnet monta lainapaikkaa nimeltä, jolloin voit etsiä tiedon suoraan niiden sivuilta. Tutkiessasi vaihtoehtoja kiinnitä huomiota etenkin korkoon sekä lainan todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään kaikki kulut. Eroja on myös laina-ajassa, ikärajassa, sekä lainan ehdoissa liittyen esimerkiksi mahdollisiin lyhennysvapaisiin. Saat lainapaikkojen sivuilta hyvän kuvan siitä, millainen laina tulisi olemaan. Mutta muista, että tarkan kuvan saat yleensä vasta hakemalla lainaa, jolloin sinulle annetaan henkilökohtainen lainapäätös. Siinä lopulliset lainan tiedot ovat yleensä erilaiset kuin nettisivuilla annetussa yleisessä esimerkkilaskelmassa. Joudut siis täyttämään useita hakemuksia saadaksesi henkilökohtaisia lainapäätöksiä, joita verrata.

Monta lainapäätöstä yhdellä hakemuksella

Eri 4000 € lainat löydät edellä mainittua tapaa huomattavasti nopeammin käyttämällä hyödyksi lainan kilpailutukseen erikoistunutta palvelua, jollainen esimerkiksi Raha.fi on. Palvelun tarkoituksena on hakea sinulle lainapäätös 4000 € lainasta useilta eri lainapaikoilta, ja sitä varten sinun tulee täyttää vain yksi hakemus usean eri hakemuksen sijasta. Säästät huomattavasti aikaa ja voit saada tarjouksen sellaisesta lainapaikasta, johon et olisi itseksesi koskaan edes löytänyt. Sinun tulee siis täyttää hakemus vain kerran ja verrata saamasi useat tarjoukset. Lainojen tärkeät tiedot ovat merkattu samalla tavalla kaikkiin lainatarjouksiin, eli sinun ei tarvitse etsiä tietoja eri paikoista. Näet helposti, miten lainat eroavat toisistaan jo nopealla silmäyksellä. Sinut ohjataan suoraan valitsemasi lainatarjouksen hakemuksen viimeistelyyn.

4000 € hakeminen lainat kilpailuttavan palvelun kautta on todella fiksua: säästät aikaa ja saat lainatarjouksia tarpeeksi monesta paikasta. Koska palvelun käyttö on täysin maksutonta ja tarjotuista lainoista ei ole pakko ottaa yhtäkään, palvelua voi käyttää täysin huoletta – et menetä mitään hakemalla lainatarjouksesi Raha.fi:n avulla.

Valitse halvin 4000 € laina sopivalla maksuajalla

Halvin laina löytyy helpoiten edellä kuvatun vertailun avulla. Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa pitkälti myös valitsemasi maksuaika. Pitkä maksuaika houkuttaa monia lainaajia, sillä se tekee kuukausierästä pienen. Mutta laina-ajan kestäessä pitkään, laina ehtii kerryttää korkoa ja muita mahdollisia kuluja pitkän aikaa. Pitkä maksuaika siis kasvattaa lainan kokonaishintaa. Valitse lainalle sellainen maksuaika, joka mahdollistaa sinulle sopivan kuukausierän mutta joka ei ole turhan pitkä.

Sinun on mahdollista ottaa 4000 € laina lyhyellä tai pitkällä maksuajalla. Laina-aika on aina mahdollista valita itse hakuvaiheessa ja se voi olla muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksessa olevalla laskurilla voit arvioida hyvin kuukausilyhennyksen kokoa. Tässä esimerkki pitkästä 5 vuoden ja lyhyemmästä 2 vuoden laina-ajasta ja kuukausieristä:

Summa Aika kk-erä
lainaa 4000 € 5 vuotta 77 € /kk
lainaa 4000 € 2 vuotta 179 € /kk

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa

Vaikka 4000 euron laina on jo melko iso laina, sen hakeminen ei ole sen vaikeampi prosessi kuin vaikkapa pikavipin hakeminen. Hakemuksessa kysytään samoja asioita kuin pientä lainaa hakiessa: tietoja työtilanteesta, palkka- tai muita tuloja, tietoja asumismuodosta ja -menoista, sekä myös tiedot muista olemassa olevista lainoista ja luotoista. Myös henkilötunnusta kysytään, jotta hakijan luottokelpoisuus voidaan määritellä luotettavasti. Sinulta kysytään myös lainan käyttötarkoitusta ja voit valita parhaiten sitä vastaavan syyn.

4000 euron lainasta saa lainapäätöksen heti

Lainapäätös heti ja rahat nopeasti tilille

Netistä hakiessa lainan hakeminen ja rahojen saaminen tapahtuu nopeasti. Itse hakemuksen täyttäminen vie joitakin minuutteja. Hakemuksen esitietojen kysymisen jälkeen sinulle voidaan antaa alustava lainapäätös välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Näin on etenkin silloin, kun olet antanut hakemuksessa myös henkilötunnuksesi. Lainapäätöstä sanotaan on alustavaksi niin kauan, kunnes lainan antaja on saanut hakijalta kaikki lainan myöntämistä varten tarvittavat tiedot. Netistä hakiessa alustavan lainapäätöksen jälkeen hakijan on yleensä lähetettävä kopio palkkakuitistaan tai muista tuloistaan, jotta hakijan varallisuus voidaan luotettavasti todeta. Alustava lainapäätös on aina hyvä asia: hakija voi tutustua rauhassa tarjottuun lainaan ja miettiä, haluaako ottaa sen vai ei. Alustava päätös ei siis koskaan ole sitova ja hakija voi halutessaan olla ottamatta lainaa.

Nykyään 4000 € lainan saa tilille lähes poikkeuksetta joko samana päivänä tai muutaman päivän sisällä hakemisesta. Nopeus riippuu lainan myöntäjän prosesseista ja hakijan pankkiyhteydestä eli siitä, missä pankissa hakijalla on pankkitili. Yleensä suurimpiin pankkeihin laina voidaan siirtää jopa minuuttien sisällä lainan lopullisesta hyväksymisestä. Jos kaikki sujuu mallikkaasti ja sinulla on kaikki hakuvaiheessa pyydetyt tiedot heti valmiina, laina voi olla sinulla jo vartin sisällä hakemisesta. Lainan myöntäjät pyrkivät olemaan mahdollisimman nopeita lainan ulosmaksussa. Lainan tarve voi syntyä nopeasti, joten on hyvä että lainarahakin on mahdollista saada tilille lähes välittömästi. Ihmiset ovat nykyään myös tottuneet asioiden nopeaan hoitumiseen, ja ovat jopa hieman kärsimättömiä, joten lainan siirtämisen kanssa ei turhaan hidastella – sehän voisi vaikuttaa jopa huonolta asikaspalvelulta!

Kuka voi hakea 4000 € lainaa?

Henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit, voi hakea 4000 € lainan ja myös saada sen.

Täysi-ikäinen
Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Joillain lainapaikoilla voi olla myös yläikäraja.

Säännölliset tulot
Hakijalla on oltava rahaa lainan poismaksua varten eli tulojen on oltava säännölliset.

Luottotiedot
Hakijalla on tulojen lisäksi oltava luottotiedot, joissa ei ole merkintöjä.

Vastauksia kysymyksiin 4000 € lainoista

Lue tästä kysymykset ja vastaukset koskien 4000 € lainoja ja niiden hakemista Raha.fi:ssä.

Raha.fi:n kautta voit hakea lainapäätöksen heti 4000 € lainalla valitsemallasi maksuajalla. Palvelu on maksuton.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko