Lainaa 40 000 € ilman vakuuksia tai takaajia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 40 000 € ilman vakuuksia

Kaikki Raha.fi:n välittämät lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Monta lainatarjousta

Yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman.

Helppo hakemus

Raha.fi:n hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Saat lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Raha.fi:n kautta voit hakea lainaa 40 000 € ilman vakuuksia ja vieläpä pitkällä maksuajalla. Kilpailutamme lainahakemuksesi, jonka ansiosta voit saada useita lainatarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta. Voit itse päättää haluamasi laina-ajan ja pisimmillään se voi olla jopa 15 vuotta. Aikasi ei kulu turhaan odotteluun, sillä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Löydä edullinen 40 000 € laina lainavertailun avulla

Jokainen lainanhakija haluaa varmasti saada mahdollimman edullisen 40 000 € lainan. Jos lainasumma on hiemankin suurempi, on pienilläkin lainakuluilla merkitystä. Kun alat maksamaan lainaa takaisin, maksat koron lisäksi myös erilaisia palvelumaksuja, kuten tilinhoitopalkkiota sekä aluksi myös mahdollisen lainan avausmaksun. Palvelumaksut voivat nostaa lainan kokonaishintaa huomattavasti ja niistä karsimalla lainan saa huomattavasti edullisemmin. Raha.fi:n lainatarjouksista pystyt helposti näkemään lainalle tulevat kustannukset.

Sopiva ja edullinen laina löytyy vertailemalla useita eri lainoja keskenään. Kun vertaat eri lainoja, näet helpommin mikä laina on edullinen ja mikä ei. Vertailu ei ole lainanhakijalle hankalaa eikä se vie runsaasti aikaa, jos sen tekee oikein. Nopeinta ja helpointa on tehdä vertailu jonkin siihen erikoistuneen palvelun avulla. Raha.fi on yksi palveluista, joka hakee sinulle samalla kertaa useita lainatarjouksia rahoituslaitoksilta.

Tässä vertailun idea lyhyesti:

  • Täytät yhden lainahakemuksen ja voit saada useita lainatarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä muutamassa minuutissa.
  • Saat tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa. Lainatarjouksista on hyvä tarkistaa ainakin todellinen vuosikorko. Se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset esimerkiksi koron ja palvelumaksut. Todellinen vuosikorko ilmaistaan prosentteina, ja mitä suurempi lukema on, sitä suuremmat on lainan todelliset kustannukset.
  • Voit hyväksyä itsellesi sopivan 40 000 € lainatarjouksen ja viimeistellä hakemuksen helposti. Jos sinulta pyydetään liitteitä, voit lähettää ne sähköisesti lainan myöntävälle rahoituslaitokselle.
  • Sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään tarjousta, jos et pidä niistä.

Hae omat lainatarjouksesi vain muutamassa minuutissa

40 000 € lainan saa edullisesti myös ilman vakuuksia

Monet perinteiset pankit vaativat lainalleen vakuuksia tai henkilötakaajan. Internetin lainamarkkinoilla toimivat rahoituslaitokset myöntävät 40 000 € lainan ilman vakuuksia. Myös kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomuuden myötä myös hakemuksen käsitteleminen ja lainapäätöksen antaminen on nopeampaa ja sujuvampaa.

Vakuudettoman lainan korko on hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan. Toisaalta nykyään myös vakuudettomien lainojen korot ovat maltillisia, sillä niille on asetettu korkokatto.

Valitse tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika

Saat valita lainalle itsellesi sopivan takaisinmaksuajan. Pisimmillään se voi olla jopa 15 vuotta. Suurelle lainalle pitkä laina-aika onkin hyvä juttu, koska silloin kuukausittaiset lyhennyserät pysyvät kohtuullisina. Toisaalta pitkä laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Älä siis valitse turhaan liian pitkää laina-aikaa, vaan suhteuta laina-aika ja sen myötä lainan kuukausierä tuloihisi sopivaksi.

Iso summa sopii lainojen yhdistämiseen

Moni hakija ottaa 40 000 € lainan maksaakseen muut velkansa pois. Useat pienet lainat ja luottokorttimaksut kannattaa yhdistää ja maksaa pois yhdellä suuremmalla lainalla. Näin säästät sekä rahaa että aikaa. Sinun ei tarvitse enää maksaa kun ainoastaan yhden lainan korkoa ja kuluja, ja oma taloudenhallinta on helpompaa.

Näin haet 40000 euron lainan ilman vakuuksia

Millaisilla tuloilla 40 000 € lainan voi saada?

Monia hakijoita mietityttää, millaisilla tuloilla 40 000 € laina on mahdollista saada. Mitään tarkkaa määrää, siitä paljonko tulisi tienata lainaa saadakseen on hankala antaa. Se riippuu aina lainanmyöntäjästä sekä muista antamistasi tiedoista. Lainapäätös on aina useiden asioiden summa eli pelkkä tulotilanteesi ei yksin ratkaise lainapäätöksen tulosta.

Voit kuitenkin yrittää arvioida, ovatko tulosi riittävät 40 000 € lainan saamiseksi. Ratkaisevassa osassa on lainan kuukausierän suuruus. Kuukausierään vaikuttaa laina-aika. Valitse ensin haluamasi laina-aika ja katso, millainen kuukausierä lainalla suunnilleen on. Tämän näet esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksessa olevalla laskurilla. Vertaa kuukausierän suuruutta kuukausittain käytössäsi oleviin tuloihin. Rahaa tulisi jäädä pakollisten menojen ja lainanlyhennysten jälkeen reilusti muuhunkin.

Mitä lainan hakijalta vaaditaan?

Täysi-ikäisyys
Sinun on luonnollisesti oltava yli 18-vuotias saadaksesi lainaa. Osa rahoituslaitoksista voi edellyttää vielä korkeampaa ikää.

Tulot
Tulojesi tulee olla säännölliset ja hakemaasi lainasummaan nähden riittävät, jotta takaisinmaksu onnistuu.

Luottotiedot kunnossa
Lisäksi luottotietojesi pitäisi olla kunnossa ja mahdollinen maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle.

Usein kysytyt kysymykset

Lue tästä usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko