Lainaa 6000 € netistä: ei vakuuksia tai turhaa odottamista

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 6000 € ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee lainan hakemisesta helppoa.

Lainapäätös heti

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksia voi tulla useita.

Lainaa 6000 € pitkällä maksuajalla

Valitse lainalle haluamasi laina-aika. Voit saada lainan jopa 15 vuoden pitkällä maksuajalla.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Voit hakeaa 6000 € lainaa kätevästi suoraan netistä, jolloin lainapäätöksen saa muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Lainatarjous on helppoa hyväksyä verkkopankkitunnusten avulla. Myös rahat tulevat tilille nopeasti – usein vielä saman päivän aikana. Nykytekniikka siis mahdollistaa sen, että voit saada 6000 € lainan heti tilillesi.

Vaikka lainan hakeminen netissä on tehty helpoksi, kannattaa sinun silti vertailla eri lainoja ennen sen ottamista. Tällä tavoin löydät itsellesi halvimman lainan.

Jos lainan hakeminen on nykyään helppoa, niin sitä on myös lainojen vertailukin. Raha.fi:n hakemuksen avulla voit saada yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta. Palvelu on ilmainen eikä hakemuksen tekeminen vielä velvoita sinua mihinkään. Voit vaikka tehdä hakemuksen vain ja ainoastaan katsoaksesi, millaisia lainatarjouksia saat.

Lainaa 6000 € ilman vakuuksia

6000 € lainat, joita voi hakea netissä toimivilta rahoituslaitoksilta, ovat pääsääntöisesti aina vakuudettomia. Vakuudettomuus tekee osaltaan lainan hakemisesta ja myöntämisestä nopean prosessin. Vakuudettoman lainan korko on yleensä vakuudellisen lainan korkoa korkeampi. Mistään kiskurikoroista ei kuitenkaan ole kyse, sillä vakuudettomilla lainoilla on korkokatto. 6000 € laina on jo melko iso laina, jolloin korko ei ole niin korkea kuin esimerkiksi pikavipeillä. Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, ja niiden korkotaso alkaa noin 4,5 prosentista.

Perinteinen pankki voi myöntää 6000 € lainan ilman vakuuksia, mutta se voi myös vaatia tämän kokoiselle lainalle vakuutta. Se voi olla monelle karsiva tekijä, koska aina omaisuutta ei ole kertynyt niin paljoa, että se kelpaisi pankille vakuudeksi. Vakuudella tarkoitetaan pankille annettavaa omaisuutta, jonka lainanmyöntäjä voi lunastaa siinä tapauksessa, jos velallinen ei suoriudu veloistaan. Se on tavallaan pankin varakeino saada rahansa takaisin.

6000 € lainan saa pitkällä takaisinmaksuajalla

Pääsääntönä voidaan pitää, että mitä suurempi lainasumma, sitä pidempi maksuaika voi olla. 6000 euron laina on jo suhteellisen suuri joten siihen tarjotaan myös pidempiä maksuaikoja. Pisimmillään lainan voi saada netistä 15 vuoden maksuajalla. Voit siis hakea 6000 € lainan maksimissaan 15 vuodeksi, mutta rahoituslaitos voi tarjota sinulle lainatarjouksessaan hieman lyhyempääkin maksuaikaa.

Kun valitset lainalle sopivaa maksuaikaa, sinun kannattaa kiinnittää huomiota lainan lopulliseen hintaan kuukausierän suuruuden lisäksi. Jos valitset pitkän laina-ajan ja sitä myöten pienen kuukausierän, lainan lopullisesta hinnasta voi tulla yllättävän suuri. Tämä johtuu siitä, että korkoa ehtii kertyä maksettavaksi melko paljon lainan lyhentyessä hitaasti. Mieti siis, mikä on sinulle tärkeää: pieni kuukausierä vai se, että et maksa turhaan korkokuluja?

Haluatko 6000 € järjestelylainaksi?

6000 € lainan voi helposti hakea järjestelylainaksi eli lainaksi, jolla maksetaan useita muita pienempiä lainoja pois. Järjestelylainan hakeminen tapahtuu samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin lainan hakeminen. Sinun tulee muistaa vain seuraavat seikat:

    1. 1. Valitse lainan tarkoitukseksi järjestelylaina, yhdistelylaina, lainojen yhdistäminen tai poismaksu, tai mikä tahansa tilannetta parhaiten kuvaava vaihtoehto.
    1. 2. Ilmoittaessasi muut olemassa olevat lainasi hakemuksessa, merkitse samalla aiotko maksaa kyseisen lainan pois hakemallasi järjestelylainalla. Näin velkojesi kokonaistilannetta voidaan paremmin arvioida.

Hae 6000 € haluamaasi tarkoitukseen: saat jopa useita vakuudetommia lainatarjouksia

Hyvä pitää mielessä lainaa hakiessa

Niin kuin olemme todenneet, 6000 € lainan hakeminen on erittäin simppeliä. Lainan ottamiseen liittyy kuitenkin monia seikkoja, jotka sinun kannattaa tiedostaa. Alla on muutama esimerkki asioista, mihin sinun kannattaa perehtyä lainaa hakiessasi.

Selvitä oman talouden tila

Ennen kuin haet 6000 € lainan tai minkään muunkaan lainan, sinun on hyvä laskea oman taloutesi tulot ja menot. Tämä auttaa hahmottamaan sitä, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukaudessa. Liian iso laina tarkoittaa korkeita kuukausimaksuja. Lainanlyhennyksen jälkeen rahaa olisi hyvä jäädä myös muuhun elämiseen.

Vertaile lainat ennen ottamista

On tosiasia, että vertailemalla eri lainatarjouksia löytää parhaimman lainan. Kun haet Raha.fi:n kautta lainaa, me haemme lainatarjoukset useilta eri lainanmyöntäjiltä. Saat siis yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia, joita voit tutkia rauhassa. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan, voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Tunnista halvin laina

On monia eri tekijöitä, jotka vaikuttavat lainan lopulliseen hintaan. Sinun kannattaa tutkia hieman sitä, mitä kaikkea lainan koron lisäksi tulee maksettavaksi. Yleisimmät palvelumaksut ovat tilin avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä joustoluotossa luoton nostomaksu. Nämä kaikki kulut on otettu huomioon lainan todellisessa vuosikorossa. Vertaile siis etenkin lainojen vuosikorkoja.

6000 lainaa voidaan myöntää monelle hakijalla

Kenelle 6000 € laina voidaan myöntää?

Kaikilla rahoituslaitoksilla on omat kriteerinsä lainan myöntämiseen. Alla näet yleisimmät vähimmäisvaatimukset, mitä myönteiseen lainapäätökseen tarvitaan.

Täysi-ikäisyys
Kaikkiin lainoihin vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. 6000 € laina on kuitenkin sen verran suuri, että monet rahoituslaitokset vaativat tätä korkeampaa ikää: alaikäraja on monissa paikoissa vähintään 24 vuotta.

Luottotiedot
Vastuulliset lainanmyöntäjät myöntävät lainaa vain sellaisille hakijoille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Riittävät tulot
Hakijalla täytyy olla riittävät tulot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu helposti kuukausittain. Tulot voivat olla palkkaa tai muuta tuloa. Myös hakijan muut velat otetaan huomioon tulojen riittävyyttä arvioitaessa.

Kysymyksiä 6000 € lainoista ja lainan hakemisesta

Lue tästä yleiset kysymykset sekä vastaukset.

Hae nyt 6000 € laina: hakeminen vie vain muutaman minuutin ja saat alustavat lainatarjoukset heti

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko