Hae lainaa 7000 €: näillä ohjeilla löytyy halvin 7000 € laina 

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 7000 € heti tilille

Parhaimmillaan saat rahat tilille muutamassa minuutissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Useita lainatarjouksia kerralla

Yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta, joiden joukosta saat valita itsellesi parhaan 7000 € lainan.

Nopea ja helppo hakemus

Raha.fi:n lainahakemus on helppo täyttää ja sen tekemiseen menee ainoastaan muutama minuutti aikaa.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Raha.fi:n kautta voit hakea 7000 € lainan ilman vakuuksia helposti ja nopeasti. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Nopean hakemusten käsittelyn lisäksi laina myös siirretään tilillesi nopeasti. Parhaimmillaan saat lainan tilillesi vielä saman päivän aikana.

Lainamarkkinoilla on useita rahoituslaitoksia, jotka eivät edellytä vakuuksia tai takaajia 7000 euron lainalle. Kaikki Raha.fi:n välittämät lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten voit saada sen helposti ja nopeasti. Yleisin lainamuoto 7000 € lainalle on kertalaina. Kertalaina on perinteisempi lainamuoto, jossa laina maksetaan kerralla tilillesi. Jos etsit joustavaa 7000 € suuruista lainaa, sinulla on muutamia vaihtoehtoja, mutta valikoima on pieni. Yleensä joustavat lainat ovat enintään 4000 € lainoja.

Katsotaan nyt tarkemmin, miten haet itsellesi edullisen 7000 € lainan netistä.

Kilpailuttamalla löytyy halvin 7000 € laina

Eri pankkien ja rahoituslaitosten lainojen välillä on suuria eroja niin koron suuruudessa kuin palvelumaksujen määrässäkin. Koska tarjolla on monia 7000 € lainoja, voi edullisimman lainan löytäminen olla ajoittain vaikeaa. Jos käyt jokaisen rahoituslaitoksen läpi yksitellen, joudut käyttämään paljon aikaa ja vaivaa halvimman lainan löytämiseen. Onneksi edullisen lainan löytämiseksi on tarjolla toinenkin ratkaisu. Lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi. Sinun tarvitsee ainoastaan keskittyä valitsemaan itsellesi paras laina sinulle esitetyistä tarjouksista. Yhdellä hakemuksella voit siis saada useita lainatarjouksia monelta eri lainanmyöntäjältä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja se vie ainoastaan muutaman minuutin. Voit aloittaa lainan kilpailutuksen Raha.fi:ssä vaikka heti.

7000 € laina sopii myös muiden lainojen poismaksuun

7000 € laina sopii kokonsa puolesta hyvin lainojen yhdistämiseen eli vanhojen kalliiden lainojen poismaksuun. Usean pienen lainan tai pikavipin maksaminen yhtä aikaa tulee pitkällä aikavälillä kalliiksi. Maksat monesta eri lainasta korkoa ja palvelumaksuja, ja usein korko on lisäksi suuri. Pääset huomattavasti halvemmalla kun otat yhden isomman lainan, jolla on parempi korko ja pienemmät palvelumaksut, ja maksat sillä vanhat lainasi pois. Näin sinun tarvitsee maksaa pois ainoastaan yhtä lainaa. Säästät niin rahaa kuin aikaa, eikä sinun enää tarvitse maksaa kuukaudessa useita eri laskuja. Myös taloutesi hallinta on helpompaa.

Jos haluat käyttää lainan tähän tarkoitukseen, sinun tulee valita lainojen yhdistäminen tai muu vastaava syy hakemuksessa, kun sinulta kysytään lainan ottamisen syytä.

Hae 7000 € lainaa ilman vakuuksia. Yhdellä yksinkertaisella hakemuksella voit saada monta lainatarjousta, joiden joukosta voit valita itseäsi eniten miellyttävän.

7000 € lainan takaisinmaksuun saa halutessaan joustoa

Tärkeä osa lainan ottamista on luonnollisesti sen maksaminen takaisin. Lainan takaisinmaksussa on hieman eroja rahoituslaitosten ja eri lainamuotojen kesken, mutta pääpointit ovat kuitenkin samat. Lainaa lyhennetään kuukausittain aina tietyn summan verran. Joissain lainoissa kuukausierä voi olla sama koko laina-ajan. Tässä lainaajalla on hieman vähemmän joustoa, mutta toisaalta laina-ajan pituuden tietää hyvin ja sitä on helppoa seurata. Toinen yleinen lyhennysmuoto on se, että lainaa pitää maksaa kuukaudessa vähintään tietyn minimisumman verran. Enemmänkin voi maksaa halutessaan. Tämä antaa enemmän joustoa, tosin se voi pidentää laina-aikaa ja samalla kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

Moni rahoituslaitos ja lainanmyöntäjä tarjoaa sinulle mahdollisuutta pitää maksuvapaa kuukausi. Sen aikana sinun täytyy maksaa ainoastaan lainan korko ja mahdolliset palvelumaksut, kuten tilinhoitopalkkio. Maksuvapaan kuukauden pitäminen pidentää laina-aikaa tai nostaa kuukausittaisen lyhennyksen määrää. Jos sinulle tulee äkillinen meno tai vaikka sairauden takia tulosi putoavat, on maksuvapaan kuukauden pitäminen järkevä idea. Saat hieman aikaa järjestellä asiasi taas kuntoon.

Mieti näitä asioita ennen lainan ottamista

Mitään lainaa ei kannata mennä ottamaan hetken mielijohteesta, vaan sitä on hieman hyvä suunnitella etukäteen. Sitoudut lainaan todennäköisesti pitkäksi aikaa, ja huonosti harkittua lainaa on ikävä maksaa myöhemmin takaisin.

Kestääkö taloutesi 7000 € lainan?
Ennen lainan ottamista on hyvä laskea oman talouden tulot ja menot, ja katsoa paljonko kuukaudessa rahaa jää käytettäväksi pakollisten menojen jälkeen. Se auttaa sinua hahmottamaan kuinka suuren lainan voit ottaa ja mikä laina-aika sille olisi järkevää valita. Oman talouden hallinta on tärkeässä roolissa, kun olet hakemassa lainaa.

Lainalaskuri apunasi kulujen hahmottamisessa
Hakemuksen yhteydessä tarjoamme käyttöösi lainalaskurin, jonka avulla voit testailla 7000 € lainalle eri laina-aikoja ja vertailla kuukausierän määriä. Näin voit suunnitella lainan ottamista entistä paremmin ja tarkemmin. Laina-aikaa suunnitellessa on hyvä pitää mielessä, että mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausittainen lyhennys on. Toisaalta silloin lainan kokonaiskustannukset kasvavat, koska maksat pidemmän aikaa korkoa ja palvelumaksuja. Liikaa ei kuitenkaan kannata ahnehtia. Liian suuret lainanlyhennykset, voivat koitua kohtaloksi, jos ne vievät liian suuren osan kuukausituloista ja arkea täytyy rahoittaa lisälainalla. Meiltä löytyy myös yksityiskohtaisempi lainalaskuri, jos haluat kokeilla miten korko ja muut maksut vaikuttavat lainaan.

Näin sinulle löytyy halvin 7000 € laina

Näin haet edullisen lainan Raha.fi:n avulla

Täytä hakemus
Täytä hakemukseen lainasumma ja sinulle sopiva laina-aika. Kysymme hankemuksessa mm. henkilötietojasi ja muita lainan kannalta oleellisia kysymyksiä. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti aikaa. Jos sinulta pyydetään liitteitä hakemuksen viimeistelyä varten, voit lähettää ne sähköisesti.

Vertaile tarjouksia
Kun olet lähettänyt valmiin hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Samalla saat mahdolliset lainatarjoukset. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niiden joukosta itsellesi paras. Kiinnitä huomiota varsinkin todellisen vuosikoron määrään. Se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset.

Hyväksy laina
Parhaan ja edullisimman 7000 € lainan löydettyäsi voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksillasi. Osa rahoituslaitoksista saattaa vielä pyytää sinulta liitteitä, joiden lähettäminen onnistuu sähköisesti. Kun kaikki on valmista, laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Täytä Raha.fi:n hakemus ja saat alustavat vakuudettomat lainatarjoukset heti. Tutustu ja valitse edullisin laina.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien 7000 € lainaa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko