Lainaa 8000 € parhaalla korolla ja ilman vakuuksia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 8000 € heti tilille

Laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Parhaassa tapauksessa laina on käytettävissäsi muutamassa minuutissa.

Lainaa aina ilman vakuuksia

Mihinkään Raha.fi:n välittämään lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Monta lainantarjoajaa käytössäsi

Raha.fi lainatarjouksella tavoitat lukuisia rahoituslaitoksia ja voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Markkinoilla on monia 8000 € lainaa tarjoavia rahoituslaitoksia ja lainanmyöntäjiä, joten voi olla vaikea löytää halvin ja paras 8000 € laina. Kun haet lainaa, kannattaa se kilpailuttaa ensin Raha.fi:n avulla. Nopealla hakemuksella saat alustavan lainapäätöksen heti ja mahdollisesti useita lainatarjouksia. Laina-aikaa saat jopa 15 vuotta.

8000 € lainalla toteuttaa monta pitkään harkinnassa ollutta haavetta. Laina on kuitenkin suuri ja siihen sitoutuu pitkäksi ajaksi, joten ensimmäistä tarjottua 8000 € lainaa ei kannata ottaa. Kannattaa panostaa siihen, että valitsee halvimman lainan. Kilpailuttamalla säästät niin lainakustannuksissa kuin korossakin. Lisäksi vältyt useiden puuduttavien lainahakemuksten täyttämiseltä.

Tällaisen 8000 € lainan voit saada netistä

Monet rahoituslaitokset tarjoavat 8000 € lainoja. Kaikki lainat ovat ehdoiltaan ja ominaisuuksiltaan hieman erilaisia mutta niillä on kuitenkin paljon yhteisiä piirteitä. Tässä 8000 € lainan ominaisuudet pähkinänkuoressa.

 • Laina on vakuudeton. Saat haettua netistä 8000 € lainan ilman vakuuksia. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta yksinkertaista. Vakuuksien puuttuminen näkyy jonkin verran lainan korossa, mutta korot eivät enää ole kohtuuttoman korkeita. Raha.fi:ssä korkotaso alkaa noin 4,5 prosentista. Jos haluat vakuudellisen lainan, voit kääntyä esimerkiksi oman pankkisi puoleen.
 • Lainan takaisinmaksuajan saa valita. 8000 € lainalle voit saada 1-15 vuoden laina-ajan. Toki sen voi maksaa takaisin nopeamminkin niin halutessaan. Laina-ajan suhteen on hyvä muistaa, että pitkä takaisinmaksuaika kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia, koska silloin korko ja palvelumaksut rullaavat pidemmän aikaa. Pitkällä laina-ajalla on myös positiivisia puoliakin, nimittäin matala kuukausilyhennys. Ennen lainan ottamista on hyvä pohtia kummalla on enemmän merkitystä, pienellä kuukausierällä vai matalilla kokonaiskuluilla.
 • Lainan saa parhaimmillaan heti tilille. Niin lainahakemuksen käsittely, kuin sen siirtäminen tilille hoituvat nopeasti. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja lähettänyt liitteet, jotka lainanmyöntäjä mahdollisesti tarvitsee, laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Usein laina on käytettävissäsi vielä saman päivän aikana. Lainan siirtämiseen vaikuttaa muutama seikka, jotka on hyvä ottaa huomioon. Ensimmäinen laina voidaan lakisyistä siirtää ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana. Luonnollisesti myös viikonloput ja pyhäpäivät voivat aiheuttaa viivästyksiä. Lisäksi kahden eri pankin väliset tilisiirrot kestävät 1-2 pankkipäivää. Voit siis saada lainan tilillesi heti siinä tapauksessa, että sinulla ja lainanmyöntäjällä on tili samasta pankista.
 • Voit pitää tarvittaessa maksuvapaata. Isommissa lainoissa on miltei aina mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi. Se tietenkin riippuu loppupeleissä lainanmyöntäjästä, saako sen pitää vai ei. Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä. Eri rahoituslaitoksilla on eri käytäntöjä siinä mitä maksuja maksuvapaan aikana täytyy maksaa. Joillain ei tarvitse maksaa mitään, ja toisilla puolestaan pitää maksaa lainan korko ja palvelumaksut. Lisäksi joidenkin rahoituslaitosten valikoimaan kuuluu kuukausierän puolittaminen tai lykkääminen. Näitä lisäpalveluja on hyvä käyttää, jos lainan elämässä tulee yllättävä tilanne eikä rahaa ole käytössä normaaliin tapaan. Maksuvapaan kuukauden aikana ehdit saamaan taas taloutesi parempaan kuntoon.

Täytä Raha.fi:n hakemus ja löydä sopiva 8000 € laina ilman vakuuksia. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

8000 € laina sopii moneen tarkoitukseen

Sinulta kysytään lainahakemuksessa hakemasi lainan käyttötarkoitusta. Sinulla esitetään lista mahdollisista kohteista ja voit valita niistä sopivimman. Voit siis käyttää lainan juuri haluamaasi tarkoitukseen. Jos haluat maksaa sillä pois muita pienempiä lainojasi, sinun tulee valita lainojen poismaksu, lainojen yhdistäminen , järjestelylaina tai muu käyttöä parhaiten kuvaava syy. Lisäksi annat tiedot niistä lainoista, jotka maksaisit pois uudella lainallasi.

Yleisin lainamuoto 8000 € lainalle on kertalaina. Kertalainassa saat lainan kerralla tilille kokonaisuudessaan. Markkinoilla on muutama 8000 € suuruinen joustoluottokin, mutta ne ovat harvinaisempia. Joustoluoton avulla voit tehdä rahanostoja sinulle avatulta luottotililtä joustavasti ja oman tarpeen mukaan. Voit nostaa rahaa joko kerralla tai pienemmissä erissä.

8000 euron laina voidaan myöntää monenlaisille hakijoille

Miksi sinunkin kannattaa hakea 8000 € laina Raha.fi:n kautta

Tiesitkö, että Raha.fi:n palvelun avulla voit saada monta lainatarjousta, joiden joukosta voit valita edullisimman ja parhaat lainaehdot täyttävän 8000 € lainan? Hakeminen on helppoa ja se onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat alustavat lainapäätökset välittömästi.

Tässä muutamia syitä, miksi laina kannattaa hakea Raha.fi:n kautta:

 1. Löydät monta lainapaikkaa helposti
  Itse manuaalisesti tekemällä lainan kilpailuttaminen on usein vaivalloista ja hidasta puuhaa. Sinun täytyy etsiä monta eri lainapaikkaa ja täyttää niihin jokaiseen oma hakemus. Ja vaikka tekisit tämän, et silti välttämättä saa halvinta 8000 € lainaa. Sinulta on nimittäin voinut jäädä jokin tietty lainapaikka pois vertailusta. Kilpailuttaminen Raha.fi:n avulla puolestaan on simppeliä. Kun olet täyttänyt Raha.fi:n lainahakemuksen, me välitämme sen useille eri lainantarjoajille ja rahoituslaitoksille. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse etsiä lainapaikkoja netistä ja täyttää lukuisia eri hakemuksia.
 2. Halvin laina helposti
  Lainan kilpailuttaminen on oiva tapa saada lainalle matala korko ja hyvät lainaehdot vaivattomasti. 8000 € lainan kilpailuttaminen onnistuu käden käänteessä, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus. Vastauksena saat parhaimmillaan useita lainatarjouksia. Näihin tarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa ja valita haluamasi lainan. Tämä on siis kilpailutuksen suurin etu: saat monta lainatarjousta ja sinulla on mahdollisuus vertailla niitä keskenään. Sinun ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen vastaantulevaan 8000 € lainaan.
 3. Lainalaskuri apunasi
  Hakemuksen yhteydessä voit käyttää apunasi kätevää lainalaskuria. Lainalaskuri näyttää sinulle arvioidun kuukausierän määrän valitsemillasi arvoilla. Voit vaihdella laina-aikaa ja lainasummaa ja etsiä sinulle sopivan kuukausierän. Otathan huomioon, että esitetty kuukausierä on vain arvio, ja se voi muuttua varsinaiseen lainatarjoukseen.

Mitä hakijalta vaaditaan, jotta laina voidaan myöntää?

Kaikilla rahoituslaitoksilla on omat ehtonsa sille, millaisille hakijoille lainaa voidaan myöntää. Katsotaan, millaiset minimivaatimukset hakijan tulee vähintään täyttää.

Puhtaat luottotiedot
Luottotietosi tulee olla puhtaat ja mahdollinen maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle.

Pankkitunnukset
Sinulla on oltava suomalaisen pankin myöntämät pankkitunnukset. Pankkitunnuksia käytetään tunnistautumiseen.

Täysi-ikäisyys
Luonnollisesti sinun pitää olla täysi-ikäinen. Rahoituslaitosten vaatima vähimmäisikäraja vaihtelee 18-24 vuoden välillä.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien 8000 € lainaa.

Hae lainaa 8000 € ilman vakuuksia. Alustava lainapäätös heti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko