9000 € vakuudeton ja edullinen laina löytyy helposti netistä

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nopea hakuprosessi

Vakuudettomuus ja pitkälti automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa hakemuksesi nopean käsittelyn.

Edullinen korko

Voit saada kauttamme lainaa alkaen vain 4,5 % korolla.

Useita lainatarjouksia

Kilpailutamme hakemuksesi useilla lainanmyöntäjillä, eli voit saada yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

9000 euron lainalla rahoitat vähän isompiakin hankkeita. Kenties mökkisi kaipaa remonttia tai haluat viedä perheesi luksuslomalle. Saat haettua helposti Raha.fi:n ilmaisella hakemuksella. Hakuprosessi on nopea ja rahat voit saada tilillesi vielä saman päivän aikana. Apua on siis mahdollista saada kiirelliseenkin tarpeeseen. Et tarvitse lainaa varten lainkaan vakuuksia tai takaajia. Kilpailuta lainasi kauttamme!

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näin löydät helpoiten itsellesi edullisimman lainan. Raha.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi täysin maksutta. Sen sijaan, että lähettäisit itse hakemuksia erikseen eri lainanmyöntäjille, hakee Raha.fi tarjoukset sinulle yhdellä hakemuksella. Varmistat hyvän 9000 € lainan käymällä sinulle löydetyt lainatarjoukset huolella läpi. Kiinnitä erityistä huomiota lainojen todelliseen vuosikorkoon, sillä se on yleensä paras mittari lainojen hintojen vertailuun.

9000 € lainan saa netistä ilman vakuuksia

Voit hakea 9000 € lainaa joko omasta pankistasi tai internetissä toimivilta rahoituslaitoksilta, joiden tarjoukset saat esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksen täyttämällä.

→ Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
Hakiessasi lainan netistä saat sen ilman vakuuksia. Raha.fi:n kautta saat aina haettua täysin vakuudettomia lainoja. Sinun ei myöskään tarvitse vaivata tuttuja pyytämällä heitä takaajiksi. Samalla vakuudettomuus yksinkertaistaa ja nopeuttaa lainanhakua.

→ Koko laina kerralla tilillesi
Lähes aina 9000 € suuruinen laina on kertalaina, eli se maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Voit tämän jälkeen käyttää rahat omien suunnitelmiesi mukaisesti. Maksat lainaa takaisin kuukausittain, kunnes koko laina on maksettu korkoineen ja eri kuluineen. Kertalaina sopii tilanteeseen, missä tiedät tarkalleen, mihin olet rahat käyttämässä.

Jos tarvitset 9000 € lainan ehdottomasti joustoluottona, on olemassa vain muutama pankki, jolta voit hakea. Sellainen on esimerkiksi Komplett Bank.

→ Kätevä järjestelylaina
Onko sinulla kenties useampi kulutusluotto tai pikavippi samanaikaisesti auki? Järjestelylainalla yhdistät pienemmät lainat yhdeksi isommaksi. Näin maksat jatkossa vain yhden lainan korkoa ja muita lainakuluja kerralla. Voit säästää vuodessa satoja euroja. Voit hakea 9000 € lainan juuri järjestelylainaksi, kunhan ilmoitat siitä hakemuksella kysyttäessä.

9000 lainan voi hakea yksin tai yhdessä

Näin haet 9000 € lainan Raha.fi:n palvelussa

Hakuprosessimme on yksinkertainen ja vie vain muutaman minuutin:

 1. Mieti, millaisen maksuajan haluat lainalle
  Päätä ensin haluamasi takaisinmaksuaika. Laskurillamme saat arvion, millaisia maksueriä tulet 9000 € lainastasi maksamaan. Lopullisen lainatarjouksen laina-aika voi joskus hieman erota toivomastasi maksuajasta.
 2. Täytä hakemuksemme verkossa ja käy läpi tarjoukset
  Hakemuksen täyttämiseen on hyvä varata aikaa noin 10-20 minuuttia. Kysymme hakemuksessa vain lainanhaun kannalta oleellisia asioita. Pelkkä hakemus ei sido sinua vielä lainan vastaanottamiseen, vaan voit rauhassa käydä läpi saamasi tarjoukset. Kun löydät niistä sopivan, viimeistele hakemus lähettämällä lainaa myöntävän rahoituslaitoksen haluamat liitteet. Aina liitteitä ei kuitenkaan tarvita.
 3. Allekirjoita sopimus ja vastaanota rahat
  Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen allekirjoitat lainasopimuksen. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi niin pian kuin mahdollista. Nopeiten se sujuu, jos tilisiirto tehdään johonkin isommista pankeista. Tällöin rahat saat usein vielä saman päivän aikana.
 4. Muista huolehtia takaisinmaksusta
  Kun olet saanut lainan, alkaa sen takaisinmaksu kuukausittain. Maksat sekä lainan lyhennyksiä että korkoa ja muita mahdollisia kuluja. Huolehdi, että maksat kuukausierät aina ajallaan. Jos sinulle tulee ongelmia takaisinmaksussa, ole heti yhteydessä lainanmyöntäjään. Sinulla on yleensä mahdollisuus pitää lyhennysvapaa kuukausi, jolloin maksat vain lainan korot ja kulut.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä lainan vastaanottamiseen. Voit siis kokeilla palveluamme rauhassa nähdäksesi, millaisia 9000 € lainoja sinulle tarjotaan.

Mitkä ovat lainanhakijan ehdot?

Voidaksesi hakea lainaa Raha.fi:n kautta sinun on oltava:

Täysi-ikäinen
Lainaa voi saada vain yli 18-vuotiaat hakijat. Huomaa, että joillakin rahoittajilla ikäraja on tätäkin korkeampi.

Luottokelpoinen
Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada käytännössä mistään. Maksuhäiriömerkintä poistuu yleensä 2-4 vuodessa.

Vakituisesti Suomessa asuva
Sinulla on oltava pysyvä osoite Suomessa. Tarvitset myös suomalaiset verkkopankkitunnukset.

Yleisiä kysymyksiä 9000 € lainoista

Tässä on koottuna usein kysyttyjä kysymyksiä 9000 € lainoista.

Haluatko saada tarjoukset 9000 € lainoista eri rahoituslaitoksilta? Täytä helppo ja nopea hakemus vaikka heti!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko