Hae lainaa helposti ja turvallisesti

LAINAPÄÄTÖS HETI

Saat alustavan lainapäätöksen heti. Voit rauhassa tutustua tarjoukseen ja päättää hyväksytkö sen.

RAHAT TILILLE JOPA SAMANA PÄIVÄNÄ

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat parhaimillaan 15 minuutissa.

EDULLINEN KORKO ALK. 4,5%

Etsimme sinulle parhaan lainan ja voit saada rahoitusta jopa 5% korolla.

ILMAINEN HAKEMUS

Palvelumme on sinulle täysin maksuton. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lue käyttäjiemme kokemuksia palvelusta

“Pidän kulutusluotossa erityisesti siitä, että saan nostettua rahaa aina tarpeen mukaan. Yllättävät menotkaan eivät enää stressaa, kun minulla on “varakassa”, jolla maksella. Luoton hakemisen helppoudesta iso plussa.”

Toni H.

“Tein hakemuksen lainojen yhdistämisestä ihan mielenkiinnosta, koska minulla oli pari isompaa lainaa, pari luottokorttia ja kulutusluotto. Minulle tarjottiin uutta lainaa, jonka kulut olivat yli satasen pienemmät kuukaudessa. Totta kai yhdistin lainani!"

Mari R.

“Yllätyin hakuprosessin nopeudesta ja helppoudesta. Olin varautunut siihen, että lainan myöntäminen voi kestää ja joudun toimittamaan paljon papereita. Teinkin hakemuksen muutamassa minuutissa ja laina myönnettiin jo samana iltapäivänä.”

Linda E.

Usein kysyttyä

Tutustu palvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli jokin asia askarruttaa ole meihin suoraan yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan.

Vertaa lainat
Tekemällä lainahakemuksen et sitoudu mihinkään. Kartoitamme sinulle parhaat lainantarjoajat ilmaiseksi. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, mikäli niin haluat.
Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. palkkakuitit), mutta nämä voit lähettää helposti sähköisesti.
Palvelussamme on vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.
Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.