Lainaa netistä pankkitunnuksilla - kätevää ja helppoa

Tiesitkö, että voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla? Hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tunnistaudut lainahakemuksen yhteydessä pankkitunnuksilla, luotonmyöntäjä varmistuu henkilöllisyydestäsi. Tämä takaa hakemuksen nopean ja luotettavan käsittelyn. Pankkitunnuksilla voit myös helposti hyväksyä lainatarjouksen.

Ennen oli lainaa saadakseen mentävä pankkiin ja täyttää monia eri papereita. Onneksi tilanne nykypäivänä on ihan eri. Markkinoilla on monia yhtiöitä, mukaan lukien Raha.fi, joiden kautta voi saada lainaa pankkitunnuksilla. Laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, autolaina tai yhdistelylaina. Pankkitunnusten avulla voit hakea ja saada lainaa elämän yllättäviin tilanteisiin vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kaikkien tunnettujen suomalaisten pankkien verkkopankkitunnukset toimivat lainanhaussa.

Lainan hakeminen pankkitunnusten avulla on usein myös nopein keino saada lainaa. Nopeimmillaan laina on käytettävissä jopa muutaman minuutin kuluttua hakemuksen jättämisestä. Kauttamme voit hakea helposti lainaa verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti. Lainahakemuksen jälkeen voit saada lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tarjouksen hyväksyminen käy helposti pankkitunnuksilla.


Lainan hakeminen onnistuu helposti Raha.fi:n hakemuksella. Me kilpailutamme lainasi useilla eri rahoituslaitoksilla. Yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Hakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Hae lainaa

Miten voin saada lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Lainan saaminen verkkopankkitunnuksilla on helppoa ja nopeaa. Lue alta ohjeet nopeaan lainanhakuun. Raha.fi:n palvelussa sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja voit saada monta lainatarjousta.

Valitse lainattava summa ja laina-aika

Ensimmäinen vaihe lainan saamiseksi on miettiä paljonko tarvitset lainaa ja missä ajassa sen ajattelit maksaa pois. Raha.fi:n hakemuksessa on laskuri, joka antaa sinulle arvion kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä. Voit vertailla erilaisia maksuaikoja ja summia kaikessa rauhassa.

Täytä hakemus loppuun asti

Sinut ohjataan täyttämään hakemus loppuun. Hakemuksessa kysytään muun muassa tuloja, työtietoja, asumiskuluja ja muita velkoja koskevia tietoja. Tiedot on tärkeitä, jotta sinulle voidaan etsiä paras mahdollinen laina. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin

Valitse sopivin laina pankkitunnuksilla

Voit tutustua tarjouksiin rauhassa. Kaikki lainat ovat yleensä ilman vakuuksia. Kun olet löytänyt itsellesi mieluisimman lainan, voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulta pyydetään liitteitä hakemukseesi liittyen, voit lähettää ne sähköisesti. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Huolehdi takaisinmaksusta!

Jotta saat tulevaisuudessakin lainaa verkkopankkitunnuksilla huolehdi takaisinmaksusta huolellisesti. Saat myös parempaa lainaa, vältyt ikäviltä perintäkuluilta ja maksuhäiriömerkinnöiltä, kun hoidat lainan maksun ajallaan. Lyhennät yleensä lainaa kerran kuukaudessa. Voit myös maksaa lainasi pois nopeammalla aikataululla. Sinulle saatetaan myös tarjota mahdollisuutta pitää maksuvapaa kuukausi.

Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla

Hae nyt

Mitä etuja pankkitunnusten käyttämisessä on?

Verkkopankkitunnusten käyttäminen tekee lainan saamisesta nopeaa, helppoa ja turvallista. Lainan saaminen onnistuu helposti ilman ylimääräistä työtä

Nopeus

Verkkopankkitunnukset tekevät lainan hakemisesta ja saamisesta helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan päätöksen heti. Voit hyväksyä sinulle annetun lainatarjouksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Rahat pyritään maksamaan tilillesi mahdollisimman nopeasti. Suurimpien pankkien osalta rahat ovat tililläsi usein jopa saman päivän aikana. Eri pankkien väliset siirrot kestävät yleensä yhden arkipäivän. Huomaa, että lainapäätöksen voit saada mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta rahasiirtoja tehdään ainoastaan 7 - 23 välisenä aikana.

Helppous

Sen lisäksi että verkkopankkitunnusten käyttö mahdollistaa nopean palvelun, ne myös tekevät lainan hakemisesta ja saamisesta äärimmäisen helppoa. Raha.fi:n palvelun avulla sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus, jonka välitämme puolestasi useille eri lainantarjoajille. Lainantarjoajat käyvät hakemuksesi läpi ja näin voit saada yhdellä hakemuksella monta eri tarjousta. Tarjouksiin voit tutustua rauhassa. Kun olet löytänyt itsellesi parhaan tarjouksen, voit hyväksyä sen kätevästi pankkitunnuksilla. Lainantarjouksen hyväksymisen jälkeen Rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Turvallista

Sinua saattaa mietityttää mitä tietoja sinusta siirtyy verkkopankkitunnistuksen välityksellä, kun haet lainaa pankkitunnuksilla. Vastaus on yksinkertainen: Yhtiöt käyttävät tunnistusta ainoastaan asiakkaiden henkilöllisyyden varmentamiseen. Sinun tilitietosi ja muut henkilökohtaiset tiedot eivät siirry eteenpäin. Kun lainanmyöntäjä on varmistunut henkilöllisyydestä, se selvittää luottotietosi muuta kautta. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen tapahtuu suojatun yhteyden välityksellä. Suojatun yhteyden tunnistat osoiterivin alussa olevasta vihreästä HTTPS - teksistä. Muista, että palveluntarjoaja ei koskaan kysy verkkopankkitunnuksia esimerkiksi sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Ei verkkopankkitunnuksia?

Lainan saaminen netistä ilman verkkopankkitunnuksia ei ole mahdotonta, mutta vaikeaa se on. Pankkitunnuksia käytetään asiakkaan tunnistamiseen. Mikäli tunnistautuminen ei ole pankkitunnusten avulla mahdollista, toinen vaihtoehto on mobiilivarmenne. Se on toiminto, jolla käyttäjä voi tunnistautua erilaisiin sähköisiin palveluihin SIM-korttiin liitetyllä henkilökohtaisella koodilla. Mobiilivarmenteen voi ottaa käyttöön oman operaattorin kautta. Kolmas keino saada lainaa ilman pankkitunnuksia on perinteinen paperihakemus postin välityksellä. Lainan ottaminen postin välityksellä on harvinaista ja se vaatii aikaa sekä työtä.

Kuka voi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Eri yhtiöillä on hieman erilaiset vaatimukset lainaajalle. Alla on lista vaatimuksista, mitkä sinun on vähintään täytettävä saadaksesi lainaa pankkitunnuksilla.

Ikä

Luonnollisesti sinun tulee olla täysi-ikäinen. Vähimmäisikäraja vaihtelee firmojen välillä ja joillain saattaa olla myös yläikäraja.

Ei maksuhäiriömerkintöjä

Suurin osa lainantarjoajista edellyttää puhtaita luottotietoja ja maksuhäiriömerkintä on usein esteenä lainan saamiselle.

Riittävät tulot

Sinulla tulee olla lainasummaan nähden riittävät tulot. Suurempia summia haettaessa lainayhtiö saattaa pyytää tositetta tuloista.

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Vaikka verkkopankkitunnukset ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, saattaa niihin silti liittyä epäselvyyksiä. Lue alta yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

Lainapäätös tulee lähes poikkeuksetta saman päivän aikana. Usein päätös tulee jopa minuuteissa hakemuksen jättämisestä. Päätöstä nopeuttaa se, että olet antanut oikeat tiedot ja tarvittaessa lähettänyt kaikki tarvittavat liitteet.

Eivät näe. Verkkopankkitunnukset toimivat ainoastaan välineenä oman henkilöllisyyden varmentamisessa. Lainanmyöntäjä ei siis pääse käsiksi sinun tilitietoihisi, eikä muihinkaan henkilökohtaisiin tietoihin. Lainanmyöntäjä varmistaa luottotietosi henkilötunnuksen avulla.

Jotkin yhtiöt käyttävät kolmannen osapuolen palvelua varmistaakseen hakijan taloudellisen tilanteen. Yksi tällainen palvelu on Instantor, jolle annettaan lainahakemuksen yhteydessä pääsy pankkitilille. Instantorin avulla lainanmyöntäjä näkee esimerkiksi palkkatiedot ja kulutustottumukset. Lisäksi se näyttää avoimet lainat. Instantorin käyttöön tarvitaan aina erillinen lupa hakijalta, eikä luotonmyöntäjät voi käyttää sitä ilman lupaa.

Jos lainanmyöntäjän tarvitsee palkka- tai muun todistuksen, voit yleensä lähettää ne erillisenä liitteenä. Tällöin Instantorin käytölle ei ole tarvetta.

Jokainen lainanmyöntäjä määrittelee itse, millä perusteella se myöntää lainaa netistä pankkitunnuksilla. Yleisimmät ehdot on kuitenkin seuraavat:

  • Hakija on täysi-ikäinen
  • Hakijalla on riittävät tulot haettavaan lainaan nähden
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomalaien henkilötunnus

Ensimmäiseksi kannattaa soittaa omaan pankkiin ja sulkea verkkopankkitunnukset. Näin toimiessa ulkopuolinen henkilö ei voi niitä käyttää. Yleensä pankkitunnusten lisäksi tarvitaan myös henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Ellei tiedä verkkopankkitunnuksiin liitettyä käyttäjätunnusta ja salasanaa, ei lainaa voi hakea.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Joustoluotto

Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä laina arjen eri menoerien kattamiseen. Tutustu joustoluottoon tarkemmin.

Lue lisää
Lainaa heti

Lainaa heti

Tarvitsetko lainan mahdollisimman pian? Voit saada rahat tilille jopa 15 minuutissa.

Lue lisää
Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Haluatko päästä eroon useista kalliista lainoista? Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa säästää lainakuluissa.

Lue lisää