50 € vippi 30 pv maksuajalla heti tilille

50 € vippi 30 pv maksuajalla

Kun pieni ja kiireellinen rahantarve yllättää, näppärä ratkaisu on 50 € vippi 30 pv maksuajalla. Saat 50 € vipin tilillesi jo muutamien minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Sinulla on myös mahdollisuus saada 50 € vippi ilmaisena ensilainana, jolloin et maksa lainkaan korkoa tai kuluja vipistä – maksat 30 päivän päästä takaisin saman verran kuin lainasit!

Hae 50 € vippi 30 päivän maksuajalla

Valitse tästä sopivalta vaikuttava 50 € vippi 30 päivän maksuajalla:

Joustotili
Lainan nostokulut aina 0 €. Mahdollisuus myös takaisinmaksuun osissa.
Hae 50 € vippi Joustotililtä

Ferratum
Ferratumin luotolta nostat 50 € vipin ja saat sen ensimmäisen kuukauden ajaksi ilman korkoja. Koko luoton suuruus on 2000 € mutta sinun ei ole pakko käyttää sitä.
Hae 50 € vippi Ferratumilta

Suomilimiitti
Saat 2000 € luoton, jolta voit nostaa 50 € vipin. Saat korotonta maksuaikaa tuplasti enemmän eli 60 vuorokautta! Ensimmäinen nosto luotolta on myös nostokuluton.
Hae 50 € vippi Suomilimiitiltä

Lunar Credit
Nosta 50 € vippi Lunar Creditiltä. Saat käyttöösi 2000 € luoton, jolta voit tehdä lisää nostoja tarvittaessa.
Hae 50 € vippi Lunar Creditiltä

30 pv tai pidempi maksuaika

Laina-aikaa voi usein pidentää ja lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin kuin oli tarkoitus. 50 € vipin voi siis tarvittaessa maksaa takaisin myös osissa. Koroton ja kuluton tarjous päättyy yleensä 30 päivän kuluttua vipin ottamisesta eli jos haluat maksaa vipin takaisin osissa, alkaa jäljelle jäänyt vippisumma kerryttää korkoa lainasopimuksen mukaisesti.

Aikainen takaisinmaksu kannattaa, sillä silloin voit hyödyntää parhaiten korottoman ja kuluttoman laina-ajan tarjouksen. Parhaassa tapauksessa 50 € vipistä ei koidu sinulle lainkaan kuluja! Aikaisen takaisinmaksun myötä myös riski eräpäivän unohtamisesta ja siten liian myöhäisen takaisinmaksun aiheuttamista ongelmista on olematon.
50 vippi 30 päivän maksuajalla

50 € vippi joustavasti

Niin kuin huomaat yllä olevista vippitarjouksista, sinun on mahdollista hakea 50 € vippi 30 pv maksuajalla joustavana lainana. Tämä tarkoittaa sitä, että voit halutessasi nostaa vippiä myös enemmän. Nykyään lähes kaikki pienehköt, alle 2000 € vipit ovat limiittiluottoja: saat luottotilin luottorajalla, ja voit nostaa tililtä vippiä haluamasi summan verran. Luottorajan limiitti voi olla mitä vain noin 100 eurosta aina useisiin tuhansiin euroihin.

Ottaessasi vipin lähes poikkeuksetta hakemaasi 50 euron summaa suuremman luottorajan, mutta se ei kuitenkaan ole ongelma tai tee vippiä yhtään sen kalliimmaksi. Kaikkea sinulle myönnettyä luottoa ei ole pakko hyödyntää: jos haluat vain 50 € vipin, nostat vain 50 € vipin vaikka luottorajasi limiitti olisikin 100 €. Maksat mahdollista korkoa ja muita kuluja vain nostamastasi vipistä etkä koko luottosummasta. Tarvitsemaasi suurempi luottoraja vaatii sinulta kuitenkin hieman itsehillintää, sillä nostaisit tililtä varmasti mielelläsi helposti tarjolla olevan rahan. Takaisinmaksun hetkellä sinua voi harmittaa se, että nostit tarpeettoman paljon vippiä.

Lue myös