Ferratum kampanjakoodi säästää lainakuluissa

Ferratumin kampanjakoodi on erittäin hyödyllinen sinulle, joka olet Ferratumin uusi tai vanha asiakas. Kampanjakoodi toimii alennuskoodin tavoin ja antaa sinulle alennusta lainaan liittyvistä normaaleista kuluista. Voit esimerkiksi säästää puolet lainan nostokuluista tai saada ne kokonaan ilmaiseksi.

Uusin Ferratum kampanjakoodi

Uusin Ferratum kampanjakoodi: -50 % alennus nostokuluista nostaessasi maksimissaan 1000 € Joustava-luotolta. 
KATSO KOODI TÄSTÄ

Kampanjakoodi vaihtuu usein, joten sinun on suositeltavaa katsoa tästä uusin koodi ennen jokaisen noston tekemistä.

Ferratumin Joustava-luotto ei sisällä paljon hoitokuluja. Lainan avaus- ja tilinhoitomaksut ovat 0 €, mutta maksat näiden sijasta nostopalkkiota siirtäessäsi lainaa omalle tilillesi. Ferratumin kampanjakoodi koskeekin useimmiten juuri lainan nostokuluja. Alennus on usein 50-100 % suuruinen alennus eli voit saada noston myös ilmaiseksi ilman kuluja. Kampanjakoodin käyttäminen on erittäin suositeltavaa ja siitä on vain positiivisia kokemuksia, sillä nostopalkkio on normaalisti ilman koodia 7,5 % nostamastasi summasta.

Näin käytät Ferratumin kampanjakoodia

Kampanjakoodin käyttäminen on erittäin helppoa. Toimi näin:

→ Katso ensin tämänhetkisen kampanjakoodi. Esimerkiksi tältä sivulta löydät helposti aina kaikki voimassa olevat Ferratumin kampanjakoodit.

Tällä hetkellä Ferratumin kampanjakoodilla saat nostokulut puoleen hintaan yhdestä max. 1000 € nostosta Joustava-luotolta. 
KATSO KOODI TÄSTÄ

Verkosta löytyy myös paljon vanhentuneita kampanjakoodeja, mutta tällä sivulla oleva koodi päivitetään aina ensi tilassa uuteen koodiin, emmekä pidä vanhentuneita, toimimattomia koodeja turhaan esillä.

→ Tutustu koodin ehtoihin, jotta huomaat sopiiko se sinun tilanteeseesi. Ehtona voi olla esimerkiksi alle 1000 € suuruinen nosto, jotta koodi toimii oikein ja antaa sinulle alennuksen. Usein koodi käy jopa 2000 € nostoihin, joka on on suurin mahdollinen Joustava-tililtä tehtävä nosto.

→ Jos sinulla on jo Ferratumin Joustava ja haluat tehdä luotoltasi noston omalle tilillesi, syötä kampanjakoodi sille varattuun kenttään nostovaiheessa. Koodin paikka on selkeä, joten huomaat sen varmasti – tärkeintä on vain muistaa syöttää koodi. Jos et muista syöttää koodia, sen lisääminen jälkikäteen ja alennuksen saaminen takautuvasti ei ole mahdollista. Koodin voi käyttää milloin tahansa tehtyihin nostoihin, kunhan muut ehdot täyttyvät.

→ Kampanjakoodin lupaama prosentti vähennetään heti nostokuluista tai saat ne ilmaiseksi. Voit nyt edetä tekemään varsinaisen noston tilillesi.

→ Jos koodi ei jostain syystä kelpaa, saat siitä selkeän ilmoituksen. Syynä on erittäin todennäköisesti se, että alennuksen ehdot eivät täyty: nostat enemmän, kuin ehdoissa on sanottu, tai käytät samaa koodia uudestaan. Jos lainan noston kanssa ei ole kiire ja haluat kuitenkin hyötyä alennuksesta, voit odottaa seuraavan koodin julkaisua ja katsoa, josko se sopisi sinun tilanteeseesi paremmin.

Ferratumin lainatuotteet

Ferratumilta löytyy lainatuotteita aina 20 000 € asti. Suosituin laina on Joustava-luottotili, joka on 2000 € suuruinen jatkuva luottotili. Voit tehdä tililtä nostoja omalle tilillesi tarpeesi mukaan. Ensimmäisen noston jälkeen voit siirtää rahaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ensimmäinen nosto maksetaan sinulle aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä. Korkoa kertyy vain nostamastasi lainasummasta ja koko 2000 € luottoa ei ole pakko hyödyntää. Luottotili sopii sinulle erityisesti silloin, kun et ole täysin varma tarvitsemastasi lainasummasta, haluat “varakassan” yllättävien menojen varalle, tai haluat nostaa pieniä summia usein. Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen Joustava-luoton ensimmäisen kuukauden lyhennysvapaata eli halutessaan uusi asiakas voi maksaa ensimmäisen laskun vasta 60 päivän kuluttua lainan ottamisesta.

Ferratumin kampanjakoodeja on saatavilla kuukausittain juuri Joustava-luottoon ja niitä voi olla tarjolla useampi yhdellä kertaa. Osa tarjouksista on voimassa pitkään ja osa vain lyhyen ajan. Uusia koodeja päivittyy tälle sivulle aina, kun niitä on saatavilla, mikä voi olla useita kertoja kuukaudessa. Siksi suosittelemme, että tarkistat uusimmat koodit ennen lainan nostoa, jos olet kiinnostunut säästämään nostokuluissa.

Lue myös