Limiitti alennuskoodi säästää rahaa lainakuluissa

Limiitin kampanjakoodi toimii alennuskoodina Limiitin lainoihin liittyvissä normaaleissa kustannuksissa. Sinun voi olla esimerkiksi mahdollista suorittaa Limiitin tarjoaman kätevän Limiittiluoton nosto jopa ilmaiseksi. Alennuskoodi on tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Koodi vaihtuu usein, joten muista tarkistaa uusi koodi aina ennen kuin teet noston.

Uusin Limiitti alennuskoodi

 

Raha.fi tarjoaa sinulle Limiitin alekoodin, jolla saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja.
KATSO KOODI TÄSTÄ

Etukoodia käyttämällä voit esimerkiksi saada alennuksen Limiitin luoton nostokuluista. Normaalisti lainan nostokulu on 9,90 € + 5,0 % noston määrästä, mutta kampanjakoodia käyttäessäsi sinun on mahdollista säästää kuluissa tai saada nosto jopa ilmaiseksi. Jo -50% alennus nostoista voi säästää sinulle jopa kymmeniä euroja. Esimerkiksi siirtäessäsi 1 000 euroa Limiittiluottoa tilillesi nostokulusi ovat normaalisti lähes 60 euroa, mutta alennuksella saat saman noston alle 30 eurolla. Koodi siis kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Limiitin laina on joustava

Limiitin laina toimii ikään kuin luottokortti. Saat tarjouksen joko 500 € tai 2 000 € luottorajasta, jolta voit tämän jälkeen nostaa rahaa omien tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi nostaa koko lainan kerralla tai aina sen mukaan kuin sitä tarvitset. Ensimmäisen noston jälkeen Limiittiluotto on käytettävissäsi 24/7. Voit silloin siirtää rahaa tilillesi joko Limiitti.fi:n MySaldo -palvelussa tai helposti tekstiviestillä.

Lainan pystyt maksamaan takaisin oman maksukykysi mukaan joko kerralla tai erissä osamaksulla. Limiitti tarjoaa myös kattavia lisäpalveluita kuten mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin tai eräpäivän muutokseen. Näin päätät sekä lainan nostosta että takaisinmaksusta itse.

Jos haluat tutustua tarkemmin Limiitin toimintaan, voit lukea lisää Limiitin palveluista.

Uusin limiitti alennuskoodi tuo säästöä

Näin käytät Limiitin etukoodia

Tarkista ensin tästä tämänhetkisen kampanjan tarjoama alennus ja tutustu sen ehtoihin. Päivitämme ajankohtaisen alennuskoodin aina ensi tilassa.

Haluatko ilmaiset nostokulut? Tarjoamme sinulle nyt alekoodin, jolla saat ensimmäisen nostosi nostokulut hintaan 0 €.
KATSO KOODI TÄSTÄ

Kampanjakoodin käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Kirjaudu vain sisään MySaldo -palveluun Limiitti.fi:ssä ja käytä alennuskoodi. Huomaa, että voit hyödyntää yhden koodin vain kerran. Kampanjakoodia ei voi myöskään lisätä jälkikäteen, joten muista aina käyttää se nostosi yhteydessä.

Hoida laina-asiasi fiksusti ja säästä rahaa!

Lue myös