Uusi lainapalvelu avattu 2019 - Katso lista lainapaikoista

Uusi lainapalvelu avattu 2019

Etkö ole löytänyt markkinoilta sinua miellyttävää lainatuotetta? Tai oletko jo hakenut lainaa jokaisesta lainapaikasta, jonka tiedät? Haluatko tietää, mikä uusi lainapalvelu on avattu äskettäin? Tästä löydät kaiken tarvittavan tiedon sekä uudet lainapaikat, joista voit hakea lainaa vaikka heti.

Nämä uudet lainapaikat ovat avattu äskettäin

Tästä löydät mielenkiintoiset ja luotettavat uudet lainapalvelut. Uusin lainapaikka lisätään listalle mahdollisimman nopeasti. Listalla olevat pankit tarjoavat pikalainoja ja joustoluottoja, jotka ovat täysin vakuudettomia.

 

Joustotili
Lainasumma: 50 - 4000 €
Maksuaika: 3 kk - 3 vuotta.
Ikäraja: 19 vuotta.
Muuta: Et maksa koskaan nostokuluja nostaessasi lainaa Joustotililtä. 
Hae lainaa Joustotililtä

Käyttöraha.fi
Lainasumma: 1000 - 50 000 €
Maksuaika: Ei määrättyä takaisinmaksuaikaa tai lyhennyspakkoa. Voit maksaa halutessasi vain korkokulut ja 5 € tilinhoitomaksun.
Ikäraja: 23 vuotta.
Muuta: Laina on joustoluotto eli saat 1000-50 0000 € luottorajan ja voit tehdä nostoja aina halutessasi. 
Hae lainaa Käyttöraha.fi:ltä

Lunar Credit
Lainasumma: 50 - 2000 €
Maksuaika: Jatkuva luotto, jota lyhennetään kuukausittain.
Ikäraja: Vähintään 18 vuotta.
Muuta: Laina maksetaan tilillesi hyvin nopeasti, jopa 10 minuutissa.
Hae lainaa Lunar Creditiltä

Instabank
Lainasumma: 500 - 50 000 €
Maksuaika: Joustava kuukausittainen takaisinmaksu tai 3-15 vuotta maksuaikaa kiinteillä kuukausierillä.
Ikäraja: 23 vuotta.
Muuta: Valitessasi joustavan takaisinmaksun maksat vain kuukausittaisen vähimmäismaksun, jonka lisäksi voit vielä lyhentää lainaa haluamallasi summalla.
Hae lainaa Instabankista

Lainapäätös.fi
Lainasumma: 500 - 70 000 €
Maksuaika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.
Muuta: Voit saada useita lainatarjouksia ja voit täyttää hakemuksen yhteishakijan kanssa.
Hae lainaa Lainapäätös.fi:stä

Tutustumisen arvoiset uudet lainatuotteet

Uusien lainapaikkojen kanssa lähes yhtä mielenkiintoisia tulokkaita ovat jo entuudestaan tuttujen lainapaikkojen uudet lainatuotteet. Niitä ilmestyy lainamarkkinoille huomattavasti useammin kuin uusia pankkeja. Esimerkiksi tuttu lainapalvelu voi alkaa tarjota joustoluoton lisäksi kertalainaa tai isojen lainasummien lisäksi pieniä pikavippejä.

Myös vanhojen lainatuotteiden ehtoja voidaan muuttaa niin, että ne sopivat sinulle paremmin ja kiinnostuksesi lainaa kohtaan herää aivan uudella tavalla. Esimerkiksi uusille asiakkaille voidaan ryhtyä tarjoamaan korotonta ja kulutonta laina-aikaa, mikä tekee lainasta heti aikaisempaa houkuttelevamman.

Miksi tutustakin lainapaikasta kannattaa hakea uudestaan lainaa?

Saadaksesi hyvän lainan sinun ei tarvitse välttämättä odottaa uuden lainapaikan avautumista. Voit saada lainan rahoituspalvelusta, josta olet jo aikaisemmin hakenut – oli hakemuksesi sitten hylätty tai ei.

⇒ Lainapaikkojen ehdot lainan myöntämisen suhteen elävät. Lainaehdot ja hakijalle asetetut vaatimukset eivät pysy muuttumattomina pitkiä aikoja. Tähän vaikuttaa esimerkiksi rahoitusalan kilpailutilanne. Lainaehdot eivät kuitenkaan muutu harva se päivä: jos hait lainapaikasta pikavippiä viime viikolla etkä saanut sitä, saat todennäköisesti myös tällä viikolla kieltävän vastauksen. Jos hakemuksen täyttämisestä on sen sijaan jo useampi kuukausi, sinun kannattaa kokeilla lainan hakemista uudestaan.

⇒ Lainapaikkojen ehdot ja vaatimukset eivät ole ainoita asioita, jotka muuttuvat. Myös sinun raha-asiasi elävät. Ehkäpä tulosi ovat kasvaneet tai menosi pienentyneet. Tärkeä hakijan taloustilannetta positiiviseen suuntaan muuttava tekijä, joka jää usein vähälle huomiolle, on olemassa olevien lainojen pienentyminen. Lyhentäessäsi joka kuukausi muita lainojasi jollakin summalla, lainojesi yhteenlaskettu pääoma on pienentynyt viime hakukerrasta. Ehkä sinulla oli viimeksi niin paljon muuta lainaa, että lainapaikka ei voinut myöntää sinulle uutta lainaa, mutta nyt lainamääräsi on pienentynyt ja uusi laina voidaan siten myöntää.

Tee hakemukset helposti

On ymmärrettävää, että et halua kuluttaa aikaasi hakemusten täyttämiseen lainapaikoissa, jotka ovat jo kertaalleen hylänneet hakemuksesi. Nopeiten ja vaivattomimmin hakeminen onnistuukin Raha.fi:n avulla, jossa sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus saadaksesi lainatarjoukset sinulle lainaa todennäköisesti myöntävistä paikoista. Tarjouksia voi tulla niin sinulle entuudestaan tutuista lainapaikoista kuin uusista vastikään avatuista lainapaikoista.

Lue myös