Vinkit lainanhakuun

Paranna mahdollisuutesi saada lainaa sekä edullisempi korko näiden vinkkien avulla

1. Hae lainaa yhdessä yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteisvastuullisen hakijan kanssa parantaa huomattavasti mahdollisuutesi saada lainaa. Lisäksi saat useimmiten lainaa alhaisemmalla korolla. Yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi puolisosi.

2. Työsuhde vaikuttaa lainansaantiin. 

Vakituinen työsuhde on luonnollisesti paras vaihtoehto, mutta määräaikaisuuskaan ei ole este lainan myöntämiselle. Monet luotonantajat myöntävätkin lainoja myös, jos sinulla on määräaikainen työsuhde tai jos olet projektityöntekijä. 

3. Yhdistä olemassa olevat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lainojen yhdistämisessä tarkoituksena on, että uudella halvemmalla lainalla maksetaan pois vanhat lainat ja luotot. Lainasumman suuruus vaikuttaa korkoon yleensä niin, että suuremmassa lainassa on alhaisempi korko. 

4. Vertaile, ennen kuin otat lainan.

Kun haet lainaa, on tärkeää tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Vertailemalla lainamahdollisuuksia voit kuitenkin parhaimmillaan säästää jopa kymmeniä tai satoja euroja kuukausittain.

5. Älä luovuta.

Vaikka saisitkin negatiivisen lainapäätöksen yhdestä paikasta, se ei tarkoita, että peli olisi menetetty. Rahoituslaitoksilla on erilaiset lainanantokriteerit ja voit hyvinkin saada lainaa toiselta lainanantajalta.

Hae lainaa 50 0000 euroon asti. Ilmainen hakemus - lainapäätös heti!

Lue myös