Vinkit lainanhakuun - kokeile näitä keinoja

Vinkit lainanhakuun

Näiden vinkkien avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa edullisella korolla. 

1. Hae lainaa yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteisvastuullisen hakijan kanssa parantaa huomattavasti mahdollisuutesi saada lainaa. Lisäksi saat useimmiten lainaa alhaisemmalla korolla. Yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi puolisosi.

2. Työsuhteen vaikutus lainansaantiin

Vakituinen työsuhde on luonnollisesti paras vaihtoehto, mutta määräaikaisuuskaan ei ole este lainan myöntämiselle. Monet luotonantajat myöntävätkin lainoja myös, jos sinulla on määräaikainen työsuhde tai jos olet projektityöntekijä. 

3. Yhdistä olemassa olevat lainasi 

Lainojen yhdistämisessä tarkoituksena on, että uudella halvemmalla lainalla maksetaan pois vanhat lainat ja luotot. Lainasumman suuruus vaikuttaa korkoon yleensä niin, että suuremmassa lainassa on alhaisempi korko. 

4. Vertaile eri lainoja 

Kun haet lainaa, on tärkeää tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Vertailemalla lainamahdollisuuksia voit kuitenkin parhaimmillaan säästää jopa kymmeniä tai satoja euroja kuukausittain.

5. Älä luovuta helposti

Vaikka saisitkin negatiivisen lainapäätöksen yhdestä paikasta, se ei tarkoita, että peli olisi menetetty. Rahoituslaitoksilla on erilaiset lainanantokriteerit ja voit hyvinkin saada lainaa toiselta lainanantajalta.

Hae lainaa 50 0000 euroon asti. Ilmainen hakemus - lainapäätös heti!

Lue myös