Pikavippi tekstiviestillä: nosta kännykällä rahaa tilille

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Pikavippi joustavalla laina-ajalla

Löydät kauttamme pikavippejä monenlaisilla takaisinmaksuajoilla. Valitse itsellesi sopivin.

Edulliset pikavipit kilpailuttamalla

Lainat kannattaa kilpailuttaa aina riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa haet. Näin löydät helpoiten edullisimman lainan.

Nopeat pikavipit

Täytät hakemuksemme muutamassa minuutissa ja rahat saat tilillesi usein vielä saman päivän aikana.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Miltä kuulostaisi, jos saisit nostettua pikavipin tilillesi missä ja milloin vain? Tekstiviestillä tämä onnistuu! Pikavipin nostaminen puhelimella on nopea tapa saada rahaa omalle tilille. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata luottotili jossain yrityksessä, joka tarjoaa nostojen tekemistä tekstiviestin välityksellä. Lainasopimuksen allekirjoitettuasi sinun on mahdollista saada uusi pikavippi puhelimellasi ilman verkkopankkitunnuksia. Et tarvitse edes nettiyhteyttä noston tekemiseen!

Käytännössä tämän päivän tekstiviestillä otettava pikavippi on muodoltaan luottotili, jolta voit tehdä yksittäisiä nostoja luottorajasi puitteissa. Sinulle myönnetään esimerkiksi 2 000 € luottoraja, jolta voit nostaa tekstiviesteillä rahaa tilillesi aina halutessasi. Tekstiviestin lisäksi tai sijasta monet lainapaikat tarjoavat asiakkailleen puhelimeen ladattavan sovelluksen, jonka kautta vippejä voi nostaa todella kätevästi.

Ennen vuotta 2010 pikavippejä myönnettiin suoraan tekstiviesteillä ilman tunnistautumista ja viestien lähettämisestä laskutettiin usein korkeita kustannuksia. Nykyisin viesteistä ei saa periä ekstraa ja lainanmyöntäjien on varmistettava hakijan henkilöllisyys ennen ensilainan myöntämistä.

Mitä etuja on pikavipin nostamisessa tekstiviestillä?

Tässä on esiteltynä muutama hyvä puoli pikavippien nostamisesta tekstiviestillä.

Nosto milloin vain

Ensilainoja voidaan lain mukaan siirtää tilille vain klo 7-23 välisenä aikana. Tämän jälkeen luottotililtä on kuitenkin mahdollista nostaa rahaa milloin vain, eli sinun on mahdollista saada pikavippi tekstiviestillä heti kun sitä tarvitset – myös siis yöllä ja viikonloppuna. Näin sinulla on aina jonkinlainen varakassa valmiina äkilliselle tarpeelle.

Viestistä ei tule erityisiä kuluja

Pikavippien alkuaikoina saattoivat firmat laskuttaa tekstiviesteistä roimastikin. Tämä ei ole enää tänä päivänä laillista, vaan maksat tekstiviestistä operaattorin määrittelemän hinnan kuten normaalistakin tekstiviestistä. Muista kuitenkin, että itse rahan nostamisesta peritään usein nostoprovisio.

Nosto missä vain

Et tarvitse nettiyhteyttä vipin nostamiseen, kun teet sen tekstiviestillä. Nosto onnistuu missä vain oletkaan! Sinun on siis mahdollista nostaa vippi esimerkiksi myös ulkomailla, mikä voi tulla suureksi avuksi jos päädyt jonkinlaiseen hätätilanteeseen. Tekstiviestivippien ansiosta sinulla on virtuaalinen luottokortti aina matkassa.

Rahat saa nopeasti tilille

Miten nopeasti sormesi liikkuvat kännykkäsi näppäimistöllä? Näin nopeasti saat kännykällä rahaa tilillesi. Viestin lähetettyäsi rahat siirretään tilillesi yleensä minuuteissa. Sinun ei siis tarvitse tuhlata aikaasi kaivamalla esille verkkopankkitunnuksiasi tai kirjautumalla sisään eri sivustoille.

Hae itsellesi 100-70 000 € vakuudeton laina jo tänään. Rahat maksetaan parhaimmillaan jo vartissa.

Miten pikavippi nostetaan tekstiviestillä?

Näin avaat itsellesi luottotilin, jolta voit nostaa tekstiviestillä rahaa tilillesi.

Etsi sopiva lainanmyöntäjä

Koska kyseessä on melko kallis laina, tulisi eri vaihtoehtoja ehdottomasti tutkia ennen valinnan tekemistä. Raha.fi:n lainahakemuksella sinun on mahdollista saada useamman lainanmyöntäjän tarjouksia kerralla, mikä helpottaa vertailun tekemistä. Tarjousten joukossa saattaa olla sekä kertalainoja että luottotilejä, joiden joukosta valitset jonkin luottotilin tehdäksesi jatkossa nostoja tekstiviestillä.

Allekirjoita sopimus ja avaa tili

Kun olet valinnut mieleisesi luotonantajan, on aika allekirjoittaa lainasopimus. Tämä onnistuu helposti ja kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Tarvitset siis tunnuksia tässä vaiheessa lainanhakua, mutta myöhemmin itse nostojen suorittaminen onnistuu ilmankin.

Valitse paras luottotili

Käy läpi eri lainatarjousten kustannukset ja ehdot huolella. Kiinnitä erityistä huomiota luoton todelliseen vuosikorkoon ja sen nostopalkkioihin. Todellinen vuosikorko helpottaa lainojen hintojen vertailua, sillä se sisältää sekä koron että muut lainakustannukset. Nostopalkkiot voivat käydä luottotileissä hyvinkin kalliiksi, joten on tärkeää vertailla eri tarjousten palkkioita keskenään, etteivät kustannukset myöhemmin yllätä.

Suorita pikavipin nosto

Avattuasi asiakkuuden onnistuu vipin nostaminen sinulle annetun PIN-koodin avulla. Tekstiviesti on usein muodossa LAINASUMMA PIN-KOODI, eli 100 € vipin voit saada esimerkiksi viestillä “100 1234”. Viestin lähettäminen onnistuu niin älypuhelimella kuin vanhanaikaisemmallakin kännykällä. Maksat viestistä saman hinnan kuin normaalista tekstiviestistä.

Kuka voi hakea pikavippiä puhelimella?

Voidaksesi saada vipin tekstiviestillä sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

Puhtaat luottotiedot
Pikavippi tekstiviestillä ilman luottotietoja ei ole mahdollista. Maksuhäiriömerkintä on käytännössä katsoen aina este lainan myöntämiselle.

Täysi-ikäisyys
Sinun on oltava vähintään 18-vuotias hakeaksesi pikavippiä. Jotkut rahoittajat vaativat hakijalta jopa 23 vuoden ikää.

Verkkopankkitunnukset
Vaikka vipin nostaminen tekstiviestillä onnistuu ilman tunnistautumista, tarvitsee uusi asiakas verkkopankkitunnukset tilin avaamiseksi.

Usein kysyttyä pikavippien hakemisesta tekstiviestillä

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia pikavippien hakemisesta ja nostamisesta puhelimella.

Haluatko heti lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta? Täytä vain helppo hakemus ja haemme sinulle tarjoukset toivomastasi summasta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko