Pikavippi viikonloppuna: näin haet lainaa viikonlopun aikana

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nopea vippi viikonloppuna

Nykypäivänä viikonloppu ei ole este lainan saamiselle. Hae pikavippi tilille jopa muutamassa minuutissa.

Joustoluotto apunasi muuttuvissa tilanteissa

Kun otat joustoluoton, voit tehdä joustavasti rahanostoja myös viikonlopun jälkeen.

Monta rahoituslaitosta yhden hakemuksen päässä

Raha.fi:n avulla voit saada lukuisia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen kestää ainoastaan muutaman minuutin ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Tiesitkö, että voit saada lainaa myös viikonloppuna? Lainamarkkinoilla on lainanmyöntäjiä, jotka myöntävät lainaa viikon jokaisena päivänä, myös lauantaina ja sunnuntaina. Niiden ansiosta sinun on mahdollista saada esimerkiksi pikavippi viikonloppuna.

Lainan saaminen viikonloppuna on lähes yhtä helppoa kuin arkenakin. Tosin lainapaikkojen suhteen valikoima on pienempi, koska pankit ja osa rahoituslaitoksista sulkevat ovensa viikonlopun alkaessa. Tällöin parhaan ja edullisimman lainan saaminen saattaa olla hieman vaikeampaa. Jotta saat parhaan tarjolla olevan lainan myös viikonloppuna, sinun kannattaa käyttää Raha.fi:n kätevää palvelua, jolla tavoitat useita eri rahoituslaitoksia ja lainapaikkoja yhdellä hakemuksella. Voit saada lainatarjouksia paikoista, joista et ollut edes tietoinen.

Millaisia kaikkia lainoja voin sitten hakea viikonloppuna? Vippi ja joustoluotto ovat yleisimpiä viikonloppuna myönnettäviä lainoja. Niihin on tarjolla monipuolisesti eripituisia takaisinmaksuaikoja, joita voi tarvittaessa muuttaa. Myös suurempaa lainaa voi hakea lauantaina tai sunnuntaina. Isommassa lainassa tosin saatetaan pyytää liitteitä, joiden käsittely vie aikansa. Mikään ei kuitenkaan estä yrittämästä ja joskus onni voi olla matkassa ja käsittely sujuu nopeasti.

4 vinkkiä, miten saat lainaa viikonloppuna

Lainan saaminen ei edellytä mitään sen suurempia taikoja, mutta parissa asiassa on hyvä olla normaalia tarkempana. Kokosimme omat vinkkimme, miten saat lainaa viikonloppuna helposti ja nopeasti.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee ottaa huomioon kun haet pikavippiä viikonloppuna, on selvittää lainan myöntäjän aukioloajat. Jotta voit saada lainaa viikonloppuna, on rahoituslaitoksen oltava auki. Aukioloajan selvittäminen onnistuu helposti verkossa. Lainapäätös voidaan tehdä, vaikka rahoituslaitos ei olisikaan auki, sillä se tapahtuu pitkälti automaattisesti. Rahoja kuitenkaan harvoin siirretään rahoituslaitoksen palveluiden ollessa kiinni.

Voinko saada lainaa viikonloppuna yöllä?

Rahoituslaitokset voivat lakisyistä siirtää ensimmäisen lainan tilillesi ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana.
Voit saada lainaa myös yöllä, jos sinulla on aiemmin avattu joustoluottotili ja olet nostanut tililtä aiemmin rahaa. Osa rahoituslaitoksista tarjoaa luottotilin omistajille mahdollisuuden ympärivuorokautisiin rahanostoihin.
Tosin yöllä tehtävissä nostoissa sinulla ja lainanmyöntäjällä tulee olla tili samassa pankissa.

Pankkien välinen tilisiirto

Vaikka saat lainapäätöksen viikonloppuna, on silti otettava huomioon myös pankkien väliset tilisiirrot. Kahden eri pankin välillä tilisiirto kestää 1-2 pankkipäivää . Viikonloppuisin kahden eri pankin välillä ei siis ole rahaliikennettä. Kuitenkin kahden saman pankin tileille rahat siirtyvät reaaliajassa myös viikonloppuisin. Normaalisti lähes jokaisella rahoituslaitoksella on tili yleisimmissä suomalaisissa pankeissa, joten lainan saaminen tilille on mahdollista.

Muuta huomioon otettavaa

Lainan saaminen viikonloppuna on suhteellisen helppoa. Siitä huolimatta lainaa ei kannata ottaa ilman järkevää syytä. Etenkin juhlimisen rahoittaminen lainarahalla ei ole kannattavaa. Sinun on hyvä pitää mielessä, että laina on maksettava takaisin – joskus jopa nopealla aikataululla. Lisäksi aina ennen lainan ottamista kannattaa perehtyä lainaehtoihin ja todellisen vuosikoron määrään. Se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset.

Millaisen lainan voin saada viikonloppuna?

Alustava lainapäätös lähes kaikista lainoista

Vaikka kaikkia lainoja ei makseta hakijan tilille viikonlopun aikana, lähes jokaisesta lainasta saa nykyään alustavan lainapäätöksen myös lauantain ja sunnuntain aikana. Hakemukset käsitellään pitkälle automaattisesti, minkä vuoksi päätöksen ei tarvitse odottaa virka-aikaa. Alustava lainapäätös voi kuitenkin vielä muuttua, jos hakemukseen tarvitaan hakijalta lisätietoja kuten liitteitä.

Suuri laina

Viikonloppuna voit hakea myös suurempaa useamman tuhannen euron lainaa. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että viikonloppuna suuria lainoja myöntäviä rahoituslaitoksia ei ole montaa, joten et välttämättä saa parasta mahdollista lainaa. Lisäksi suuremmissa lainoissa usein vaaditaan liitteitä esimerkiksi tiliotetta tai palkkakuittia, joiden käsittely vie aikansa. Suuren lainan kuten vaikkapa 60 000 € lainan ottaminen kannattaa sijoittaa arkipäivälle.

Pikavippi

Hyvin suuri osa viikonloppuna haettavista lainoista on pikavippejä eli pienehköjä lainoja, jotka hakijat haluavat heti käyttöönsä. Pikavipin kokoinen rahan tarve voi tulla yllättäen eikä se katso viikonpäivää. Mitä pienempi pikavippi on kyseessä, sitä helpompi se on saada nopealla aikataululla vaikkapa sunnuntaina. Aivan kaikki pikavippipaikat eivät maksa lainoja viikonloppuisin mutta monesta rahat saa nostettua silloinkin.

Joustoluotto

Joustoluotto on yksi tämän hetken suosituimpia lainamuotoja. Siinä sinulle avataan luottotili, josta lainan nostaminen käy käden käänteessä. Uusia nostoja voit tehdä käden käänteessä luottorajasi puitteissa. Luottorajasi määritetään lainapäätöksen yhteydessä. Pienimmillään luottoraja on 1000 € hujakoilla ja suurimmillaan useita tuhansia euroja. Joustoluoton saaminen viikonloppuna on helppoa sillä sen saa ilman vakuuksia.

Hae lainaa myös viikonloppuna Raha.fi:n kautta

Raha.fi on apunasi edullisen lainan saamisessa myös viikonloppuisin. Lue alta kuinka helppoa lainahakemuksen tekeminen on.

Mieti sopiva lainasumma
Aloita hakemuksen tekeminen miettimällä kuinka suuren lainan tarvitset ja missä ajassa ajattelit maksaa sen takaisin. Tarjoamme käyttöösi lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla eri lainasummia- ja aikoja sekä nähdä arvion kuukausittaisesta lainanlyhennyserästä.

Säännölliset tulot
Seuraavassa vaiheessa pääset täyttämään itse hakemuksen. Hakemuksessa kysymme sinulta henkilötietojesi lisäksi muita lainaan liittyviä tietoja, kuten tietoja tuloistasi ja mahdollisista muista lainoista. Tähän vaiheeseen menee aikaa ainoastaan muutama minuutti.

Vertaile tarjouksia
Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat parhaassa tapauksessa useita lainatarjouksia välittömästi. Näihin tarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa ja kun olet tehnyt valintasi, voit hyväksyä lainan helposti verkkopankkitunnuksillasi.

Usein kysytyt kysymykset lainaamisesta viikonloppuna

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien lainan saamista viikonloppuna.

Haluatko lainatarjouksia myös viikonloppuna? Täytä Raha.fi:n hakemus ja haemme sinulle lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta välittömästi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko