Laskurit avuksi omiin raha-asioihin

Erilaisia omaan talouteen liittyviä laskureita on monenlaisia. Yhteistä niille on niiden tarkoitus helpottaa käyttäjän raha-asioiden suunnittelua ja niiden ymmärrystä.

Oman talouden hallinta laskureiden avulla

Lainalaskurit: Lainanhakua on helpompi suunnitella, kun näet arvioidun kuukausierän samantien. Yksityiskohtaisempi lainalaskuri osaa myös kertoa, paljonko lainasi lopullinen kokonaiskustannus on ja arvioida, mikä lainan todellinen vuosikorko on. Erillinen laskuri asuntolainoille on kätevä, sillä asuntolainojen lainasummat ja ehdot poikkeavat pienemmistä lainoista.

Budjettilaskurit: Budjettilaskureita löytyy sekä arjen rahan käyttöön että jonkin tietyn budjetin suunnitteluun. Omaa kulutusta on helpompi hahmottaa, kun numerot näkee selkeästi edessään.

Korkolaskurit: Korkolaskureilla voit laskea esimerkiksi lainan tai omien talletustesi korkoa. Korkoa korolle -laskurit kuvaavat, miten säästöt ja sijoitukset ryhtyvät kasvattamaan korkoa paitsi säästetystä summasta, myös siitä jo kertyneestä korosta.

Säästölaskurit: Erilaisilla säästölaskureilla voit tarkistaa helposti, kuinka paljon rahaa voisit säästää tietyissä kuluissa, kuten sähkönkulutuksessa.

Näiden lisäksi löytyy monenlaisia muitakin raha-asioihin liittyviä laskureita. Oletko esimerkiksi koskaan miettinyt, miten paljon sinun tulisi säästää voidaksesi jäädä varhaiselle eläkkeelle? Tarkista se taloudellinen riippumattomuus -laskuristamme!

Kaikki laskurit

Lainalaskurit
Muut laskurit
Valikko