Transferwisella siirrät helposti rahaa ulkomaille ilman turhia kuluja

Rahojen siirtoon on tarjolla uudenlainen palvelu, jolla voit siirtää rahaa ulkomaille edullisesti ja nopeasti: Transferwisen sanotaan olevan rahoja siirrettäessä jopa 8 kertaa edullisempi kuin pankki. Rahojen siirtämisen lisäksi Transferwise sopii myös rahojen vastaanottamiseen ulkomailta.

Transferwise on ykkösvalinta esimerkiksi sinulle, joka asut ulkomailla ja haluat siirtää rahaa tilillesi Suomeen nopealla aikataululla ja ilman suuria kustannuksia.

Rahojen siirto on edullista: maksat vain muutamia euroja

Suuressa osassa Transferwisen rahansiirroista raha ei todellisuudessa liiku maiden rajojen yli, mikä tekee Transferwisesta erittäin edullisen palvelun muihin rahansiirtopalveluihin ja pankkeihin verrattuna. Transferwisella on pankkitili jokaisessa maassa, jossa se toimii. Kun siirrät esimerkiksi Suomesta rahaa Englantiin, rahoja ei käytännössä siirretä Suomesta, vaan vastaava summa maksetaan Transferwisen Englannin tililtä saajalle.

Transferwisen käyttöön ei sisälly piilokuluja, joita usein tulee pankin kautta rahoja siirrettäessä. Et myöskään häviä rahaa sinulle epäedullisten valuuttakurssimuutosten takia, mitä tapahtuu yleensä pankin kautta siirrettäessä. Transferwise käyttää toiseen valuuttaan muuttaessaan aina edullista kurssia, joka on käytännössä globaalien myynti- ja ostokurssien keskiarvo.

Kun siirrät rahaa, sinulla on valittavanasi kolme erilaista siirtotyyppiä: nopea, edullinen tai helppo. Hinta määräytyy valitsemasi siirtotyypin ja valuutan mukaan. Ota huomioon, että Transferwisella siirtäminen on aina nopeaa, edullista ja helppoa – valitset sitten minkä siirtotyypin hyvänsä. Eri vaihtoehdot on vain nimetty tällä tavoin. Katsotaan pari esimerkkiä hinnoittelusta.

› 500 euron siirto Yhdysvaltoihin dollareiksi maksaa 3,10 € / 3,69 € / 5,13 € 

› 2000 euron siirto Britanniaan punniksi maksaa 8,66 € / 11,05 €/ 16,80 €

Siirrä rahaa ulkomaille edullisesti ja nopeasti Transferwisella

Rahat siirtyvät jopa samana päivänä

Edullisuuden lisäksi Transferwise on nopea. Suuri osa siirroista tapahtuu samana päivänä, koska rahat siirretään vastaanottajan maassa olevalta pankkitililtä hänen tilille. Pisimmilläänkin siirtoaika on noin kaksi arkipäivää.

Transferwisen käyttö on helppoa ja nopeaa: palvelu toimii netissä ja sille on oma sovelluksensa älypuhelimiin. Voit siis tehdä siirron vaikka puhelimellasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Rahan lähettäminen Transferwisen kautta: Rahat siirretään Transferwisen tilille, josta ne siirretään vuorostaan vastaanottajalle

Näin rahan siirtäminen ulkomaille Transferwisella tapahtuu

Rahansiirtoprosessi Transferwisen kautta on hyvin yksinkertainen ja nopea, ja suomalaisilla on siitä paljon positiivisia kokemuksia. Nyt katsomme, miten se käytännössä tapahtuu.

  1. Sinun tarvitsee kirjautua palveluun verkossa tai puhelimessasi olevasta sovelluksesta esimerkiksi Google- tai Facebook-tunnuksillasi, tai luomalla kokonaan uudet tunnukset palvelua varten.
  1. Kun ilmoitat summan, jonka haluat siirtää, näet heti summan kohdevaluutassa sekä käytetyn valuuttakurssin. Ilmoitettu kurssi on voimassa 24 tuntia. Jos et siirrä rahoja siihen mennessä, kurssi päivitetään. Lisäksi näet sinulta veloitettavan palvelumaksun ja arvioidun ajan rahojen saapumisesta vastaanottajalle.
  1. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessäsi, sinun tulee antaa tarkempia tietoja itsestäsi turvallisuuden takaamiseksi. Näitä ovat esimerkiksi tarkat yhteystiedot.
  1. Seuraavaksi pääset valitsemaan, kenellä lähetät rahaa. Saajana voit olla sinä itse, jos sinulla on esimerkiksi tili toisessa maassa, joku toinen henkilö, yritys tai yhteisö. Sinun tulee antaa saajan pankkitili, jolle rahat siirretään.
  1. Lopuksi valitset maksutavan eli mistä haluat siirtää rahaa. Voit valita debit-kortin, luottokortin tai pankkisiirron, jota varten saat tarvittavat tiedot viitenumeroineen Transferwisen tilistä, jolle siirrät rahat.

Transferwisen käytöstä tulee entistä helpompaa, kun olet tehnyt siirtoja tai vastaanottanut rahaa ainakin kerran. Palvelu muistaa sinut ja tarkkoja yhteystietoja ja pankki- tai korttitietoja ei tarvitse enää jatkossa antaa. Se myös muistaa henkilöt ja yritykset, joille olet aikaisemmin lähettänyt rahaa, joten sinun tulee vain valita oikea saaja näiden joukosta. Rahaa on siis mahdollista siirtää vain minuuteissa.

Transferwise on siis erittäin kätevä, mutta suosittelemme tutustumaan myös muihin rahansiirtopalveluihin hintavertailun vuoksi.

Vastaanota rahaa ulkomailta Transferwisen kautta

Transferwise toimii myös toisin päin, eli voit vastaanottaa rahaa sen kautta. Voit ilmoittaa summan sekä tilitietosi, ja lähettää Transferwisen linkin maksajalle. Maksaja voi tämän linkin kautta kirjautua Transferwiseen ja maksaa suorituksen sinulle.

Transferwisen asiakaspalvelu

Transferwisella on oma osaava asiakaspalvelunsa, johon sinun tulisi olla yhteydessä mikäli sinulla on jotain kysyttävää palvelusta. Esimerkiksi Raha.fi ei pysty auttamaan sinua Transferwisen siirtoja koskevissa asioissa. Löydät Transferwisen asiakaspalvelun täältä. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Myös usein kysytyt kysymykset auttavat sinua pitkälle.

Tutustu Transferwisen palveluun ja siirrä rahaa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko