Ekstraluotto – Nopea tapa rahoittaa arkea

Ekstraluotto tarjoaa sinulle 2100 € luottorajalla varustetun tililuoton. Tililtä voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa aina kun rahalle on tarvetta. Tililuoton myöntämisen jälkeen voit tehdä rahanostoja kätevästi matkapuhelimellasi. Ekstraluotto tarjoaa lainalle 0 %:n koron ensimmäiseen eräpäivään asti. Saat siis lainalle korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää.

Lainalle tarjotaan maksuaikaa jopa 101 kuukautta eli yli 8 vuotta. Minimilaina-aika on 3 kuukautta. Halutessasi voit kuitenkin maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla. Ekstraluoton mukaan heillä on markkinoiden pienin lyhennys, ainoastaan 10 % avoimena olevasta saldosta tai kuitenkin vähintään 50 €.

Ekstraluotto on suomalainen, vuodesta 2006 asti toiminut rahoituslaitos. Vuosien saatossa Ekstraluotto on vakiinnuttanut paikkansa lainamarkkinoilla ja he ovat palvelleet tuhansia lainanhakijoita. Positiivista palautetta se on saanut asiakaspalvelusta sekä nopeasta palvelusta.

Ekstraluotto ei ole tällä hetkellä haettavissa. Ekstraluotto lanseeraa uuden lainatuotteen vuoden 2019 loppupuolella. Kerromme uudesta lainasta heti lisää, kun se on haettavissa.

Ekstraluotto logo

Lainaa Ekstraluotolta

Paljonko Ekstraluotto myöntää lainaa ja millä ehdoilla? Voinko saada joustotilin pitkällä maksuajalla? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastaukset alta.

Lainasummat

Ekstraluotto myöntää tililuottoa 2100 € luottorajalla. Voit nostaa luottotililtä rahaa aina oman tarpeesi mukaan. Vaikka sinulle myönnetään tili 2100 € luottorajalla, ei koko summaa ole pakko käyttää. Miniminosto on 10 €.

Ikäraja ja muut ehdot

Saadaksesi Ekstraluoton tililuoton käyttöösi, on sinun täytettävä seuraavat edellytykset:

  • Ikä yli 21 vuotta
  • Luottokelpoinen, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomen kansalainen
  • Toimiva julkinen matkapuhelinnumero
  • Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka
  • Riittävät tulot

Laina-aika

Voit saada Ekstraluoton myöntämälle lainalle maksuaikaa 3 – 101 kuukautta eli pisimmillään yli 8 vuotta. Voit tietenkin maksaa lainan pois sovittua nopeammin, esimerkiksi ylimääräisillä lyhennyksillä. Sinun on myös mahdollista maksaa laina kerralla pois.

Rahojen siirto tilille

Saat lainapäätöksen asiakaspalvelun aukioloaikoina muutaman minuutin kuluttua hakemuksen saapumisesta. Asiakaspalvelu on auki viikon jokaisena päivänä kello 8-22. Positiivisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi.

Laina on käytettävissä välittömästi, mikäli käytössäsi on jokin seuraavista pankeista: Aktia, Nordea, Osuuspankki, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit. Jos käytössäsi on S-pankki, on raha tililläsi samana päivänä, kunhan siirto tehdään ennen kello 14.00. Muissa tapauksissa laina on yleensä tililläsi 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Lisätietoa Ekstraluoton lainasta

Tästä löydät tarkempaa tietoa Ekstraluoton tarjoamasta lainasta.

Palvelumaksut

Ekstraluoton lainoilla ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Nostetusta lainasta peritään 19 % nostopalkkio, joka veloitetaan jokaisesta nostosta. Toinen mahdollinen palvelumaksu on maksuvapaan kuukauden pitämisestä koituva 30 € palkkio.

Lainan korko

Ekstraluotto tarjoaa lainoilleen kiinteää eli kaikille asiakkaille samaa korkoa. Lainan nimelliskorko on 106,8 % ja todellinen vuosikorko maksimissaan 706,42 %. Todelliseen vuosikorkoon kuuluu kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten nimelliskorko ja nostosta perittävä 19 % nostopalkkio.

Esimerkki: 800 € laina 12 kk maksuajalla, kerralla nostettuna Nimellinen vuosikorko 106,8 % Nostokulu 19 % Todellinen vuosikorko 238,71 % Luoton arvioitu kokonaiskustannus 1457,61 €

Takaisinmaksu

Lainahakemusta tehdessäsi voit valita, haluatko maksaa lainan pois kerralla vaiko pienemissä kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on 10 % avoimena olevasta saldosta, sen tulee kuitenkin olla vähintään 50 €. Voit siis valita paljonko lyhennät lainaa kuukausittain.

Muut ominaisuudet

Ekstraluotto tarjoaa mahdollisuuden yhden maksuvapaan kuukauden pitämiseen kerran kalenterivuoden aikana. Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä tai korkoa, vaan ne lisätään tulevien erien loppusummaan. Voit aktivoida maksuvapaan kuukauden Ekstraluoton tarjoamassa verkkopalvelussa. Maksuvapaan kuukauden pitämisestä veloitetaan 30 € palvelumaksu.

Ekstraluoton asiakaspalvelu

Tästä löydät Ekstraluoton asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aukioloajat.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu auttaa sinua lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä ma-su 8-22

Puhelinnumero
03 0099 3600 (vain pvm)

Sähköposti
asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

3 syytä, miksi valita Ekstraluotto

Ekstraluotolta saat lainaa joustavasti ja pitkällä maksuajalla, joten se on hyvä vaihtoehto niin arjen vararahastoksi kuin erilaisten hankintojen mahdollistajaksi.

Nopea
Niin hakeminen, kuin lainan tilille maksaminen on nopeaa. Laina on käytössäsi parhaimmillaan muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen hyväksymisestä.

Joustava
Ekstraluoton tarjoaman tililuoton avulla voit nostaa rahaa juuri silloin kun sitä eniten tarvitset.

Pieni lyhennys
Ekstraluotto mainostaa itse tarjoavansa markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, joka on ainoastaan 10 % avoimesta saldosta, kunhan se on yli 50 €.

Usein kysyttyä Ekstraluotosta

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien lainaamista Ekstraluotolta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko