Ferratum: hae näppärä Joustava-luotto tai riittoisa Prime-laina

Ferratum on suomalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa Joustava-luottoa 4000 € luottorajalla. Luotolta voi tehdä nostoja sopivissa erissä aina halutessaan. Nostot ovat maksuttomia kaikille asiakkaille.

Ferratumin lainoissa on runsaasti maksuaikaa: Joustava-luotossa saat laina-aikaa jopa 4 vuotta ja Prime-lainassa 10 vuotta. Lainat ovat hinnoiteltu selkeästi, eikä niissä ole lainkaan piilokuluja. Ferratumin lainahakemusten käsittely on nopeaa ja laina maksetaan tilille välittömästi. Asiakaspalvelu on apunasi lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä arkipäivisin.

Ferratum Finland Oy on suomalainen, vuonna 2005 perustettu rahoituslaitos. Se on osa Frankfurtin pörssissä noteerattua Ferratum Oyj -konsernia. Sillä on Suomen lisäksi toimintaa yli eri 20 maassa ja asiakkaita on yhteensä yli kaksi miljoonaa. Se on laajentanut toimintaansa ja tarjoaa myös pk-yrityksille suunnattua yrityslainaa.

Hae Ferratumilta joustavaa lainaa vain muutamassa minuutissa

Ferratum logo

Lainaa Ferratumilta

Paljonko voin saada lainaa ja millä takaisinmaksuajalla? Entä mitä ehtoja minun pitää täyttää, jotta voin saada lainaa? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä.

Lainasummat

Tarjolla on kahta eri lainaa, Joustava-luottoa ja Prime-lainaa.

Joustava-luotto on joustoluotto 4000 € luottorajalla. Luottotililtä voit nostaa rahaa oman tarpeen mukaan silloin, kun sitä tarvitset.

Prime-laina on 3000 – 20 000 € vakuudeton laina, joka maksetaan kerralla tilillesi.

Ikäraja ja muut ehdot

Saadaksesi lainaa Ferratumilta sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

  • Ikäraja
    • Joustava luotto: 25 v
    • Prime-laina: 25 v
  • Luottotiedot kunnossa
  • Suomalainen henkilötunnus
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Toimiva sähköposti

Laina-aika

Joustava-luoton laina-aika on 3-54 kuukautta, eli pisimmillään yli neljä vuotta.

Prime-lainan laina-aika on 1-10 vuotta.  Alle 5000 € lainassa pisin laina-aika on 5 vuotta ja alle 10 000 € lainassa 7 vuotta.

Voit aina maksaa lainan takaisin nopeammassa aikataulussa. Lue lisää laina-ajasta takaisinmaksu-kohdasta.

Rahojen siirto tilille

Uudet lainahakemukset käsitellään Ferratumin asiakaspalvelun aukioloaikoina. Laina maksetaan tilille yleensä muutamassa minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen saamisesta. Joustava-luotossa ensimmäisen noston jälkeen pystyt nostamaan rahaa luottotililtä vuorokauden ympäri.

Rahasiirrot tehdään välittömästi seuraavien pankkien tileille: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia, Handelsbanken, Säästöpankit ja Paikallisosuuspankit. S-Pankin tilille rahat tulevat saman päivän aikana, jos siirto tehdään ennen kello 14.00. Ålandsbankenin tilille siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Lisätietoa Ferratum-lainasta

Tässä on koottuna tarkempaa tietoa Ferratum-lainan ehdoista.

Lainojen korot ja koroton ensilaina

Joustava-luotossa 4000 € luoton nimelliskorko on enintään 20 % ja kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko 29,79 %. Aikaisemmin Ferratumilla oli tarjous, jossa uudet asiakkaat saavat luoton 30 päiväksi ilman korkokuluja. Tämä tarjous ei ole enää voimassa.

Prime-lainan korko on myös asiakaskohtainen.

Palvelumaksut

Joustava-luotto: Ferratumin Joustava-luotto on siitä harvinainen joustoluotto, ettei se peri tällä hetkellä lainkaan nostopalkkioita eikä avauspalkkiota. Aikaisemmin nostoista tuli maksaa pieni palkkio, mutta sen sai pois tai pienennettyä Ferratumin kampanjakoodilla. Joustava-luotossa on asiakaskohtaisesti määritelty palvelumaksu. Asiakas maksaa siis vain lainanlyhennykset ja korot.

Prime-laina: Prime-lainasta peritään 149 € avausmaksu, mutta tämän lisäksi lainan korko on ainoa lainakustannus.

Takaisinmaksu

Joustava-luotto: Luottoa lyhennetään joka kuukausi laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä, mutta voit halutessasi lyhentää lainaa suuremmalla summalla, mikä lyhentää laina-aikaa ja vähentää kokonaiskustannuksia. Lyhennys on pienimmillään 3 % lainan kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 40 €.

Prime-laina: Lainaa lyhennetään kuukausittain sovitun suunnitelman mukaisesti. Sinun on myös mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä oman rahatilanteesi mukaan.

Muut ominaisuudet

Joustava-luotossa voit pyytää eräpäivän siirtoa maksimissaan kerran kuuden kuukauden aikana. Voit myös hakea maksuvapaata kuukautta, jolloin ei tarvitse maksaa kuukausilyhennystä tai korkoa. Voit hakea maksuvapaata kuukautta kolme kertaa vuodessa.

Prime-laina: Voit pyytää eräpäivän siirtoa olemalla yhteydessä Ferratumin asiakaspalveluun. Prime-lainaan ei ole saatavissa maksuvapaita kuukausia.

Ferratumin asiakaspalvelu

Tästä löydät Ferratumin asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aukioloajat.

Aukioloajat
Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20

Puhelinnumero
0800 166 308 (maksuton)

Sähköposti
asiakaspalvelu@ferratum.fi

Hae vakuudetonta lainaa Ferratumilta

3 syytä, miksi valita Ferratum

Ferratum panostaa paljon vastuullisuuteen ja oman toiminnan läpinäkyvyyteen, ja se on sitoutunut vastuulliseen lainanmyöntämiseen. Vastuullista lainamyöntämistä se totetuttaa esimerkiksi tarkastamalla asiakkaan luottotiedot ennen lainapäätöstä.

Kotimainen
Ferratum on kotimainen ja turvallinen valinta lainapaikaksi. Se tarjoaa lainaa joustavasti moniin elämän eri tilanteisiin.

Ei piilokuluja
Kaikki lainan kulut esitellään selkeästi ennen lainan myöntämistä. Kun otat lainan Ferratumilta, voit olla varma ettei sen mukana tule yllättäviä piilokuluja.

Nopea hakemusten käsittely
Asiakaspalvelu on auki joka arkipäivä ja uudet lainahakemukset käsitellään nopeasti, jopa muutamassa minuutissa.

Usein kysyttyä Ferratumista

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien lainaamista Ferratumilta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko