Instabank – Vakuudetonta lainaa ja säästötili 0,9 % korolla

Instabank tarjoaa kulutusluottoa 500 eurosta aina 25 000 euroon asti. Lainaa on saatavilla sekä kertalainana että joustoluottona, ja takaisinmaksuaikaa voit saada jopa 15 vuotta. Voit myös hakea lainojen yhdistämistä. Tämän lisäksi Instabankilla on myös säästötili erittäin kilpailukykyisellä talletuskorolla.

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen digitaalinen rahoituslaitos. Se toimii siis täysin verkossa. Norjalaisten rahoituslaitosten lainat ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa erityisesti niiden kohtuullisten korkojen ansiosta, joista asiakkailla on ollut positiivisia kokemuksia.

Instabankin säästötilin korko 0,9 % on yksi markkinoiden parhaista. Suomalaiset ovat innokkaita säästämään juuri säästötileille, eli Instabank on varteenotettava vaihtoehto. Talletuksille ei ole mitään minimirajaa, vaan korkoa alkaa kertyä heti ensimmäisestä eurosta.

Hae Instabankin vakuudetonta lainaa edullisella korolla. Lainasummat vaihtelevat 500 € ja 25 000 € välillä.

Instabankin logo

Instabankin lainat

Kerromme tässä perustiedot Instabankin tarjoamista lainoista.

Millaista lainaa Instabank tarjoaa?

Instabankilta voit saada vakuudetonta kulutusluottoa jopa 25 000 € asti. Kulutusluoton käyttötarkoitusta ei ole määritelty, vaan voit hyödyntää sitä mihin vain kulutukseen. Lainaa saa sekä kertalainana että joustoluottona, jolloin sinulle avataan luottotili, jolta voit nostaa aina haluamasi summan ja maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi lainasta.

Miten maksan Instabankin lainan takaisin?

Instabank tarjoaa kaksi vaihtoehtoa lainan takaisinmaksuun. Näitä ovat kiinteät kuukausierät ja joustava takaisinmaksu, jolloin maksat aina lyhennyksen vähimmäismäärän ja halutessasi enemmän. Kiinteä kuukausierä helpottaa oman talouden suunnittelemista ja joustava takaisinmaksu tekee arjesta joustavamman. Muista, että lainan voi maksaa takaisin myös suunniteltua nopeammin.

Miten haen Instabankin lainaa?

Lainahakemuksen täytät kätevästi netissä Instabankin sivustolla. Aloita valitsemalla haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika ja täytä sitten hakemuksessa pyydetyt perustiedot. Instabank tekee hakemuksesi perusteella sinusta luottoluokituksen, jonka perusteella laina myönnetään. Luottoluokitus myös määrittää, millaisella korolla saat hakemasi lainan.

Kuka voi hakea Instabankin lainaa?

Voidaksesi hakea Instabankin lainaa sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 23 -vuotias, mutta alle 65 -vuotias
  • Luottotietosi ovat puhtaat
  • Bruttotulosi ovat vähintään 20 000 € vuodessa

Instabankin säästötili

Tästä löydät tietoa Instabankin suositusta säästötilistä.

Instabank säästötilin edut

Instabankin säästötilin 0,9 % talletuskorko on yksi markkinoiden parhaista. Talletuksille ei ole mitään minimirajaa, vaan voit aloittaa säästämisen pienelläkin summalla. Instabank säästötilin erikoisuutena on myös se, että toisin kuin monilla perinteisillä pankeilla sillä ole lainkaan nostorajoituksia.

Instabank säästötilin korko

Kuten sanottu, Instabankin säästötilin talletuskorko on erittäin kilpailukykyinen 0,9 %. Mitä enemmän ja pidempään rahaa säästät tilille, sitä enemmän kerrytät korkotuottoa. Huomaa, että Suomessa korkotuotto on verotettavaa pääomatuloa ja se tulee ilmoittaa veroviranomaisille.

Säästötilin avaaminen

Instabankin säästötilin voi avata periaatteessa kuka tahansa. Tilin voi siis saada, vaikka hakija olisi työtön tai hänellä olisi maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset tilin avaamiseksi vain pankkitunnukset. Koska talletuksille ei ole vähimmäissummaa, säästötili sopii myös pienituloiselle.

Muuta huomioitavaa

Tässä hieman lisätietoa Instabankin säästötilistä:

  • Talletuksille saa suojan 100 000 € asti
  • Instabank ei veloita nostoista tai tilisiirroista
  • Tarvitset pankkitunnukset sopimuksen allekirjoittamiseen
  • Säästötilillä ei ole avaus- tai tilinhoitomaksua

Instabankin asiakaspalvelu

Tästä löydät Instabankin asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.

Aukioloajat
Asiakaspalveluun saat yhteyttä arkisin klo 10.00-18.00

Puhelinnumero
+358 75 3266 170

Sähköposti
asiakaspalvelu@instabank.fi

Hae Instabankin edullista lainaa nopealla hakemuksella

Miksi valita Instabank?

Tässä kolme hyvää etua, jotka Instabank tarjoaa:

Kohtuullinen korko
Instabankin lainan nimelliskorko vaihtelee 7,99 % ja 19,99 % välillä. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee muut palvelumaksut.

Lainaa nopeasti
Saat lainapäätöksen 1-2 arkipäivässä ja rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Säästötilin edut
Rajattomat nostot, korkea talletuskorko ja helppo hakemus tekevät Instabankin säästötilistä hyvän vaihtoehdon.

Usein kysyttyä Instabankista

Tässä on koottuna usein kysyttyjä kysymyksiä Instabankiin liittyen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko