Komplett Bank – Aidosti joustava laina 50 000 € asti

Komplett Bank tarjoaa lainaa aina 50 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Komplett Bankin ainutlaatuinen Joustoluotto joustaa sekä vaivattomassa hakuprosessissa että lainan takaisinmaksussa: maksat halutessasi kuukausittain ainoastaan käyttämäsi lainasumman koron ja kulut. Itse lainan lyhentämisen teet omassa tahdissasi. Joustoluoton lisäksi Komplett Bank tarjoaa nykyisin myös luottokorttia.

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen online-pankki, joka tarjoaa lainaa kilpailukykyisellä korolla. Suomen markkinoille yritys saapui vuonna 2017. Komplett Bankin tarjoaman Joustoluoton erityisiä etuja ovat sen lyhennysvapaus, määrittelemätön laina-aika ja asiakkaan mahdollisuus nostaa takaisin maksettua lainaa uudelleen.

Komplett Bankin tarjontaan kuuluu Joustoluoton lisäksi myös Mastercard -luottokortti. Komplett Bankin luottokortilla maksat esimerkiksi ostoksia ja laskuja. Kortti on vuosimaksuton ja siihen kuuluu bonusohjelma, jolla kerrytät ostoksistasi bonuspisteitä, joita voit hyödyntää luottokorttilaskujen maksamiseen.

Hae Komplett Bankin 1 000 – 50 000 euron Joustoluottoa ilman määriteltyä maksuaikaa.

Komplett Bank logo

Komplett Bankin Joustoluotto

Mikä Joustoluotto on ja kuka sitä voi hakea? Tästä löydät lisätietoa Komplett Bankin suositusta lainasta.

Lainasummat

Komplett Bankin Joustoluotto on jatkuva luotto, eli sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa rahaa aina sitä tarvitessasi. Luottoa voit hakea 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Saat näin rahoitettua vähän suuremmatkin hankkeet.

Hakijan ehdot

Komplett Bankin Joustoluottoa varten sinun tulee täyttää seuraavat ehdot.

  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Säännölliset tulot
  • Asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Moitteettomat luottotiedot

Lainan takaisinmaksu

Joustoluotto on lyhennysvapaa laina, eli sitä ei tarvitse lyhentää joka kuukausi, vaan maksat halutessasi vain käyttämäsi luoton koron ja kulut. Lainalla ei ole määrättyä takaisinmaksuaikaa, eikä lyhennysvapaiden kuukausien määrää ole myöskään rajoitettu.

Hakemus ja lainan käyttöönotto

Komplett Bankin hakemuksen teet vaivatta netissä. Koska Komplett Bankin Joustoluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia ei tarvita, saat luottotarjouksen saman tien ja rahat tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Komplett Bankin luottokortti

Tässä kerromme Komplett Bankin tarjontaan kuuluvasta luottokortista.

Kortin edut

Komplett Bankin Mastercard -luottokortin etuihin kuuluu muun muassa vuosimaksuttomuus, sen bonusohjelma ja maksuttomat käteisnostot. Kortilla voi maksaa niin ostoksia kuin laskujakin. Ostoksista kertyviä bonuspisteitä voi käyttää luottokortin laskuihin. Kun maksat avoinna olevan luoton saldon kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, voit saada jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa.

Kortin hakeminen

Luottokorttia haetaan Komplett Bankin verkkosivuilta. Hakemusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Korttia voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun luottokorttihakemus on hyväksytty, kortti toimitetaan sinulle noin 3-4 arkipäivässä.

Hinnasto

Tässä tietoa Komplett Bankin luottokortin hinnoista:

Vuosimaksu: 0 €
Käteisnostot Suomessa ja ulkomailla: 0 €
Tilisiirrot ja maksut: 0 €
Valuuttamuutos: 1,75%
Vuotuinen nimelliskorko ostoista: 19,94 %
Vuotuinen nimelliskorko käteisnostoista: 19,94 %
Maksumuistutus: 5 €

Maksulykkäys

Komplett Bankin luottokortti tarjoaa joustoa luottokorttilaskun maksamiseen. Voit halutessasi lykätä kertaostoksen maksua joko 3, 6 tai 9 kuukautta. Maksulykkäyksestä peritään kuluja riippuen siitä, montako kuukautta lykkäät maksua.

Komplett Bankin asiakaspalvelu

Tästä löydät Komplett Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 09.00 – 16.00.

Puhelinnumero
09 42452288

Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Katso, millaisella korolla saat Komplett Bankin lainaa

3 syytä, miksi valita Komplett Bank

Tässä muutama hyvä syy hakea lainaa Komplett Bankilta.

Vaivattomuus
Komplett Bankin lainahakemuksen teet helposti netissä. Lainan saat ilman vakuuksia tai takaajia, mikä mahdollistaa nopean käsittelyajan. Lainatarjouksen saat heti ja päätöksen ja rahat jopa saman päivän aikana.

Joustavuus
Komplett Bankin ainutlaatuisella Joustoluotolla ei ole lyhennyspakkoa, eli maksat lainaa takaisin omalla aikataulullasi. Halutessasi maksat kuukausittain vain lainan korot ja kulut.

Edullisuus
Komplett Bankin kilpailukykyinen laina tarjoaa sinulle edullisen koron alkaen 4,9 % ja lainasi summasta riippuvan aloitusmaksun.

Usein kysyttyä Komplett Bankista

Tähän on koottu yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien Komplett Bankia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko