SaldoLimiitti: Nosta joustavasta lainasta nopeasti 100-2000 €

SaldoLimiitti tarjoaa joustavan tavan lainata rahaa. Voit nostaa limiittitililtä lainaa joustavasti oman tarpeesi mukaan luottorajan puitteissa. Luottoraja on joko 500 € tai 2000 €. Nostoista veloitetaan nostopalkkio, joten ne kannattaa suunnitella etukäteen. Uutena asiakkaana saat nyt ensimmäisen noston täysin ilman nostokuluja.

SaldoLimiitti on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka kuuluu Tact Group konserniin. Se on palvellut suomalaisia lainanhakijoita jo vuodesta 2006 asti. Yhtiön tavoitteena on toimia luotettavana arjen rahoittajana. SaldoLimiitti on turvallinen ja luotettava lainanmyöntäjä.

Hae nyt SaldoLimiitin tarjoamaa joustavaa limiittiluottoa 2000 € luottorajalla.

Limiitti logo

SaldoLimiitin joustava laina

Tutustu tarkemmin SaldoLimiittiin ja sen tarjoamaan lainaan.

Ikäraja ja muut ehdot

Voit saada lainaa SaldoLimiitiltä kunhan täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Omistat matkapuhelinliittymän
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset
  • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Lainasumma

SaldoLimiitti tarjoaa käyttöösi limiittitilin 2000 € luottorajalla. Tililtä voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan. Voit nostaa koko summan kerralla tai sitten voit tehdä pienempiä nostoja. Nostoissa sinun kannattaa ehdottomasti aina hyödyntää uusin SaldoLimiitin alennuskoodi.

Rahojen siirto tilille tekstiviestillä tai MySaldossa

SaldoLimiitti käsittelee lainahakemukset nopeasti. Ensimmäinen laina siirretään tilillesi kello 07-23 välisenä aikana välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Ensimmäisen lainan jälkeen voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri. Nostoja voit tehdä tekstiviestillä tai MySaldo-palvelussa. Laina siirretään tilillesi normaalisti 48 tunnin kuluttua hyväksytyn nostopyynnön jälkeen. Voit kuitenkin saada rahat nopeammin tilille erillisen maksullisen lisäpalvelun avulla. Kaikki tekstiviestinostot käsitellään välittömästi ja ne siirretään tilille heti. Otathan kuitenkin huomioon, että joissain tapauksissa tilisiirroissa voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Laina-aika

Laina-aika on minimissään kolme kuukautta ja maksimissaan 33 kuukautta eli 2 vuotta ja 9 kk.

SaldoLimiitin korko, palvelumaksut ja takaisinmaksu

Tässä hieman yksityiskohtaisempaa tietoa SaldoLimiitin lainoista.

Korko

Lainan nimelliskorko on 19,9 % ja kaikki lainakulut huomioon ottava todellinen vuosikorko 29,6 %.

Palvelumaksut

Lainanhoitokulut: 0,01 % / päivä, mutta korkeintaan 150 € vuodessa

Takaisinmaksu

Takaisinmaksun voit suorittaa joko kerralla tai useammassa erässä, oman taloustilanteesi mukaan. Kuukausittainen lyhennys riippuu paljonko olet nostanut luottoa, mikä on luottorajasi sekä henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi.

Muut ominaisuudet

SaldoLimiitti tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla lainan takaisinmaksaminen on entistä helpompaa ja joustavampaa. Voit pitää esimerkiksi lyhennysvapaan kuukauden , jolloin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan lainan korko ja kulut, muttei itse lainaa, tai voit pitää kokonaan maksuvapaan kuukauden kaikista lainakuluista. Sinulla on myös mahdollisuus puolittaa kuukausierä tai vaihtaa sen eräpäivää. Täyden listan lisäominaisuuksista näet SaldoLimiitin verkkosivuilla.

SaldoLimiitin asiakaspalvelu

Tästä löydät SaldoLimiitin asiakaspalvelun tiedot.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin
7-21 ja la-su 10-18

Puhelinnumero
010 219 5500

Sähköposti
asiakaspalvelu@limiitti.fi

Lainaa joustavasti 2000 € luottorajalla

3 syytä, miksi valita SaldoLimiitti

Tässä kolme hyvää syytä hakea lainaa SaldoLimiitiltä.

Joustava
Saat käyttöösi luottotilin, josta rahan nostaminen käy käden käänteessä. Lisää lainaa voit nostaa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Nostaminen onnistuu helposti tekstiviestillä tai MySaldo-palvelussa.

Raha nopeasti tilille
Saat rahat tavallisesti 48 tunnin kuluessa nostohakemuksen hyväksymisestä. Pienellä lisämaksulla rahat kuitenkin siirretään välittömästi ja ovat käytössäsi parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Kaikki tekstiviestinostot käsitellään ja maksetaan välittömästi.

Helppo takaisinmaksu
Lainan takaisinmaksu on helppoa ja joustavaa. Voit itse valita maksatko lainan takaisin kerralla vai usemassa erässä. Voit aina maksaa lainan pois nopeammassa aikataulussa, kuin mitä on sovittu veloituksetta.

Usein kysyttyä SaldoLimiitistä

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastatukset koskien lainaamista SaldoLimiitiltä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko