SaldoLimiitti etukoodi säästää selvää rahaa

SaldoLimiitin etukoodi toimii alennuskoodina SaldoLimiitin lainoihin liittyvissä normaaleissa kustannuksissa. Sinun voi olla esimerkiksi mahdollista suorittaa kätevän Limiittiluoton nosto jopa ilmaiseksi. Alennuskoodi on tarjolla sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Koodi vaihtuu usein, joten muista tarkistaa uusi koodi aina ennen kuin teet noston.

Limiitti.fi tarjoaa nyt kaikki nostot ilman nostokuluja

Uusin SaldoLimiitti alennuskoodi

Tarkista aina ennen Limiittilainan hakemista tästä tämänhetkisen kampanjan tarjoama alennus ja tutustu sen ehtoihin. Päivitämme ajankohtaisen alennuskoodin aina ensi tilassa. Tästä näet uusimman Limiitin alennuskoodin:

Uusin Limiitti -koodi:

Haluatko ilmaiset nostokulut? Limiitti nostokulut ovat aina 0 € eli alennuskoodia ei tarvita.

Limiitin laina on joustava

Limiitin laina toimii ikään kuin luottokortti. Saat tarjouksen joko 500 € tai 2 000 € luottorajasta, jolta voit tämän jälkeen nostaa rahaa omien tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi nostaa koko lainan kerralla tai aina sen mukaan kuin sitä tarvitset. Ensimmäisen noston jälkeen Limiittiluotto on käytettävissäsi 24/7. Voit silloin siirtää rahaa tilillesi joko Limiitti.fi:n MySaldo -palvelussa tai helposti tekstiviestillä.

Lainan pystyt maksamaan takaisin oman maksukykysi mukaan joko kerralla tai erissä osamaksulla. Limiitti tarjoaa myös kattavia lisäpalveluita kuten mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin tai eräpäivän muutokseen. Näin päätät sekä lainan nostosta että takaisinmaksusta itse.

Jos haluat tutustua tarkemmin Limiitin toimintaan, voit lukea lisää Limiitin palveluista.

Nuori punapäinen nainen tarkistaa kännykästään Limiitin uusimman alennuskoodin

Näin käytät Limiitin etukoodia

Kampanjakoodin käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Kirjaudu vain sisään MySaldo -palveluun Limiitti.fi:ssä ja käytä alennuskoodi. Huomaa, että voit hyödyntää yhden koodin vain kerran. Kampanjakoodia ei voi myöskään lisätä jälkikäteen, joten muista aina käyttää se nostosi yhteydessä.

Hoida laina-asiasi fiksusti ja säästä rahaa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko