Omalaina vertailuttaa ilmaiseksi 100-60 000 € lainat

Omalaina auttaa sinua löytämään parhaimmat vakuudettomat lainatarjoukset useiden luotonantajien joukosta. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta ja se käsitellään välittömästi. Parhaimmillaan saat rahat tilille vielä samana päivänä.

Omalainan lainatarjouksia voi hakea kuka tahansa yli 18 -vuotias, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea lainaa myös ilman säännöllisiä kuukausittaisia tuloja. Luottopäätöksen tekee kuitenkin luotonantaja, joka arvioi kykysi maksaa lainan takaisin.

Omalaina on kotimainen palvelu, jolla on jo yli 300 000 asiakasta Suomessa. Omalainan yhteistyökumppaneina on yli 20 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Näihin kuuluvat esimerkiksi Bank Norwegian, Bigbank, Ferratum, Komplett Bank ja Instabank.

Kilpailuta 100 – 60 000 € lainat Omalainalla ja katso millaisella korolla saat lainaa.

Omalaina logo

Omalainan lainasummat, maksuajat ja ehdot

Tähän olemme koonneet yleistä tietoa Omalainan kautta haettavista lainoista.

Omalainan lainat

Omalaina kilpailuttaa 100 – 60 000 euron lainoja. Lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Sinulla on myös mahdollisuus hakea yhdistelylainaa. Tällä pystyt esimerkiksi yhdistämään jo olemassaolevia lainojasi, jolloin velan maksaminen hoituu jatkossa vain yhtä lainaa maksamalla.

Ikäraja ja muut ehdot

Hakeaksesi lainatarjouksia sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Yli 18 -vuotias
  • Suomalainen henkilöturvatunnus
  • Suomalainen pankkitili

Huomaa, että luotonantajat saattavat vaatia korkeampaakin ikärajaa.

Hakemuksen teko

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus netissä nopeasti ja helposti. Lainasi kilpailutetaan ja saat vertailtavaksi edullisimmat lainatarjoukset. Voit käydä näitä läpi rauhassa kunnes löydät juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Saat rahat tilillesi mahdollisesti jo saman päivän aikana.

Laina-aika

Omalainan kautta haettujen lainojen maksuaika vaihtelee yhdestä kymmeneen vuoteen. Voit käyttää kätevää kulutusluottolaskuria laskeaksesi haluamasi lainasumman kuukausierät ja näin suunnitella paremmin lainahakemustasi.

Monet rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta pitää maksuvapaata, jolloin ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä tai korkoa. Maksuvapaan pituus on tavallisesti yksi kuukausi kerrallaan.

Lisätietoja Omalainasta

Tästä löydät hieman tarkempaa tietoa Omalainasta.

Hakija

Omalaina antaa mahdollisuuden hakijoille monenlaisista elämäntilanteista. Toisin kuin joidenkin muiden rahoituspalvelujen kohdalla, Omalainan kautta voit täyttää lainahakemuksen, vaikka olisit työtön, eläkeläinen tai jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Lopullisen päätöksen lainan saamisesta tekee kuitenkin luotonantaja. Esimerkiksi ilman luottotietoja et luultavasti tule saamaan lainaa.

Hyväksytty lainatarjous

Omalainan kautta löytämäsi sopiva luotonantaja tekee sinulle henkilökohtaisen lainasopimuksen perustuen heidän tekemäänsä kokonaisarvioon. Lainan lopullisen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierät sovitaan siis luotonantajan kanssa. Omalainan lainatarjonnan todellisen vuosikoron määrä vaihtelee välillä 4,19 – 20 %.

Palvelumaksut

Lainahakemuksen teko ja sinulle räätälöityjen tarjousten vertailu on Omalainassa aina ilmaista. Rahoituslaitokset saattavat kuitenkin veloittaa hyväksytystä lainasta tiettyjä palvelumaksuja. Näihin kuuluvat yleensä esimerkiksi tilin avausmaksu ja tilinhoitomaksu.

Lainan siirto tilille

Omalainan sivustolla voit lähettää lainahakemuksen ympäri vuorokauden. Lainojen siirto tilille tapahtuu lakisyistä kuitenkin ainoastaan klo 7-23 välisenä aikana. Parhaimmillaan rahojen saapuminen tilillesi tapahtuu vielä saman päivän aikana. Prosessia nopeuttaa esimerkiksi suoran pankkitunnistautumisen käyttö, alle 3000 € lainasumma ja luotonantajan tekemän kokonaisarvion hyvä pisteytys.

Omalainan asiakaspalvelu

Näin saat yhteyden Omalainan asiakaspalveluun.

Sähköposti
Omalainaan voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@omalaina.fi.

Aukioloajat
Sähköpostia voit lähettää milloin vaan ja sinulle vastataan mahdollisimman pian.

Luotonantaja
Lainatarjouksen valittuasi sinua palvelee luotonantajan oma asiakaspalvelu.

Löydä edullisin 100 – 60 000 € laina

Miksi Omalaina?

Kolme syytä, miksi kannattaa valita Omalaina.

Nopeus
Hakemuksen täyttö on kivuton prosessi ja saat lainatarjouksesi heti. Myös rahojen siirto tilillesi toteutuu nopeasti.

Edullisuus
Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja löydät siten itsellesi helpommin edullisimman tarjouksen.

Laaja yhteistyöverkosto
Omalaina tekee yhteistyötä useiden Suomessa lainaa myöntävien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Usein kysyttyä Omalainasta

Tähän on koottu yleisimmät kysymykset ja vastaukset Omalainan palveluista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko