Ostosraha – vakuudetonta lainaa 400 – 3000 €

Ostosrahan kautta saat lainaa 400 – 3000 € ilman vakuuksia 1-3 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksia käsitellään päivisin 8-22 välisenä aikana ja saat lainapäätöksen yleensä 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Lainapäätös tulee tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

Lainan koron lisäksi maksettavaksesi tulee ainoastaan lainanhoitopalkkio. Ostosrahan tarjoamat lainat ovat kaikki vakuudettomia ja niissä on kaikille asiakkaille sama kiinteä korko. Lainan ehtona on 21 vuoden vähimmäisikä.

Ostosrahan takana on OPR-Finance Oy. 13 toimintavuotensa aikana se on myöntänyt yli miljoona lainatuotetta 500 000 asiakkaalle. Yhtiöllä on toimintaa viidessä EU-maassa. OPR-Finance Oy on sitoutunut vastuulliseen lainanmyöntämiseen. Lainan hakeminen Ostosrahan kautta on turvallista, sillä yritys panostaa tietoturvaan. Kaikki yhteydet ovat suojattu SSL-salauksella.

Ostoraha tarjoaa lainaa 400-3000 € pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla.

Ostosraha logo

Ostosrahaa helposti ja nopeasti

Kuinka paljon voit saada lainaa Ostosrahan kautta ja millaisella laina-ajalla? Entä millaisia ehtoja lainalle on ja kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen täältä.

Lainasummat

Ostosraha tarjoaa sinulle lainaa 400 – 3000 €. Laina on kertalaina, eli se maksetaan tilillesi yhdellä kerralla.

Uuden lainan voit ottaa heti, kun olet maksanut vanhan pois.

Laina-aika

Saat valita lainalle sopivan maksuajan 1-3 vuoden väliltä.

Ikäraja ja muut ehdot

Jotta voit saada Ostosrahan lainaa, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

  • Ikä 21-75 vuotta
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Virallinen osoite Suomessa
  • Matkapuhelinnumero
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset tulot

Rahojen siirto tilille

Lainahakemuksia käsitellään päivittäin kello 8-22. Yleensä lainapäätös annetaan 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen saapumisesta. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina siirretään tilillesi heti.

Laina on käytettävissä välittömästi, jos sinulla on tili joissakin seuraavista pankeista: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki tai Säästöpankki.
Mikäli sinulla on tili muissa kuin edellä mainituissa pankissa, näkyy maksu tililläsi vielä saman päivän aikana, mikäli siirto on tehty ennen kello 14.00. Muussa tapauksessa laina on tililläsi 1-2 arkipäivän kuluessa.

Ostosrahan korko, takaisinmaksu ja muut tiedot

Tästä löydät lisätietoa Ostosrahan lainoista.

Palvelumaksut

Lainasta maksetaan lainanhoitopalkkiota kuukausittain. Palkkio on 1,20-9,00 €/kk riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta.

Lainan korko

Ostosraha.fi:n lainoissa on kiinteä korko, ja se on aina sama riippumatta laina-summasta tai hakijan tiedoista. Lainan nimelliskorko on 19,9 % ja se pysyy samana koko laina-ajan. Lainojen todellinen kaikki kulut huomioon ottava vuosikorko on maksimissaan 29,4 %.

Esimerkki: 2000 € lainassa, 36 kk laina-ajalla, lainan takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 €. Todellinen vuosikorko 19,9 %.

Takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Kuukausittaisen lyhennyksen määrä riippuu lainasummasta sekä laina-ajasta. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa laina takaisin nopeammin, mikäli haluat.

Muut ominaisuudet

Voit saada 1-3 maksuvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä tai korkoa. Sinun on myös mahdollista siirtää eräpäivää ja tehdä maksusopimus, jos sinulle esimerkiksi tulee tilapäisiä maksuvaikeuksia. Maksuvapaan kuukauden sopiminen, eräpäivän tekeminen tai maksusopimuksen tekeminen onnistuu helposti OPR-Online palvelun kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä Ostosrahan asiakaspalveluun.

Ostosrahan asiakaspalvelu

Tästä löydät Ostosrahan asiakaspalvelun tiedot.

Aukioloajat
Asiakaspvalu on avoinna arkisin kello 9-18. Lainapalvelu käsittelee hakemukset sekä maksaa hyväksyttyjä luottoja joka päivä kello 8-22.

Puhelinnumero
020 741 2030

Sähköposti
asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Lainaa Ostosrahalta nopeasti 400 – 3000 €

3 syytä, miksi valita Ostosraha

Tässä muutama Ostosrahan eduista.

Monipuolinen
Ostosrahan kautta voit saada lainaa 400 eurosta aina 3000 euroon saakka, joten sinulla on paljon valinnanvaraa. Myös laina-ajan suhteen on vaihtoehtoja, joten voit valita täsmälleen sinulle parhaiten sopivan lainan.

Nopea
Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja usein saat lainapäätöksen jopa minuuttien kuluessa. Hyväksytyn päätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti. Monissa tapauksissa laina on käytettävissäsi jopa saman päivän aikana.

Kotimainen
Ostosraha on kotimainen ja luotettava lainanmyöntäjä. Sillä on usean vuoden kokemus lainamarkkinoilta ja se on palvellut vuosien aikana useita tuhansia lainanhakijoita.

Usein kysyttyä Ostosrahasta

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastatukset Ostosrahan lainoja ja palveluja.

Valikko