Rahalaitos kilpailuttaa 500 – 70 000 € lainat

Rahalaitoksen avulla pystyt helposti ja nopeasti kilpailuttamaan 500 – 70 000 € lainat. Haluamasi laina kilpailutetaan usealla eri rahoituslaitoksella ja lainanmyöntäjällä. Vastauksena voit saada useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman.

Jotta voit kilpailuttaa lainan Rahalaitoksen avulla, on sinun täytettävä ainoastaan muutama ehto. Sinun olisi oltava yli 20-vuotias, vuositulosi on oltava yli 7200 €, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kun täytät ehdot tee helppo hakemus ja katso millaisella korolla saat lainaa. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, voit aina olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun.

Rahalaitos on osa Eone Oy:ta, joka on perustettu vuonna 2001. Eone Oy on toiminut perustamisestaan lähtien sähköisessä liiketoimintaympäristössä ja se tuottaa palveluja sekä kuluttajille että yrityksille. Merkkinä luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta Eone Oy:lle on myönnetty arvostettu AAA-luottoluokitus useana vuotena peräkkäin.

Kilpailuta 500 – 70 000 € laina Rahalaitoksella ja katso millaisella korolla lainan saat. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

Rahalaitos logo

Miten Rahalaitos toimii?

Rahalaitos kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi. Löydät näin helpommin edullisimman lainan.

Lainasummat ja Rahalaitoksen yhteistyökumppanit

Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi 500 – 70 000 € vakuudettomat lainat ja luotot Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa myös yhdistelylainat.

Rahalaitos tekee yhteistyötä muun muassa Euroloanin, Bank Norwegianin sekä Komplett Bankin kanssa.

Ikäraja ja muut ehdot

Voit kilpailuttaa lainasi Rahalaitoksella kunhan täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla tulee olla yli 7200 €vuositulot
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot

Laina-aika

Laina-aika riippuu lainanmyöntäjästä ja tyypillisesti se on 1-15 vuotta. Lainan voi kuitenkin aina maksaa takaisin sovittua nopeammin.

Useat eri rahoituslaitokset ja lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta pitää lyhennysvapaa kuukausi, jolloin ei tarvitse maksaa takaisin lainan korkoa tai lyhennystä.

Rahojen siirto tilille

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset usein vielä saman päivän aikana. Laina maksetaan tilillesi joko saman päivän aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Siirron nopeus riippuu lainanmyöntäjästä ja pankkiyhteydestäsi.

Lisätietoa Rahalaitoksesta

Tästä löydät täydentävää tietoa Rahalaitoksesta.

Palvelumaksut

Rahalaitoksen tarjoama lainan kilpailutus on sinulle täysin ilmainen. Lainaa myöntävät rahoituslaitokset saattaavat periä lainasta erilaisia palvelumaksuja, kuten tilinhoitopalkkioita, avausmaksuja sekä luoton nostopalkkiota.

Hakemus

Rahalaitoksen avulla lainan kilpailuttaminen onnistuu yhden hakemuksen avulla. Hakemuksessa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa tietoja tuloistasi, asumiskustannuksista sekä mahdollisista muista lainoista.

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja siinä menee ainoastaan muutama minuutti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada useita eri lainatarjouksia.

Lainan korot

Lainan korot ja kulut määräytyvät jokaisen rahoituslaitoksen ja lainanmyöntäjän mukaan. Useat rahoituslaitokset tarjoavat hakijalle henkilökohtaisesti määritettyä korkoa.

Kun teet lainahakemuksen Rahalaitoksen kautta saat aina nähdä lopullisen koron ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Ilmainen lainaneuvonta

Jos sinua mietityttää jokin lainan liittyvä asia, voit kääntyä Rahalaitoksen tarjoaman ilmaisen lainaneuvonnan puoleen. Rahalaitoksen lainaneuvojat palvelee sinua asiakaspalvelun aukioloaikoina. Yhteystiedot löydät alhaalta.

Rahalaitoksen asiakaspalvelu

Tästä löydät Rahalaitoksen asiakaspalvelun sekä lainaneuvonnan yhteystiedot.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu ja lainaneuvonta ovat apunasi ma-to 9.30-16.30 ja pe 9.30-15.00.

Puhelinnumero
09 231 136 70

Sähköposti
info@rahalaitos.fi

Löydä hyvä 500 – 70 000 € laina Rahalaitokselta

3 syytä, miksi valita Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa lainasi usealla eri rahoituslaitoksella sekä lainanmyöntäjällä. Voit saada yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaimman.

Valikoimassa monta lainantarjoajaa
Rahalaitoksen valikoimissa on lukuisia vastuullisia ja luotettavia lainanmyöntäjiä. Valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia rahoituslaitoksia.

Nopea hakemus
Rahalaitoksen lainahakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja sen voi tehdä niin pöytäkoneella kuin puhelimellakin.

Turvallinen
Rahalaitoksen ottaa turvallisuuden vakavasti. Kaikki verkkoyhteydet on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse näkemään tietojasi.

Usein kysyttyä Rahalaitoksesta

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien lainan kilpailuttamista Rahalaitoksella.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko