Suomilimiitti – Klassinen joustoluotto

Suomilimiitti myöntää 2 000 euron luoton vapaaseen käyttöösi. Nostat rahaa silloin kun sitä tarvitset ja maksat vain käyttämästäsi luotosta. Se on siis käytännössä luottokortti netissä. 10 – 2 000 € nostorajoitus takaa, että saat rahoituksen monenlaiseen tarpeeseen.

Suomilimiitin toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole. Itse luottosopimuksen voimassaolo on maksutonta, eli siihen ei liity vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Maksat siis vain käytetyn lainan korot ja nostopalkkion.

Suomilimiitti on yksi J.W.-yhtiöt Oy:n ylläpitämistä tuotemerkeistä. Yritys on täysin suomalainen ja toiminut jo vuodesta 2006. Suomilimiitin asiakkailla on hyviä kokemuksia sen asiakaspalvelusta, joustavasta maksuajasta ja nopeista lainapäätöksistä.

Suomilimiitti ei tällä hetkellä myönnä lainoja uusille asiakkaille. Suomilimiitti avaa uuden lainatuotteen vuoden 2019 aikana. Kerromme uudesta tuotteesta heti, kun se on saatavilla.

Suomilimiitti logo

Miksi valita Suomilimiitti?

Tässä neljä hyvää syytä hakea luottoa Suomilimiitiltä.

Rahat nopeasti

Saat Suomilimiitin lainapäätöksen nopeasti, minkä jälkeen rahat saat käyttöösi pankistasi riippuen jopa minuuteissa. Viimeistään rahat siirtyvät tilillesi 2 pankkipäivän kuluttua. Ensinostoja maksetaan sekä arkisin että viikonloppuisin klo 8 – 22 välisenä aikana.

Suomilimiitin helppous

Suomiliimitin luottoa haet helposti verkossa muutamassa minuutissa ja luottopäätöksen saat tekstiviestillä. Hakemuksia käsitellään sekä arkena että viikonloppuna. Hyväksytyn luottohakemusken jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi kätevästi Suomilimiitin verkkopalvelussa tai tekstiviestillä.

Joustoa takaisinmaksuun

Sinun on mahdollista saada vuodessa 4 lyhennysvapaata kuukautta ja 2 maksuvapaata kuukautta ilmaiseksi. Lyhennysvapaalla kuukaudella maksat vain luottosi korot. Takaisinmaksuaika on 4 kuukaudesta 49 kuukauteen, eli sinun on mahdollista saada maksuaikaa jopa neljälle vuodelle.

Lainan edullisuus

Suomilimiitin lainan todellinen vuosikorko on verrattaen melko korkea, mutta siihen ei liity kiinteitä kustannuksia, kuten tilinhoitomaksua. Myös luoton avaus on ilmaista. Maksat siis ainoastaan nostamastasi luotosta.

Lisätietoa Suomilimiitistä

Tästä näet hieman lisätietoa Suomilimiitin luotosta ja yrityksen toiminnasta.

Limiitin takaisinmaksu

Suomilimiitin takaisinmaksussa sinulla on mahdollisuus sekä kertamaksuun että osamaksuun. Osamaksulla minimikuukausilyhennys on 12,5 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 50 €. Luoton voit aina maksaa takaisin myös ennen eräpäivää.

Kulutusluottojen kyselyjärjestelmä

Suomilimiitti on mukana Kulutusluottojen kyselyjärjestelmässä, joka välittää luotonantajien kesken tietoa luotonhakijan luotoista ja niiden hoitamisesta. Tällä pyritään parempaan arviointiin hakijan maksukyvystä. Tietojen välittäminen tapahtuu vain ja ainoastaan kuluttajan omalla suostumuksella.

Mobiilisovellus

Suomilimiitiltä löytyy puhelimeen helposti ladattava sovellus, jolla voit tehdä kätevästi nostoja ja hallita luottoasi. Sovelluksella voit tarkistaa luottosi ajantasaisen tilanteen, viimeisimmän laskusi ja nähdä luottosi historian. Saat myös tehtyä uuden lainahakemuksen ja lähetettyä mahdolliset liitteet.

Hakuprosessi

Hakiessasi Suomilimiittiä toimi seuravasti:

  • Tutustu Suomilimiitin lainaehtoihin ja hinnastoon
  • Täytä lainahakemus
  • Hakemuksesi hyväksymisen jälkeen voit suorittaa noston verkossa tai tekstiviestillä
  • Vahvista nosto ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan muutamassa minuutissa

Suomilimiitin asiakaspalvelu

Tästä löydät Suomilimiitin asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on avoinna ma-su 8-22

Puhelinnumero
03 3399 3600

Sähköposti
asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Kenelle Suomilimiitti voidaan myöntää?

Saadaksesi Suomilimiitin luoton sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

Täysi-ikäinen
Suomilimiitti voidaan myöntää vähintään yli 21 -vuotiaille.

Luottokelpoisuus
Limiitin hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.

Suomalainen osoite
Hakijalla on oltava pysyvä suomalainen postiosoite.

Usein kysyttyä Suomilimiitistä

Olemme koonneet tähän yleisimmät kysymykset koskien Suomilimiittiä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko