Zmartalta haet edullisen lainan kilpailutuksen avulla

Zmarta logo

Zmarta tarjoaa lainan kilpailutusta sekä mahdollisuutta vertailla 1000-60 000 € lainoja. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja se kilpailutetaan usealla eri lainanmyöntäjällä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, Zmarta etsii sinulle parhaat ja edullisimmat lainat. Toiminta on nopeaa ja yleensä vastauksen saa vielä saman päivän aikana.

Näin Zmarta toimii: lainat, ikäraja, nopeus ym.

Zmarta on lainojen kilpailutuspalvelu eli se pyytää sinulle lainatarjouksen yhteistyökumppaneiltaan. Sinun tulee täyttää vain yksi hakemus Zmartan palvelussa ja se lähetetään eteenpäin yhteistyökumppaneille. Katsotaan seuraavaksi tarkempia yksityiskohtia lainan hakemisesa Zmartan kautta.

→ Haettavat lainat
Voit hakea Zmartan kautta lainaa 1000-60 000 € ilman vakuuksia. Lainan käyttötarkoitus on sinun valittavanasi. Voit hakea myös järjestelylainaa, jolla maksat vanha lainat pois.

→ Laina-aika
Laina-aika riippuu lainanmyöntäjästä ja se on yleensä 1-15 vuotta. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa laina pois nopeammalla aikataululla veloituksetta. Myös Zmartalla monet rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta pitää maksuvapaata, jolloin ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä tai korkoa. Maksuvapaan pituus on tavallisesti yksi kuukausi kerrallaan.

→ Ikäraja, tulot ja muut ehdot
Jotta voit kilpailuttaa lainasi Zmartan kautta, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

→ Lainan siirto tilille
Saat alustavan lainatarjouksen yleensä muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjouksen hyväksyt helposti verkkopankkitunnuksilla ja mahdolliset liitteet pystyt useimmiten toimittamaan sähköisesti. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat pyritään maksamaan mahdollisimman nopeasti tilillesi. Maksuajoissa on jonkin verran vaihtelua. Joissain tapauksissa laina voi olla käytettävissäsi muutamissa minuuteissa ja joskus voit joutua odottamaan hieman pidempään. Laina on kuitenkin tililläsi viimeistään 2-5 päivän kuluttua lainapäätöksen tekemisestä.

Kilpailuta 1000-60 000 € lainat Zmartalla ja katso millaisella korolla saat lainaa.

Zmartan yhteistyökumppanit

Tällä hetkellä Zmarta ilmoittaa, että sillä on 27 yhteistyökumppania lainojen kilpailutuksessa. Yhteistyökumppanit ovat seuraavat:

Aktia, Avida Finance, Bank Norwegian, Bigbank, TFBank, Collector Bank, Fellow Finance, Komplett Bank, Laina.fi, Resurs Bank, Santander, Svea, Credigo, Halino, Instabank, Brabank, myLender, Saldo, Lainaamo, Ostosraha, Nordax Bank, GF Money, Surimo, Luotottaja, Fixura, Balanzia, Easycredit.

Zmartalla on myös yhteistyökumppaneinaan vakuutus- ja sähköyhtiöitä.

Zmartalla lainojen kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella vaikka kotisohvalta käsin

Lisätietoa Zmartasta ja sen palveluista

Palvelumaksut

Zmartan tarjoama lainojen kilpailutuspalvelu on sinulle täysin ilmainen. Lainaan liittyviä palvelumaksuja voi tulla rahoituslaitoksien puolelta ja pääset tutustumaan niihin ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Tarvittaessa lainaneuvoja auttaa sinua epäselvissä tilanteissa.

Hakemus

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu yhden hakemuksen avulla. Hakemuksessa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa asumiskustannuksista, työpaikasta ja mahdollisista muista lainoista.

Hakemuksen täyttäminen kestää noin muutaman minuutin ja sen jälkeen voit saada lainatarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta ja lainanmyöntäjältä. Ennen hakemuksen tekemistä kannattaa miettiä lainasumma sekä sopiva takaisinmaksuaika, jotta hakemuksen täyttäminen sujuu mahdollisimman nopeasti.

Lainan korot

Voit saada lainaa 4,99 % – 20 % korolla. Korko määräytyy aina lainanmyöntäjän mukaan. Se voi olla joko kiinteä, jolloin se on kaikille hakijoille sama tai henkilökohtainen, jolloin hakijan tiedot vaikuttavat sen määrään. Koron lisäksi myös kuukausittaisen lainanlyhennyksen määrä vaihtelee eri tekijöiden mukaan. Voit ennen lainan hyväksymistä vertailla eri lainatarjouksien korkoja ja kuukausieriä.

Turvaa maksukykysi

Tuloturva on Zmartan myymä vakuutus, jonka tarkoituksena on turvata sinun taloudellinen tilanne yllättävissä elämäntilanteissa. Tuloturvan avulla saat kuukausikorvausta 200-600 € kuukaudessa, mikäli jäät työttömäksi yli 30 päivän ajaksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman johdosta. Lisäksi vakuutus sisältää myös 10 000 € suuruisen kuolintapauskorvauksen, joka maksetaan läheisille. Halutessasi suurempaa vakuutusta, voit ottaa Premiun Tuloturvan aiemmin mainitun Tuloturvan päälle. Premiun Tuloturvassa kuukausikorvausta voit nostaa 800 € asti.

Zmarta ei tällä hetkellä tarjoa Tuloturvaa asiakkailleen. On kuitenkin mahdollista, että se tulee takaisin Zmartan valikoimaan.

Zmartan asiakaspalvelun yhteystiedot

Tästä löydät Zmartan asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aukioloajat.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on apunasi
ma-to 8-19 ja pe 8-17

Puhelinnumero
09 4241 4444

Sähköposti
info@zmarta.fi

Zmarta kokemuksia: hyvät ja huonot puolet

Zmartan on saanut paljon arvosteluja käyttäjiltään. Joukkoon mahtuu niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia palvelun käytöstä. Suurin osa asiakkaista on antanut positiivista palautetta Zmartan toiminnasta. Asiakkaat ovat arvioineet Zmartaa etenkin Trustpilot-arviointipalvelussa. Tästä näet parhaat poiminnat käyttäjien kokemuksista.

+ palvelu on erittäin nopea

+ asiakaspalvelu on osaava ja ystävällinen

+ hakemuksen täyttäminen on helppoa, koska siihen saa tarvittaessa apua

+ lainatarjoukset ovat olleet edullisia

Huonoista kokemuksista korostuvat etenkin seuraavat:

– Tarjotun lainan korko on ollut korkea

– Zmartalta on tullut useita lainan hakuun liittyviä puheluita hakemuksen täyttämisen jälkeen

Usein kysyttyä Zmartasta

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien lainan kilpailuttamista Zmartalta.

Täytä Zmartan hakemus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko