Instabank säästötili 0,9 % talletuskorolla

Instabank on norjalainen verkossa toimiva pankki, joka on laajentanut toimintaansa Suomeen. Instabank tarjoaa erilaisia lainatuotteita ja -palveluja kuten kulutusluottoa ja yhdistelmälainaa. Tämän lisäksi Instabankiin on nyt mahdollista avata myös säästötili.

Instabankin säästötilillä on yksi markkinoiden parhaista koroista, eikä sillä ole nostorajoituksia tai -maksuja. Sillä on mahdollista myös esimerkiksi maksaa laskuja suoraan nettipankissa. Instabankin säästötili on koroltaan ja ehdoiltaan hyvä ratkaisu monenlaiselle säästäjälle.

Avaa Instabankin säästötili ilmaiseksi

Instabank säästötilin edut

Yksi Instabankin parhaista ominaisuuksista on sen tarjoama 0,9 % talletuskorko. Monien suurten suomalaisten pankkien talletuskorot jäävät alle 0,5 %, eli Instabankin korko on erittäin kilpailukykyinen. Korko maksetaan yhdestä eurosta aina 100 000 € asti.

Ensimmäisen säästövuoden jälkeen korkoa alkaa kertymään sekä säästämästäsi summasta että sen korosta luoden ns. korkoa korolle -efektin. Pitkällä aikavälillä tämä ehtii kasvattaa säästöjäsi huomattavasti.

Korkean talletuskoron lisäksi Instabankin säästötilin etuja ovat sen ehdot. Näihin kuuluu:

 • Ei nostorajoituksia
 • Ei nosto- tai tilisiirtokuluja
 • Ei määräaikaa talletuksille
 • Ei minimirajaa talletussummalle
 • Ei tilinavausmaksua

Instabankin säästötililtä on myös mahdollista maksaa laskuja suoraan sen nettipankissa. Jos sinulla on toistuvia laskuja, voit halutessasi luoda sivuille listan maksujen vastaanottajista, jolloin maksujen suorittaminen helpottuu.

Kenelle säästötili sopii?

Instabankin säästötili soveltuu kenelle tahansa säästämisestä kiinnostuneelle. Se on sijoittamista yksinkertaisempi ja riskittömämpi tapa kasvattaa tuottoa omilla rahoilla. Koska Instabankin säästötilillä ei ole minimirajaa talletettavalle summalle, se sopii hyvin myös pienituloiselle. Tililtä ei ole myöskään nostorajoituksia, joten jos eteen sattuukin äkillinen rahantarve, voit aina siirtää säästötililtä käyttötilillesi tarvittavan summan.

Kaiken kaikkiaan Instabankin säästötili sopii hyvin niin arjen säästäjille kuin talousasioihin tarkemminkin perehtyneille.

Instabankin säästötilin asiakkailla on positiivisia kokemuksia muun muassa sen korkeasta talletuskorosta, toimivasta verkkopankista ja -sivustosta, ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Kuinka avaan säästötilin?

Säästötilin avausprosessi toimii seuraavanlaisesti:

 1. Täytä Instabankin hakulomake Instabankin sivuilla. Lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin
 2. Saat välittömästi vahvistuksen sähköpostiisi ja siinä linkin sähköiseen allekirjoittamiseen
 3. Allekirjoita sopimus omilla pankkitunnuksillasi.
 4. Aloita säästäminen. Saat 0,9 % koron heti ensimmäisestä eurosta!
Violetti lompakko, jossa on erilaisia euroseteleitä

Usein kysyttyä Instabankin säästötilistä

Kuka voi avata Instabank säästötilin?

 • Instabank säästötilin voi avata kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on sähköiset asiointitunnukset. Tilin voi siis avata vaikka olisit työtön tai sinulla on maksuhäiriömerkintä.

Voiko Instabankin säästötiliin liittää maksukorttia?

 • Ei, tiliin ei ole mahdollista liittää maksukorttia.

Milloin säästöjeni korkotulo maksetaan tilille?

 • Instabank suorittaa korkojen hyvityksen aina 31. joulukuuta, jolloin kerryttämäsi korkotulo siirtyy tilillesi 1. tammikuuta.

Miten kauan tilisiirto säästötilille kestää?

 • Rahojen siirto molempiin suuntiin kestää yleensä pari pankkipäivää.

Kuuluuko Instabank talletussuojan piiriin?

 • Kyllä. Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja säästösi turvataan aina 100 000 € saakka.

Avaa Instabankin säästötili

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko