Trade Republic on monipuolinen sijoitussovellus

Avaa Trade Republicin maksuton säästötili nyt ja hyödynnä 2 % korkotarjous käteisvaroillesi

Trade Republicin missiona on saada miljoonat eurooppalaiset turvallisesti, helposti ja ilman palkkiota pääomamarkkinoille rakentamaan omaa varallisuuttaan. Sovelluksella on yli miljoona eurooppalaista käyttäjää. Trade Republicin kautta yksityissijoittajat voivat sijoittaa säästösuunnitelmien, murto-osaisten osakkeiden ja pörssinoteerattujen rahastojen lisäksi myös johdannaisiin sekä kryptoinstrumentteihin.

Trade Republic toimii Bundesbankin ja BaFinin valvonnan alaisena. Euroopan suurimpana säästämisalustana tunnettu Trade Republic on kerännyt sijoituksia Accelilta, Peter Thielin Founders Fundilta, Ontario Teachersilta, Sequoialta ja TCV:ltä. Berliinissä toimivan Trade Repbulicin perustivat vuonna 2015 Christian Hecker, Thomas Pischke ja Marco Cancellieri.

Sijoita ilman välitysprovisioita

Vuonna 2015 perustettu Trade Republic on rakentanut helppokäyttöisen alustan, jossa jokainen sijoittamisesta innostunut tai kiinnostunut voi aloittaa sijoittamisen. Trade Republic ei veloita asiakkailtaan välitysprovisiota, vaan pelkästään yhden euron selvitys- ja toimituskulun sijoituksen koosta riippumatta. Osakkeiden ja ETF:ien säästösuunnitelmat tarjotaan sijoittajille täysin ilmaiseksi.

Suuri valikoima sijoituskohteita

Suomalaiset piensijoittajat voivat Trade Republicin kautta sijoittaa yhteensä yli 9000 eurooppalaiseen, aasialaiseen ja yhdysvaltalaiseen osakkeeseen sekä ETF:ään. Asiakkailla on käytössään myös reaaliaikaiset tiedot, hintahälytykset, laaja valikoima erilaisia tilaustyyppejä ja pidennetyt kaupankäyntiajat (klo 7.30–23.00).

Automaattiset säästösuunnitelmat ovat saatavilla jopa 2 500 osakkeelle ja 1 200 ETF:lle. Saatavilla on myös 10 000 Société Généralen liikkeelle laskemaa johdannaista (warrantit, viputuotteet, sertifikaatit).

Tili auki helposti muutamassa minuutissa

Trade Republic -tilin voi avata mobiilisovelluksessa (iOS ja Android) sekä tietokoneella muutamassa minuutissa. Se on mahdollista Suomessa pysyvästi asuville, verovelvollisille yli 18 vuotta täyttäneille henkilöille älypuhelimella, eurooppalaisella puhelinnumerolla ja SEPA-pankkitilillä.

Trade Republic on sijoitussovellus netissä

Kahden prosentin talletuskorko varoille

Trade Republic tarjoaa 2 prosentin talletuskoron asiakkailleen: kaikki asiakkaat saavat nyt 2 prosenttia talletuskorkoa kassavaroilleen. Trade Republicilla on markkinoiden johtava vuosikorko: tarjous ei ole rajoitettu kuten muissa pankeissa. Korko lasketaan livenä sovelluksessa ja talletetaan kuukausittain.

Tarjous on voimassa kaikille nykyisille ja uusille asiakkaille eri markkinoilla jopa 50 000 euron käteissaldoon asti − Tarjous vahvistaa Trade Republicin markkinajohtajuutta Euroopan suurimpana säästämisalustana.

Kaikilla käteistileillä on oikeusturva 100 000 euroon asti yhtä asiakasta kohden. Varoja säilytetään jonkin kumppanipankkimme sulkutilillä. Niitä ovat tällä hetkellä Citibank Europe plc ja Deutsche Bank. Deutsche Bank on Deutsche Bundesbankin ja Saksan rahoitusalan sääntelyviranomaisen (BaFin) valvonnan alla.

Avaa maksuton tili ja hyödynnä 2 % korkotarjous käteisvaroillesi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko