Kysymyksiä lainahakemuksesta

Täyttämällä lomakkeen, me kilpailutamme lainan puolestasi usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Säästät aikaa ja vaivaa täyttämällä vain yhden hakemuksen. Hakemuksen tietojen perusteella osaamme etsiä sinulle parhaiten tarpeidesi vastaavan lainan. 

Lomakkeessa kysytään perustietojen lisäksi työtilanteesta ja tuloista. Normaalisti lomakkeen täyttämiseen menee alle 10 minuuttia. Joissain tapauksissa (esim. Iso lainasumma) pankki saattaa tarvita sinulta lisätietoja tai liitteitä, esim. palkkatodistukset), tällöin pankki on sinuun yhteydessä ja voit toimittaa vaaditut tiedot sähköisesti.

Tekemällä lainahakemuksen et sitoudu mihinkään. Kartoitamme sinulle parhaat lainantarjoajat ilmaiseksi. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, mikäli niin haluat.
Tarvitsemme Sinulta perustiedot (nimi, yhteystiedot) ja tiedon työsuhteesta sekä palkasta. Joissakin tapauksissa (esim. Iso lainasumma) pankki saattaa tarvita palkkakuitista kopion, jonka voi toimittaa helposti sähköisesti.
Kun olet täyttänyt lomakkeen sivuillamme ja lähettänyt sen, kilpailutamme lainasi useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Järjestelmämme on täysin automaattinen ja siksi saat alustavan lainapäätöksen parhaimmillaan jo muutaman minuutin kuluessa itsellesi.

Kysymyksiä lainan myöntämisestä

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. 
Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. palkkakuitit), mutta nämä voit lähettää helposti sähköisesti.
Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.
Valitettavasti yhteistyökumppanimme eivät myönnä lainaa, mikäli sinulla ei ole luottotiedot kunnossa. Suosittelemme tällöin hankkimaan takaajan tai vakuuden lainaa varten.
Yhteishakija ja hänen tulonsa vaikuttavat myönteisesti lainapäätöksen syntymiseen ainakin isompien lainojen kohdalla.

Kysymyksiä lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että yhdistät pienemmät kulutusluotot ja lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Yhdistämällä lainasi, alennat nykyisten lainojesi kuukausimaksuja. Sinulle jää enenmmän rahaa käyttöön muuhunkin, kuin lainojen lyhentämiseen. Useamman tilinhoitomaksun tai muiden lainakulujen sijasta sinun täytyy jatkossa maksaa vain yhden lainan kuluja. Tämä voi tuoda sinulle huomattavaa säästöä. Lainojen yhdistämisessä voit myös neuvotella pidemmän maksuajan, joka alentaa kuukausittaista maksuerää.
Lainojen yhdistäminen on helppo ja nopea tapa kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset parhaan lainan saamiseksi. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus sivuillamme ja me kilpailutamme lainan puolestasi. Saat parhaimmillaan lainapäätöksen alle tunnissa. Tämän jälkeen voit päättää itse otatko tarjouksen vastaan. Lainatarjouksen voit hyväksyä helposti verkkopalvelussa ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jo saman päivän aikana.
Lainojen yhdistämisestä saatava säästö riippuu useista tekijöistä, joita ovat muun muassa nykyisten lainojesi kustannukset, uuden lainan kustannukset ja haettava lainasumma. Yleisesti ottaen, lainoja yhdistelemällä voit saada satojen eurojen säästön vuositasolla.
Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta, nyt ja tulevaisuudessa. Yhdistämällä lainasi voit sen sijaan saada useiden satojen eurojen säästön.

Kysymyksiä Raha.fi-palvelusta

Raha.fi-palvelu on Nethos Oy:n (Y-tunnus: 2383239-5) kuluttajille tarjoama palvelu. Olemme 100% suomalainen ja vakavarainen yritys. Yrityksellemme on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus riippumattoman kolmannen osapuolen taholta. Se on todiste yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Palvelussamme on vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Saat aina edullisimman koron ja parhaimmat lainaehdot, kun kilpailutat lainasi useammasta paikasta. Lisäksi, pankit vaativat usein vakuuksia tai takaajia. Palvelumme yhteistyökumppanit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Alustavan lainatarjouksen saat lähes aina jo saman päivän aikana ja rahat siirtyvät tilille parhaimmillaan saman tai seuraavan päivän aikana.
Kysymme vain ne tiedot, mitä tarvitsemme löytääksemme sinulle parhaan lainan. Pankit ja rahoituslaitokset tarvitsevat nämä tiedot, jotta pystyvät tekemään Sinulle lainatarjouksen. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille. Lainanhakulomake on suojattu vahvalla SSL-salauksella, jolloin lomakkeen kautta lähettämäsi tiedot säilyvät turvassa.