Remonttilaina netistä – nopeasti ja ilman vakuuksia

Remonttilainan ollessa ajankohtainen sinun kannattaa tutustua huolella tarjontaan. Pankista haettava remonttilaina asuntolainan yhteydessä on yleensä suosittu ja edullinen tapa rahoittaa remontti. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista tai käytännöllistä. Verkossa toimivien rahoituslaitosten lainat voivat tällöin tulla pelastukseksi. Täyttämällä esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksen sinulla on mahdollisuus saada useita vakuudettomia remonttilainatarjouksia kerralla ja pääset vertailemaan niitä keskenään heti. Valitsemasi laina voidaan siirtää tilillesi jopa vartissa!

Remonttilainaa voi hakea lähes mille vain summalle aina muutamasta sadasta eurosta vaikka 60 000 euroon asti, ja sitä voi nykyään hakea monesta eri paikasta. Netistä haettaessa remonttilaina on yleensä vakuudeton, niin kuin meillä Raha.fi:n palvelussa. Tämä takaa nopean ja vaivattoman lainanhaun.

Kun haet remonttilainan pankista, neuvotteluissa menee oma aikansa, mikä viivästyttää remontin aloittamista ja vie muutenkin aikaasi. Remonttilaina on kuitenkin mahdollista saada tilille hyvin nopealla aikataululla ja pienellä vaivalla hakemalla sitä netistä – nyt puhumme jopa muutamista minuuteista!


Täytä maksuton hakemuksemme ja saat yhden tai useamman tarjouksen remonttilainasta. Tarjoukset eivät ole sitovia, joten voit rohkeasti kokeilla, millaisella hinnalla sinulle lainaa tarjotaan.

Hae Remonttilainaa

Näin haet remonttilainaa verkossa

Remonttilainan hakeminen netissä on nopea ja turvallinen prosessi. Voit täyttää hakemuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Koko hakemus sähköisesti

Remonttilainan hakeminen tapahtuu näppärästi maksuttomalla verkkohakemuksellamme, joka on suojattu SSL-suojauksella. Tietojen antaminen hakemuksessa on siis täysin turvallista. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä hakemuksesi tueksi, ne voit myös lähettää sähköisesti. Mahdollisesti vaadittuja liitteitä voivat olla esimerkiksi palkkakuitit.

Yksi tai useita remonttilainatarjouksia

Remonttilainahakemuksen voit lähettä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Alustavan lainatarjouksen saat välittömästi. Hakemuksesi lähetetään usealle remonttilainaa tarjoavalle palvelulle, minkä vuoksi voit saada useamman kuin yhden lainatarjouksen kerralla. Mahdollisuutesi lainan saantiin siis paranevat ja sinun on helpompi vertailla eri tarjouksia keskenään.

Tutustu rauhassa tarjouksiin

Saatuasi yhden tai useamman lainatarjouksen sinulla on tilaisuus tutustua eri vaihtoehtoihin rauhassa. Sinun kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti ehtoihin kuten remonttilainan korko, kuukausierän määrä, muut mahdolliset lainakulut sekä takaisinmaksuaika. Löydät tarkempaa lisätietoa lainan ehdoista. Vertailu on aina kannattava tehdä ennen lainan hyväksymistä.

Laina heti käyttöösi

Netistä hakiessasi sinun ei tarvitse odotella lainan saamista kauaa. Kun olet tutustunut tarjouksiin ja päätynyt ottamaan niistä yhden, sinun tulee vain hyväksyä tarjous pankkitunnuksillasi ja laina on valmis siirrettäväksi tilillesi. Yleisimpien pankkien tileille rahat voidaan siirtää jo saman päivän aikana. Pienempiinkin pankkeihin laina siirretään maksimissaan muutamssa pankkipäivässä.

Etsimme sinulle parhaat remonttilainatarjoukset

Hae nyt

Netistä haettavan remonttilainan edut

Suosittu ratkaisu remontin rahoitukseen on ottaa remonttilaina asuntolainan päälle. Netistä haettava remonttilaina on kuitenkin oiva vaihtoehto, silloin kun tämä ei ole mahdollista tai käytännöllistä.

Remonttilaina nopeasti tilille

Remonttilainan hakeminen ja käyttöön saaminen on kokonaisuudessaan hyvin nopea prosessi netissä. Hakemisesta on tehty mahdollisimman sujuvaa ja turvallista, ja se tapahtuu alusta loppuun täysin sähköisesti. Alustava lainatarjous on myös saatavilla heti. Hyväksytty laina voidaan siirtää hakijan tilille usein jo saman päivän aikana.

Helppo löytää edullisin remonttilaina

Vaikka täytät vain yhden hakemuksen, lähetämme sen usealle remonttilainoja tarjoavalle lainapalvelulle. Voi siis olla, että saat jokaiselta lainatarjouksen, jolloin sinulla on hyvä tilaisuus vertailla lainoja keskenään. Huomaat ehdoiltaan parhaan ja edullisen lainan helposti, kun sinulla on useita vaihtoehtoja nähtävissä kerralla.

Vakuudettomat remonttilainat

Hakiessasi remonttilainaa palvelussamme voit olla varma, että et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Koska kauttamme saatava remonttilaina on täysin vakuudeton, sen hakeminenkin on hyvin yksinkertaista: sinun ei tarvitse antaa selvitystä vakuuksista tai pyytää ketään läheistäsi takaamaan lainaa.

Rahoitus monenlaiseen remontointiin

Emme vaadi sinulta tarkkaa selvitystä siitä, minkälaiseen remontointiin haluat lainasi käyttää. Laina on siis mahdollista käyttää sekä talon perusrakenteisiin kohdistuvaan remonttiin että myös pintaremonttiin. Voit saada kauttamme lainaa remonttiin niin pienellä kuin suuremmallakin summalla.

Kenelle remonttilaina voidaan myöntää?

Remonttilainaa voidaan myöntää hyvin monenlaisille hakijoille, joilla on ainakin seuraavat perusasiat kunnossa:

Tulot

Hakijalla tulee olla jonkinlaisia tuloja. Sopiva tulojen määrä riippuu sitä, kuinka paljon remonttilainaa haetaan.

Luottotiedot

Hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa. Remonttilainaa ei voida valitettavasti myöntää luottotiedottomalle.

Muut seikat

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, ja hänen pankkitilinsä sekä pysyvän asuinosoitteensa on oltava Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen remonttilainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudeton remonttilaina tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi lainan takuuksi tai pyytää ketään lainan takaajaksi. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Hakemuksen laskuri näyttää sinulle arvion remonttilainasi kuukausierästä.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Sinun ei tarvitse tehdä selvitystä siitä, mihin lainarahaa käytetään. Sinun ei myöskään tarvitse tietää vielä mihin kaikkeen tulet remonttilainaa lopulta käyttämään.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Autolaina

Autolaina

Uuden tai käytetyn auton hankintaan voi hakea jopa 60 000 € vakuudettoman lainan. Netistä saa päätöksen autolainalle hetkessä.

Lue lisää
Kulutusluotto

Kulutusluotto

Kulutusluotto sopii kaikenlaisiin arjen rahanmenoihin ja hankintoihin. Voit hakea kulutusluottoa juuri haluamallesi summalle ja voit saada useita tarjouksia.

Lue lisää
Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen netin kautta säästää aikaa ja vaivaa huomattavasti. Nykyään erittäin suuri valikoima lainoja on haettavissa suoraan netistä.

Lue lisää