Remonttilaina netistä – nopeasti ja ilman vakuuksia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainahakemuksesi usealla lainanmyöntäjällä, jolloin voit saada yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen. Hakeminen on sinulle täysin ilmaista!

Lainatarjous heti

Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti. Hyväksyttyäsi tarjouksen rahat siirretään sinulle yleensä jo samana päivänä.

Remonttilainan korko alk. vain 4,5 %

Voit saada remonttilainaa kauttamme jopa vain 4,5 % korolla. Maksuaika on pisimmillään 15 vuotta.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.Remonttilainan ollessa ajankohtainen sinun kannattaa tutustua huolella tarjontaan. Pankista haettava remonttilaina asuntolainan yhteydessä on yleensä suosittu ja edullinen tapa rahoittaa remontti. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista tai käytännöllistä. Verkossa toimivien rahoituslaitosten lainat voivat tällöin tulla pelastukseksi. Täyttämällä esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksen sinulla on mahdollisuus saada useita vakuudettomia remonttilainatarjouksia kerralla ja pääset vertailemaan niitä keskenään heti. Valitsemasi laina voidaan siirtää tilillesi jopa vartissa!

Remonttilainaa voi hakea lähes mille vain summalle aina muutamasta sadasta eurosta vaikka 70 000 euroon asti, ja sitä voi nykyään hakea monesta eri paikasta. Netistä haettaessa remonttilaina on yleensä vakuudeton, niin kuin meillä Raha.fi:n palvelussa. Tämä takaa nopean ja vaivattoman lainanhaun.

Kun haet remonttilainan pankista, neuvotteluissa menee oma aikansa, mikä viivästyttää remontin aloittamista ja vie muutenkin aikaasi. Remonttilaina on kuitenkin mahdollista saada tilille hyvin nopealla aikataululla ja pienellä vaivalla hakemalla sitä netistä – nyt puhumme jopa muutamista minuuteista!

Näin haet remonttilainaa verkossa

Remonttilainan hakeminen netissä on nopea ja turvallinen prosessi. Voit täyttää hakemuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Koko hakemus sähköisesti

Remonttilainan hakeminen tapahtuu näppärästi verkkohakemuksella. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä hakemuksesi tueksi, ne voit myös lähettää sähköisesti. Mahdollisesti vaadittuja liitteitä voivat olla esimerkiksi palkkakuitit. Voit lähettää lainahakemuksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja alustavan lainatarjouksen saat välittömästi.

Tietojen antaminen Raha.fi:n hakemuksessa on täysin turvallista, sillä hakemus on suojattu vahvalla SSL-suojauksella. Hakemuksesi lähetetään usealle remonttilainaa tarjoavalle palvelulle, minkä vuoksi voit saada useamman kuin yhden lainatarjouksen kerralla. Mahdollisuutesi lainan saantiin siis paranevat ja sinun on helpompi vertailla eri tarjouksia keskenään.

Tutustu rauhassa tarjouksiin

Saatuasi yhden tai useamman lainatarjouksen sinulla on tilaisuus tutustua eri vaihtoehtoihin rauhassa. Sinun kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti ehtoihin kuten remonttilainan korko, kuukausierän määrä, muut mahdolliset lainakulut sekä takaisinmaksuaika. Löydät tarkempaa lisätietoa lainan ehdoista. Vertailu on aina kannattava tehdä ennen lainan hyväksymistä.

Saat lainan nopeasti käyttöösi

Netistä hakiessasi sinun ei tarvitse odotella lainan saamista kauaa. Kun olet tutustunut tarjouksiin ja päätynyt ottamaan niistä yhden, sinun tulee vain hyväksyä tarjous ja laina on valmis siirrettäväksi tilillesi. Yleisimpien pankkien tileille rahat voidaan siirtää yleensä jo saman päivän aikana. Pienempiinkin pankkeihin laina siirretään maksimissaan muutamassa pankkipäivässä.

Etsimme sinulle parhaat remonttilainatarjoukset. Hae jopa 70 000 euroa vakuudetonta lainaa. Myös yhteishakijan kanssa hakeminen on mahdollista.

Netistä haettavan remonttilainan edut

Suosittu ratkaisu remontin rahoitukseen on ottaa remonttilaina asuntolainan päälle. Aina remonttilainan yhdistäminen asuntolainaan ei kuitenkaan onnistu. Sellaisessa tilanteessa netistä haettava remonttilaina on oiva vaihtoehto.

 • Rahoitus monenlaiseen remontointiin
  Sinulta ei vaadita tarkkaa selvitystä siitä, minkälaiseen remontointiin haluat lainasi käyttää. Laina on siis mahdollista käyttää sekä talon perusrakenteisiin kohdistuvaan remonttiin että myös pintaremonttiin. Lainaa hakiessa sinulta kysytään lainan syytä vain yleisellä tasolla.
 • Remonttilainan saa nopeasti tilille
  Remonttilainan hakeminen ja käyttöön saaminen on kokonaisuudessaan hyvin nopea prosessi netissä. Hakeminen tapahtuu alusta loppuun täysin sähköisesti, ja hakemusten käsittely on pitkälle automatisoitua. Niinpä alustava lainatarjous on saatavilla heti. Hyväksytty laina voidaan siirtää hakijan tilille usein jo saman päivän aikana.
 • Helppo löytää edullisin remonttilaina
  Netissä saat helposti eteesi useita erilaisia lainatarjouksia. Sinulla on hyvä tilaisuus vertailla lainoja keskenään. Huomaat ehdoiltaan parhaan ja edullisen lainan helposti, kun sinulla on useita vaihtoehtoja nähtävissä kerralla. Voit hakea lainatarjoukset itse usealta eri rahoituslaitokselta tai sitten antaa Raha.fi:n hoitaa lainatarjousten hakemisen.
 • Vakuudettomat remonttilainat
  Netin rahoituslaitokset myöntävät remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Koska remonttilaina on täysin vakuudeton, sen hakeminenkin on hyvin yksinkertaista: sinun ei tarvitse antaa selvitystä vakuuksista tai pyytää ketään läheistäsi takaamaan lainaa.
Remonttilaina monenlaiseen remontointiin

Kenelle remonttilaina voidaan myöntää?

Remonttilainaa voidaan myöntää hyvin monenlaisille hakijoille, joilla on ainakin seuraavat perusasiat kunnossa:

Tulot
Hakijalla tulee olla jonkinlaisia tuloja. Sopiva tulojen määrä riippuu sitä, kuinka paljon remonttilainaa haetaan.

Luottotiedot
Hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa. Remonttilainaa ei voida valitettavasti myöntää luottotiedottomalle.

Muut seikat
Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, ja hänen pankkitilinsä sekä pysyvän asuinosoitteensa on oltava Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen remonttilainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Ei tuloksia.

Valikko