Tietoa Raha.fi-palvelusta

Raha.fi on 2016 perustettu, kotimainen palvelu, joka on apunasi arjen raha-asioissa ja rahoitusratkaisuissa.

Raha.fi-palvelun avulla voit kilpailuttaa uuden lainan tai yhdistää vanhat lainasi ja kulutusluottosi yhdeksi edulliseksi yhdistelylainaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimii vakavaraisia rahoituslaitoksia sekä lainanvälittäjiä.

Lainapalveluiden lisäksi tarjoamme sivuillamme arjen raha-asioita käsittelevää sisältöä. Raha.fi:n helppokäyttöiset laskurit säästävät aikaa ja vaivaa. Suosituimpia laskureitamme ovat korkoa korolle -laskuri, autoetulaskuri, vuokratuottolaskuri ja sähkönkulutuslaskuri.

Raha.fi:n kautta voit myös helposti kilpailuttaa sähkösopimuksesi ja valita useista eri tarjouksista omia tarpeitasi parhaiten palvelevan sopimuksen ja solmia uuden sopimuksen vaikka heti. Voit myös etsiä sopivan puhelinliittymän liittymävertailusta.

Kenelle palvelu on suunnattu ja miten se toimii?

Raha.fi on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat saada tietoa arjen raha-asioihin liittyvissä kysymyksissä tai haluavat löytää omia tarpeita parhaiten palvelevan rahoitusratkaisun.

Olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaita vertailemaan ja valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivan rahoitusratkaisun. Palvelun käyttö on maksutonta. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle lainoja ja mahdollinen lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi yhteistyökumppanin välille. Raha.fi ja lainanhakija eivät solmi minkäänlaista sopimusta.

Tiimimme suhtautuu sivustoomme intohimoisesti ja tavoitteenamme on tarjota paras mahdollinen palvelu asiakkaillemme. Haluamme jakaa tietoamme ja ennen kaikkea auttaa kuluttajia tekemään fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Arjen raha-asioita käsittelevät artikkelimme keräävät vuosittain lähemmäs 900 000 sivun katselua ja niiden parissa vietetään keskimäärin neljä minuuttia.

Tervetuloa Raha.fi:hin. Toivottavasti voimme olla avuksi ja säästää sinulta aikaa ja vaivaa arjen raha-asioissa.

Valikko