Autolaina netistä – nopeaa ja vaivatonta rahoitusta

Voit hakea pienen tai suuren autolainan kätevästi netistä pankissa asioinnin tai autoliikkeen rahoitusjärjestelyn sijasta. Netin lainapalveluista, kuten Raha.fi.stä, voit hakea autolainaa aina pienistä summista jopa 60 000 € lainaan asti.

Autolaina voi olla suuruudeltaan muutamasta sadasta eurosta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Autolainaa tarjotaan monessa eri paikassa: voit hakea sitä netissä, autokaupassa tai pankissa. Autolainan hakeminen netissä on suositeltavaa: pääset tutustumaan lainaan rauhassa etukäteen. Autolaina kannattaa ehdottomasti vertailla tai jopa kilpailuttaa ennen lopullista päätöstä.

Netissä autolainoja on helppo vertailla keskenään, ja saat hyvän kuvan siitä, mikä laina sopii hyvin tilanteesesi ja budjettiisi. Autolainaa voi saada sekä täysin uuteen autoon, käytettyyn autoon että myös vaihtoautoon. Auto voidaan ostaa joko autokaupasta tai yksityiseltä. Hakiessasi autolainaa Raha.fi:n kautta se myönnetään ilman vakuuksia.


Sinun on helppoa ja turvallista hakea palvelumme kautta autolainaa ilman vakuuksia haluamallesi summalle joustavalla takaisinmaksulla.

Hae AUTOlainaa

Näin haet autolainaa

Autolainaa on helpointa ja nopeinta hakea verkossa täyttämällä maksuton hakemus, joka ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Parhaimmillaan laina on tililläsi 15 minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Hae helposti verkossa

Hae haluamasi summa autolainaa täyttämällä maksuton nettihakemuksemme. Täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joten tietosi pysyvät turvassa.

Lainatarjous nopeasti

Hakemuksesi käsitellään heti sen saavuttua – lukuunottamatta yöaikaa. Saat heti vastauksena alustavan lainapäätöksen. Tarjouksia voi olla useampi kuin yksi, sillä lähetämme hakemuksesi useille lainantarjoajille.

Tutustu ja vertaa rauhassa

Sinulla on mahdollisuus tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa sekä vertailla niitä keskenään. Jotta löydät sinulle sopivan lainan, kiinnitä huomiota erityisesti lainan korkoon, muihin kuluihin, sekä takaisinmaksuaikaan.

Rahat pian tilillesi

Kun olet päätynyt sopivan lainaan, hyväksyt sen pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen laina siirretään heti tilillesi. Tarkka aika, milloin laina näkyy tililläsi, riippuu hieman pankkiyhteydestäsi. Yleisimpiin pankkeihin laina siirtyy nopeasti.

Katso, millä hinnalla saat autolainaa

Hae nyt

Netistä haettavan autolainan edut

Mietitkö, miksi hakisit autolainan netistä pankin tai autokaupan sijasta? Tässä sinulle muutamia netistä haettavan autolainan selkeitä etuja päätöksenteon tueksi:

Nopea hakuprosessi

Hakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa nopeasti. Ne käsitellään päivisin heti, joten saat lainatarjouksen nopeasti. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä, voit toimittaa ne sähköisesti. Hakemisen lisäksi myös varsinainen lainan saaminen on nopeaa: rahat siirtyvät sinulle parhaimmillaan vartissa!

Useita hyviä lainatarjouksia

Lähetämme hakemuksesi useammalle lainantarjoajalle, jolloin mahdollisuutesi saada lainaa kasvavat. Voit siis saada useita tarjouksia hakemallesi lainasummalle. Lainojen vertailu on tällöin helppoa, ja tunnistat helpommin hyvä tarjouksen, kuin jos tarjouksia olisi vain yksi.

Ei käsirahaa tai vakuuksia

Palvelussamme myönnetään vain vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse välttämättä ns. käsirahaa autoasi varten. Usein esimerkiksi autoliikkeen rahoitusta hakiessa sinulla tulee olla käsiraha maksettuna, jotta rahoitus voidaan myöntää.

Joustavat lainaehdot

Pystyt itse hakuvaiheessa vaikuttamaan siihen, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat autolainallesi. Parhaimmillaan laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Monet lainanmyöntäjät ovat myös avoimia joustolle ja muutoksille maksuaikataulussa, jos sille tulee tarvetta myöhemmin.

Kenelle autolaina voidaan myöntää?

Autolaina on todella yleinen laina. Auto on monille välttämättömyys ja sen ostoon tarvittavaa summaa on harvoin valmiiksi sivussa. Yleisyytensä vuoksi voidaankin sanoa, että autolainaa on helppo saada. Autolainan saamiseen vaikuttavat kuitenkin samat perusasiat, kuin muidenkin lainojen saamiseen. Jotta autolainaa voidaan myöntää, hakijalla tulee olla:

Sopivat tulot

Hakijan tulojen täytyy olla haettuun lainasummaan nähden sopivat, jotta hän pystyy maksamaan lainan takaisin.

Luottotiedot kunnossa

Autolainan hakijan tulee olla myös luottokelpoinen, eli hänen luottotiedoissaan ei tulisi olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, ja hänellä on oltava pankkitili sekä pysyvä asuinosoite Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen autolainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudeton autolaina tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi lainan takuuksi tai pyytää ketään lainan takaajaksi.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Sinulla ei tarvitse olla tarkkaa tietoa ostettavasta autosta lainanhakuvaiheessa. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua lainan ottamiseen, joten voit pyytää lainatarjouksen jo hyvissä ajoin.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnusten käyttö tekee lainan hakemisesta ja saamisesta nopeaa sekä turvallista.

Lue lisää
Remonttilaina

Remonttilaina

Kodin tai vaikka kesämökin remontointia varten on mahdollista saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 €.

Lue lisää
Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Haluatko lainan mahdollisimman pitkäksi ajaksi ja sille kohtuullisen kuukausierän?

Lue lisää