Kulutusluotto ilman vakuuksia - rahaa moneen tarpeeseen

Kulutusluotto on monenlaisiin tarkoituksiin sopiva laina ja sitä on erittäin helppo hakea. Koko hakuprosessi on mahdollista tehdä sähköisesti hakemuksen täyttämisestä aina lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Kätevimmin haku onnistuu kilpailuttamalla kulutusluotot, jolloin voit saada useamman kuin yhden luottotarjouksen kerralla. Näin löydät helpommin edullisimman tarjouksen. Kulutusluottojen hinnoissa on suuria eroja, joten vertailu kannattaa ehdottomasti tehdä aina. Raha.fi kilpailuttaa 100 - 60 000 € kulutusluotot puolestasi ilmaiseksi.

Kulutusluotto on nimi monenlaisille pienille ja keskikokoisille lainoille. Yhteistä kulutusluotoille on se, että ne on tarkoitettu erilaisiin arjen hankintoihin. Kulutusluotto voi olla joustoluotto, jolta suoritat nostoja tai se voi olla perinteinen, kerralla tilillesi maksettava laina. Meidän kauttamme haet näppärästi kulutusluottoa 100 € aina 60 000 € asti.

Kulutusluottoa voit hakea vaivattomasti verkossa. Mahdollisesti tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitit, voi nekin toimittaa sähköisesti. Kaikki kulutusluottomme ovat vakuudettomia, mikä myös tekee luoton hakemisesta helppoa ja nopeaa. Parhaimmillaan kulutusluotto on käytössäsi jopa muutamassa minuutissa hakemisesta.


Kulutusluoton haku palvelussamme ei vie kuin hetken. Voit huoletta täyttää hakemuksen - se ei vielä sido sinua lainan ottamiseen. Saat alustavan päätöksen lainasta muutamassa minuutissa, minkä jälkeen voit halutessasi hyväksyä tarjouksen ja siirtää rahat tilillesi.

Hae kulutusluottoa

Näin haet kulutusluottoa verkossa

Kulutusluottoa tarjoavat niin perinteiset pankit, kuten OP, Nordea ja S-Pankki, kuin vain netissä toimivat rahoituslaitokset. Näin haet kulutusluottoa Raha.fi:n palvelussa:

Luottohakemuksen lähettäminen

Kulutusluoton hakeminen onnistuu verkkohakemuksellamme mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemus ei ole sitova, vaan saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja päättää, hyväksytkö jonkin niistä vai et. Älä siis epäröi, vaan kokeile rohkeasti, millaisilla ehdoilla saat kauttamme kulutusluottoa!

Hakemuksessa tarvittavat tiedot

Hakemuksemme on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena ja sinulta kysytäänkin vain tärkeimmät tiedot lainan myöntämiseksi. Pyydämme henkilötietojen lisäksi tietoja esimerkiksi tuloistasi ja muista veloistasi. Mahdollisesti tarvittavat liitteet voit toimittaa helposti sähköisesti.

Nopeat luottopäätökset

Kun olet antanut kaikki hakemuksessa pyydetyt tiedot, hakemuksesi käsitellään heti ja sinulle annetaan alustavat luottopäätökset välittömästi. Päätöksiä voi olla useampi kuin yksi, sillä lähetämme hakemuksesi usealle lainantarjoajalle kerralla. Näin kulutusluottojen vertailu helpottuu huomattavasti.

Rahat heti tilille

Hyväksyttyäsi kulutusluottotarjouksen rahat siirretään käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Se, kuinka kauan rahojen näkyminen tililläsi kestää, riippuu erityisesti pankkiyhteydestäsi. Suurimmassa osassa pankkeja rahat siirtyvät jo saman päivän aikana.

Katso millä hinnalla sinulle tarjotaan kulutusluottoa

Hae nyt

Kulutusluotolla on paljon etuja

Kulutusluotto on hyvin suosittu lainamuoto monenlaisten etujensa vuoksi. Tässä niistä muutama:

Nopea tapa saada lainaa

Kuten olemme jo kertoneet, kulutusluoton hakeminen tapahtuu kätevästi netissä, jolloin luottopäätökset saa hyvin nopeasti. Parhaimmillaan kulutusluotto voi olla käytössäsi vain minuuteissa tarjouksen hyväksymisestä.

Luottoa tarpeen mukaan

Kulutusluottoa löytyy monenlaisilla summilla. Voit saada sitä sekä perinteisenä kertalainana että joustotilinä, jolta voit suorittaa nostoja aina niin halutessasi. Monipuolisena lainamuotona kulutusluotto sopii monenlaiseen kulutukseen.

Joustava takaisinmaksu

Saat itse määritellä, millaisessa ajassa haluat maksaa luoton takaisin. Etsimme sinulle lainan, joka sopii suunnittelemaasi aikatauluun. Takaisinmaksuaika voi olla muutamasta viikosta tai kuukaudesta aina useisiin vuosiin asti.

Helppoa luottoa ilman vakuuksia

Kaikki Raha.fi:ssä mukana olevat kulutusluotot myönnetään täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien puuttuminen tekee hakuprosessista nopean ja yksinkertaisen. Et myöskään joudu vaivaamaan läheisiäsi pyytämällä heitä takaajiksi.

Kenelle kulutusluottoa myönnetään?

Kulutusluotto on suomalaisten yleisimmin ottama laina. Helpon hakemisen ja joustavien ehtojen lisäksi kulutusluoton ottamista helpottaa se, ettei vakuuksia yleensä tarvita. Seuraavat ehdot tulee kuitenkin täyttää kulutusluoton saamiseksi:

Täysi-ikäinen

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Tarkempi ikäraja riippuu kulutusluoton tarjoajasta.

Sopivat tulot

Hakijalla täytyy olla sopivat tulot haettuun luottosummaan suhteutettuna.

Luottokelpoinen

Hakijan luottotiedot tarkistetaan, ja niiden tulee olla kunnossa.

Usein kysyttyä kulutusluotosta

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kulutusluottoon liittyviin kysymyksiin. Tutustumalla saamasi lainatarjouksen ehtoihin saat yksityiskohtaista tietoa juuri sinun luotostasi.

Saat kulutusluoton käyttöösi useimmiten vielä saman päivän aikana. Ensilaina voidaan kuitenkin siirtää tilille vain klo 7-23 välisenä aikana. Jos sinulla on avattuna kulutusluottotili, voit ensimmäisen noston jälkeen tehdä nostoja mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Voit saada kulutusluottoa jopa 60 000 € asti. Yleisimmät kulutusluotot ovat 1000-2000 € luottotilejä, joita voi käyttää aina tarvittaessa. Koko lainasummaa ei siis tarvitse nostaa kerralla, vaan luottoa voi hyödyntää joustavasti.

Kulutusluotto on monipuolinen lainamuoto. Se voi olla esimerkiksi:

  • Kulutusluottotili eli joustoluotto: Luottotili on suosittu kulutusluoton muoto. Voit nostaa tililtä rahaa omalle tilillesi luottorajasi puitteissa aina tarpeen mukaan. Maksat luottoa takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä.
  • Maksujärjestely kuten osamaksu: Maksujärjestelyjä käytetään esimerkiksi verkkokaupoissa yhtenä maksutapana. Lainayritys maksaa puolestasi ostoksesi, ja sinä maksat summan takaisin lainayritykselle osamaksulla.
  • Kertasumma: Kulutusluotto voi olla myös perinteinen kertalaina, joka siirretään kokonaisuudessaan käyttöösi.
  • Luottokortti: Meille kaikille tuttu luottokortti on toimintaperiaatteeltaan jokseenkin samanlainen kuin kulutusluottotili. Toisin kuin kulutusluottotiliä, luottokorttia voi käyttää maksuvälineenä sellaisenaan, eli sinun ei tarvitse siirtää rahoja ensin omalle tilillesi ostoja tehdessäsi.

Ennen kulutusluoton hyväksymistä sinun kannattaa tutustua etenkin luoton korkoon, takaisinmaksun ehtoihin, sekä nostokuluihin, jos kyseessä on luottotili.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnusten avulla lainan hakeminen ja rahojen siirto tilille on nopeaa ja turvallista. Näin haet lainan pankkitunnuksilla.

Lue lisää
Halpa laina

Halpa laina

Millainen laina on halpa? Näin tunnistat, löydät ja haet lainan, joka on oikeasti edullinen.

Lue lisää
Käyttölaina

Käyttölaina

Käyttölainalla teet hankintoja ja maksat menoja oman valintasi mukaan. Hae käyttölainaa valitsemallesi summalle.

Lue lisää