Miten kulutusluoton hakeminen tapahtuu

TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Palvelumme on sinulle täysin maksuton. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään.

LUOTTOPÄÄTÖS HETI

Saat parhaimmat kulutusluottotarjoukset jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

EDULLINEN KORKO ALK. 4,5 %

Etsimme sinulle parhaan kulutusluoton, ja voit saada rahoitusta jopa 4,5 % korolla.

RAHAT NOPEASTI TILILLESI

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirtyvät tilillesi viimeistään parin päivän sisällä.

Lue käyttäjiemme kokemuksia Raha.fi -palvelusta

“Pidän kulutusluotossa erityisesti siitä, että saan nostettua rahaa aina tarpeen mukaan. Yllättävät menotkaan eivät enää stressaa, kun minulla on “varakassa”, jolla maksella. Luoton hakemisen helppoudesta iso plussa.”

Toni H.

“Tein hakemuksen lainojen yhdistämisestä ihan mielenkiinnosta, koska minulla oli pari isompaa lainaa, pari luottokorttia ja kulutusluotto. Minulle tarjottiin uutta lainaa, jonka kulut olivat yli satasen pienemmät kuukaudessa. Totta kai yhdistin lainani!"

Mari R.

“Yllätyin hakuprosessin nopeudesta ja helppoudesta. Olin varautunut siihen, että lainan myöntäminen voi kestää ja joudun toimittamaan paljon papereita. Teinkin hakemuksen muutamassa minuutissa ja laina myönnettiin jo samana iltapäivänä.”

Linda E.

Usein kysyttyä

Tutustu palvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen. Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, ole meihin suoraan yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan.

HAE KULUTUSLUOTTOA
Tekemällä lainahakemuksen et sitoudu mihinkään. Kartoitamme sinulle parhaat lainantarjoajat ilmaiseksi. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, mikäli niin haluat.
Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. palkkakuitit), mutta nämä voit lähettää helposti sähköisesti.
Palvelussamme on vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.
Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.