Lainaa heti tilille: hae 100-70 000 € lainaa 24h vuorokaudessa

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Monta lainatarjousta heti

Haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta välittömästi. Säästät reilusti aikaa ja löydät edullisen lainan.

Laina parhaimmillaan jo minuuteissa

Kaikki palvelussamme mukana olevat lainapaikat maksavat myönnetyn lainan hakijalle ilman turhia viivytyksiä. Voit saada rahat parhaimmillaan jo minuuteissa!

Vakuudetonta lainaa edullisella korolla

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainan alkaen 4,5 % korolla. Takaisinmaksuaika on pisimmillään 15 vuotta.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Nykyään sinun on mahdollista saada laina tilillesi todellakin heti. Parhaimmillaan hakemuksen täyttämisestä rahojen saapumiseen tilille menee muutamia kymmeniä minuutteja. Nopein tapa hakea lainaa on tehdä hakemus verkossa. Rahoituslaitokset käsittelevät hakemuksen ja tekevät lainapäätöksen heti sen jälkeen, kun olet lähettänyt hakemuksesi. 

Näin saat lainaa heti tilille: tee hakemus netistä

Jos haluat saada lainan pikaisella aikataululla, sinun on viisainta tehdä hakemus netissä. Netti on pullollaan vakuudetonta lainaa myöntäviä rahoituslaitoksia ja lainatarjouksia hakevia palveluita, joiden hakemuksen voit täyttää tietokoneella tai puhelimen verkkoselaimella. Lähimmän hakemuksen löydät heti tämän sivun yläreunasta.

Lainan saaminen tapahtuu todellakin nopeasti. Sähköinen hakemuksesi tietoineen voidaan käsitellä automaattisesti, jolloin siihen menee korkeintaan muutama minuutti. Tämä mahdollistaa sen, että saat eteesi alustavan lainapäätöksen lähestulkoon välittömästi hakemuksen lähetä-napin painamisen jälkeen. Myös varsinainen laina voidaan siirtää tilillesi erittäin pikaisesti: parhaimmassa tapauksessa siihen menee vain vartti.

Jos haluat hakea lainan omasta pankistasi, sinun tulisi hakea sitä verkkopankissa tai muuten saat varautua odottamaan. Myös verkkopankissa hakiessa lainapäätös tulee monessa pankissa heti. Pankkisi konttorissakin voit toki lainaa hakea, mutta sitä varten sinun täytyy varata tapaamisaika. Voit joutua odottamaan tapaamista pitkäänkin.

Netistä voi saada lainaa heti

Vinkit nopeaan hakemuksen täyttöön ja hyväksyntään

Jo pelkkä netissä hakeminen tekee lainaamisesta sujuvaa, mutta hakija voi nopeuttaa omaa osuuttaan prosessista, eli hakemuksen täyttämistä, muutamalla tavalla.

 • Omat perustiedot nopeasti saatavilla. Lainahakemuksessa kysytään aina lainan myöntämisen kannalta tärkeimmät tiedot. Kysymykset ovat hyvin samanlaiset jokaisen rahoituslaitoksen ja pankin hakemuksessa, sillä asiat joiden perusteella lainapäätös tehdään pysyvät melko samoina. Toki siinä on suuriakin eroja, kuinka paljon jotkin asiat painavat vaakakupissa ja mitä rajoja esimerkiksi tulojen suhteen rahoituslaitoksilla on. Ainakin seuraavat tiedot sinulla olisi hyvä olla tuoreessa muistissa tai sitten helposti saatavilla eri dokumenteista:
     • Oma palkka, eläke tai saadut muut etuudet ennen veroja ja verojen jälkeen
     • Nykyisen työsuhteen muoto (esimerkiksi koko- tai osa-aikainen) ja työsuhteen, eläkkeen, työttömyyden tai muun elämäntilanteen alkamisajankohta yleensä noin kuukauden tarkkuudella. Määräaikaisesta työstä voidaan kysyä päättymisajankohtaa
     • Mahdollisesti asuntosi neliömäärä ja milloin olet siihen muuttanut
     • Tiedot muista lainoistasi: jäljellä olevat lainamäärät ja kuukausilyhennysten suuruus
     • Oma tilinumero
     • Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, hänestä tarvitaan todennäköisesti samat tiedot kuin sinusta
 • Anna oikeat ja tarkat tiedot. Kun hakemusta kerran lähtee täyttämään, se kannattaa täyttää mahdollisimman huolella. Huolella täyttäminen vie lopulta vähemmän aikaa kuin tietojen antaminen tai muuttaminen jälkikäteen. Pahimmassa tapauksessa huolimattomasti täytetty hakemus johtaa kielteiseen lainapäätökseen.
 • Lähetä mahdolliset liitteet sähköisesti. Voi olla, että sinulta pyydetään hakemuksen lähettämisen jälkeen esimerkiksi palkkakuitteja muutamalta edeltävältä kuukaudelta. Ne saat perille kaikista nopeiten skannaamalla tai ottamalla kuvan puhelimellasi papereista ja lähettämällä ne rahoituslaitokselle. Niitä voidaan pyytää sähköpostitse.
 • Käytä palvelua, joka hakee puolestasi lainatarjoukset usealta eri rahoituslaitokselta kerralla. Vaikka oletkin kiireessä, haluat varmasti saada mahdollisimman hyvän lainan. Sen vuoksi lainatarjouksia olisi hyvä saada useampia, jotta niitä voisi verrata toisiinsa. Jokaisen rahoituslaitoksen hakemuksen täyttämiseen erikseen menisi luonnollisesti paljon aikaa, joten Raha.fi:n ja muiden vastaavien lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta hakevien palveluiden käyttäminen on fiksua.

Täytä Raha.fi:n hakemus ja haemme sinulle heti lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Voit hakea lainaa 24h vuorokaudessa

Lainan tarve ei aina iske sopivasti päiväsaikaan. Monet lainapalvelut ovat huomioineet tämän toiminnassaan: ne tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa 24/7. Voit siis täyttää ja lähettää uuden lainan hakemuksen mihin tahansa aikaan vuorokaudesta – vaikka sitten keskellä yötä. Alustava lainapäätöskin voidaan antaa samantien yöaikaan. Jos hakemuksesi tarvitsee liitteitä, niitä käsitellään todennäköisesti vain päiväsaikaan. Rahoituslaitosten asiakaspalvelut eivät ole avoinna yöaikaan, eli jos hakemuksesi tarvitsee henkilön tarkastamaan sen, päätöstä ei voida tehdä jo yöllä.

Hyvä tietää, kun tarvitset lainaa yöllä

Uuden lainan hakeminen yöllä ei valitettavasti etene hakemusta ja alustavaa päätöstä pidemmälle ennen seuraavaa aamua kello seitsemää. Laki määrää, että uusia lainoja ei saa maksaa hakijoille iltayhdentoista ja aamuseitsemän välillä. Tämä tarkoittaa siis muutaman tunnin odotusta ennen kuin lainan aikaisintaan saa käyttöönsä. Lainojen maksaminen kello 7-23 välisenä aikana on useimpien lainapaikkojen käytäntö, mutta joissain paikoissa aikaikkuna voi olla hieman pienempi, esimerkiksi kello 8-22.

Jos koet, että sinulle tulee melko usein äkillinen lainan tarve juuri yöaikaan, harkitse joustavan lainan ottamista. Kun sinulla on joustoluotto, jolta olet tehnyt jo yhden noston, voit jatkossa nostaa lisää lainaa vuorokauden ympäri aina tarpeen mukaan. Joustava laina on tyypillisesti kokonaisuudessaan noin 1000-3000 € suuruinen laina, jolta voi tehdä nostoja omalle tilille.

Saako lainan heti tilille yöllä?

Tarkista saatko sinä lainan heti vai vasta seuraavana päivänä

Osalla hakijoista myönnetty laina ei olekaan tilillä heti, vaikka lainalle luvataankin pikaista maksua. Lähtökohtaisesti kaikki pankit lupaavat lainan hakijalle heti. Laina maksetaankin yleisesti hakijalle välittömästi sen jälkeen, kun se on myönnetty. Pankilla ei ole mitään syytä hidastella myönnetyn lainan maksussa. Joissain tapauksissa rahat ovat hakijan tilillä kuitenkin vasta seuraavana tai sitä seuraavana pankkipäivänä. Syynä tähän ovat pankkiyhteydet. Kaikkien pankkien rahansiirrot eivät tapahdu nopeassa tahdissa eli siirtoaika voi olla yksi tai kaksi päivää. Pieni viive on tyypillinen pienten pankkien tilien kohdalla. Jos oma tilisi on yhdessä Suomen suurimmista pankeista, voit odottaa saavasi rahat heti. Jos käytät pientä pankkia tai joissain tapauksissa jopa S-Pankkia, lainan näkymisessä tilillä voi mennä hetki.

Mistä sitten tiedät, kuinka nopeasti mikäkin laina olisi mahdollista saada tilillesi? Vastaus löytyy lainaehdoista. Kun saat lainatarjouksen, tutustu lainan ehtoihin huolella ja etenkin siihen kohtaan, jossa puhutaan lainan maksusta hakijalle. Tässä kohdassa on yleensä tieto siitä, kuinka kauan siirrossa kestää ja minkä pankkien kohdalla voi odottaa hieman pidempää siirtoaikaa.

Onneksi rahojen siirto pankkien välillä on tänä päivänä hyvin kehittynyttä ja nopeaa. Odotettavissa on, että hakijat saavat lainansa yhä useammin vain minuuttien kuluttua lainan myöntämisestä.

Hae lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko