Lainaa heti tilille: hae lainaa verkosta 24h vuorokaudessa

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Monta lainatarjousta heti

Haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta välittömästi. Säästät reilusti aikaa ja löydät edullisen lainan.

Laina parhaimmillaan jo minuuteissa

Kaikki palvelussamme mukana olevat lainapaikat maksavat myönnetyn lainan hakijalle ilman turhia viivytyksiä. Voit saada rahat parhaimmillaan jo minuuteissa!

Vakuudetonta lainaa edullisella korolla

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainan alkaen 4,5 % korolla. Takaisinmaksuaika on pisimmillään 15 vuotta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Hae laina jo tänään! Saat heti lainatarjouksia jopa useilta rahoituslaitoksilta. Valitse paras tarjous ja nosta rahat.

Lainan saaminen tapahtuu nopeasti. Sähköinen hakemuksesi tietoineen käsitellään useimmiten automaattisesti, jolloin siihen menee korkeintaan muutama minuutti. Tämä mahdollistaa sen, että saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähetä-napin painamisen jälkeen. Myös varsinainen laina voidaan siirtää tilillesi erittäin pikaisesti: parhaimmassa tapauksessa siihen menee noin vartti.

Miten laina haetaan nopeasti verkosta?

Voit valita itse rahoituslaitoksen, josta haet lainaa tai voit käyttää palvelua, joka hakee puolestasi lainatarjoukset usealta eri rahoituslaitokselta kerralla. Myös kiireellisessä tilanteessa haluat varmasti saada mahdollisimman hyvän lainan. Sen vuoksi lainatarjouksia olisi hyvä saada useampia, jotta niitä voisi verrata toisiinsa. Jokaisen rahoituslaitoksen hakemuksen täyttämiseen erikseen menisi luonnollisesti paljon aikaa, joten Raha.fi:n ja muiden vastaavien lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta hakevien palveluiden käyttäminen on fiksua ja aikaa säästävää.

 1. Täytä hakemus. Lainahakemuksessa kysytään aina lainan myöntämisen kannalta tärkeimmät tiedot. Kysymykset ovat hyvin samanlaiset jokaisen rahoituslaitoksen ja pankin hakemuksessa, sillä asiat joiden perusteella lainapäätös tehdään pysyvät melko samoina. Ainakin seuraavat tiedot sinulla olisi hyvä olla tuoreessa muistissa tai sitten helposti saatavilla eri dokumenteista:
  1. Oma palkka, eläke tai saadut muut etuudet ennen veroja ja verojen jälkeen
  2. Nykyisen työsuhteen muoto (esimerkiksi koko- tai osa-aikainen) ja työsuhteen, eläkkeen, työttömyyden tai muun elämäntilanteen alkamisajankohta yleensä noin kuukauden tarkkuudella. Määräaikaisesta työstä voidaan kysyä päättymisajankohtaa
  3. Asuntosi neliömäärä ja milloin olet siihen muuttanut
  4. Tiedot muista lainoistasi: jäljellä olevat lainamäärät ja kuukausilyhennysten suuruus
  5. Oma tilinumero
  6. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, hänestä tarvitaan samat tiedot kuin sinusta
 2. Tutustu lainatarjouksiin. Saat lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja pääset vertaamaan niitä keskenään. Vertaileminen on helppoa eikä siihen kulu paljoa aikaa. Valitse tarjouksista sinua eniten miellyttävin ja viimeistele sopimus lainanmyöntäjän kanssa. Yleensä tässä vaiheessa tunnistaudut pankkitunnuksillasi, mikä tekee lainaamisesta turvallista.
 3. Laina maksetaan heti tilillesi. Hyväksytty laina maksetaan sinulle viipymättä. Rahat voivat näkyä tililläsi jo muutamien minuuttien kuluttua. Aikataulussa on kuitenkin vaihtelua eri pankkien välillä.

Jos haluat hakea lainan omasta pankistasi, sinun tulisi hakea sitä verkkopankissa tai muuten saat varautua odottamaan. Myös verkkopankissa hakiessa lainapäätös tulee monessa pankissa heti. Pankkisi konttorissakin voit toki lainaa hakea, mutta sitä varten sinun täytyy varata tapaamisaika. Voit joutua odottamaan tapaamista pitkäänkin.

Kauanko rahojen saamisessa kestää?

Lähtökohtaisesti kaikki pankit lupaavat lainan heti hakijalle. Rahat voivat olla käytössäsi vain muutamien minuuttien kuluttua lainasopimuksen sähköisestä allekirjoittamisesta.

Pankeilla ei ole mitään syytä hidastella myönnetyn lainan maksussa, mutta joissain tapauksissa rahat ovat hakijan tilillä kuitenkin vasta seuraavana tai sitä seuraavana pankkipäivänä. Syynä tähän ovat pankkiyhteydet. Kaikkien pankkien rahansiirrot eivät tapahdu nopeassa tahdissa, jolloin siirtoaika voi olla yksi tai kaksi päivää. Pieni viive on tyypillinen pienten pankkien tilien kohdalla. Jos oma tilisi on yhdessä Suomen suurimmista pankeista, voit odottaa saavasi rahat heti. Jos käytät pientä pankkia tai joissain tapauksissa jopa S-Pankkia, lainan näkymisessä tilillä voi mennä hetki.

Mistä sitten tiedät, kuinka nopeasti mikäkin laina olisi mahdollista saada tilillesi? Vastaus löytyy usein lainaehdoista. Kun saat lainatarjouksen, tutustu lainan ehtoihin huolella ja etenkin siihen kohtaan, jossa puhutaan lainan maksusta hakijalle. Tässä kohdassa on yleensä tieto siitä, kuinka kauan siirrossa kestää ja minkä pankkien kohdalla voi odottaa hieman pidempää siirtoaikaa.

Rahojen siirto pankkien välillä on tänä päivänä hyvin kehittynyttä ja nopeaa. Odotettavissa on, että hakijat saavat lainansa yhä useammin vain minuuttien kuluttua lainan myöntämisestä.

Nainen hakee lainaa heti netistä tietokoneella
Lainan saa nopeiten täyttämällä hakemuksen verkossa

Onko pieni laina mahdollista saada nopeammin kuin suuri?

Sekä isot että pienet lainasummat on mahdollista saada heti. Isoissa lainoissa voi joskus kestää hieman pidempään, jos lainapäätöstä varten tarvitaan hakijalta liitteitä.

Useimmiten lainaa heti tarvitsevat hakijat hakevat pieniä lainasummia.

Saako lainan heti tilille 24h vuorokaudessa?

Lainan tarve ei aina iske päiväsaikaan. Monet lainapalvelut ovat huomioineet tämän toiminnassaan: ne tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa ympäri vuorokauden. Voit siis täyttää ja lähettää hakemuksen mihin tahansa aikaan vuorokaudesta – vaikka sitten keskellä yötä. Alustava lainapäätöskin voidaan antaa välittömästi myös yöaikaan. Jos hakemuksesi tarvitsee liitteitä, niitä käsitellään todennäköisesti vain päiväsaikaan. Rahoituslaitosten asiakaspalvelut eivät ole avoinna yöaikaan, eli jos hakemuksesi tarvitsee henkilön tarkastamaan sen, päätöstä ei voida tehdä jo yöllä.

Uuden lainan saaminen yöllä ei valitettavasti etene hakemusta ja alustavaa päätöstä pidemmälle ennen seuraavaa aamua. Laki määrää, että uusia lainoja ei saa maksaa hakijoille iltayhdentoista ja aamuseitsemän välillä. Tämä tarkoittaa siis muutaman tunnin odotusta ennen kuin lainan aikaisintaan saa käyttöönsä. Lainojen maksaminen kello 7-23 välisenä aikana on useimpien lainapaikkojen käytäntö, mutta joissain paikoissa aikaikkuna voi olla hieman pienempi, esimerkiksi kello 8-22.

Jos koet, että sinulle tulee melko usein äkillinen lainan tarve juuri yöaikaan, harkitse joustavan lainan ottamista. Kun sinulla on joustoluotto, jolta olet tehnyt jo yhden noston, voit jatkossa nostaa lisää lainaa vuorokauden ympäri aina tarpeen mukaan. Joustava laina on tyypillisesti kokonaisuudessaan noin 1000-3000 € suuruinen laina, jolta voi tehdä nostoja omalle tilille.

Tulevatko rahat myös viikonloppuna?

Rahojen saaminen myös viikonlopun aikana on mahdollista. Monet rahoituslaitokset ovat toiminnassa myös lauantaina ja sunnuntaina. Lainan saaminen viikonloppuna tai pyhäpäivänä on kuitenkin epävarmaa, joten sinun on parasta tehdä hakemus arkipäivänä. Näin mahdollisuutesi saada laina heti ovat paremmat.

Kuinka halvalla lainan voi saada?

Myös nopea laina voi olla halpa. Korko alkaa noin 4,5 prosentista. Nimelliskorko on enintään 20 prosenttia.

Pienissä lainoissa on yleensä suuria lainoja isompi korko, mutta toisaalta niiden laina-aika on lyhyt. Myös vakuudettomassa lainassa on vakuudellista korkeampi korko.

Lainaa ei enää saa ilman kuluja tai korkoa. Aikaisemmin oli mahdollista saada pieni laina, esimerkiksi 300 €, ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Kaikki tämänkaltaiset tarjoukset loppuivat korkokaton myötä.

Punainen herätyskello ottamassa aikaa, kun hakija tarvitsee lainan heti
Kellonajalla on väliä lainaa haettaessa. Uutta lainaa ei saa omalle tilille yöaikaan.

Voiko lainan saada ilman luottotietoja?

Vastuulliset lainapaikat eivät myönnä lainaa hakijalle, jonka luottotiedot eivät ole kunnossa. Tämä on paras ratkaisu niin hakijan kuin rahoituslaitoksen kannalta. Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat vaativat hakijalta puhtaat luottotiedot.

Tarvitaanko liitteitä, jos lainan saa välittömästi?

Voit saada lainaa heti myös ilman liitteitä. On kuitenkin mahdollista, että sinulta pyydetään hakemuksen lähettämisen jälkeen esimerkiksi palkkatodistusta muutamalta edeltävältä kuukaudelta. Ne saat perille kaikista nopeiten skannaamalla tai ottamalla puhelimellasi kuvan papereista ja lähettämällä ne rahoituslaitokselle. Niitä voidaan pyytää sähköpostitse. Liitteet eivät hidasta lainan saamista oleellisesti.

Voiko myös ulkomailta saada lainan jo samana päivänä?

Ulkomailta hakeminen ei ole suositeltavaa, vaikka laina luvattaisiin maksaa heti. Ensinnäkin harva pankki tai rahoituslaitos myöntää lainaa muulle kuin oman maansa kansalaiselle. Toiseksi, ulkomaisiin lainapaikkoihin liittyy paljon epävarmuustekijöitä, joihin kuuluvat muumuassa seuraavat seikat:

 • Et voi helposti varmistua lainapaikan luotettavuudesta
 • Lainalla voi olla yllättäviä kuluja jo ennen kuin se edes maksetaan sinulle
 • Korko voi olla huomattavan kallis
 • Lainaa ei koske samat lait kuin Suomessa
 • Jos joudut huijauksen kohteeksi, sinun voi olla vaikea saada menettämiäsi rahoja takaisin. Myös henkilötietosi voivat joutua vääriin käsiin.

Täytä Raha.fi:n nopea hakemus ja haemme sinulle heti lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko