Vakuudeton laina netistä – näin haet ja saat lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat helppo tapa saada lisää käyttörahaa arkeen. Oli rahantarpeesi sitten muutama sata euroa tai useita kymmeniä tuhansia euroja, voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti ilmaisella hakemuksellamme.

Vakuudettomat lainat haetaan kaikista kätevimmin netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, ja saat alustavan lainatarjouksen nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit saada myös useamman kuin yhden tarjouksen, ja voit rauhassa tutustua vaihtoehtoihin ennen lopullista lainan hyväksymistä.

Voit hakea jopa 60 000 € lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Iso laina ilman vakuuksia on mahdollista saada nopeasti, sillä hakeminen on yksinkertaista juuri vakuuksien puuttumisen vuoksi. Ilman vakuuksia myönnettävä laina sopii erittäin hyvin kiireelliseen rahantarpeeseen, sillä se voidaan myöntää ja siirtää tilillesi jo saman päivän aikana.


Sinun on helppoa ja turvallista hakea palvelumme kautta lainaa ilman vakuuksia haluamallesi summalle joustavalla takaisinmaksulla.

Hae lainaa ilman vakuuksia

Näin haet lainaa ilman vakuuksia

Sinun on mahdollista hakea pankkilaina ilman vakuuksia, mutta vakuudeton laina on helpointa ja nopeinta hakea verkossa täyttämällä ilmainen hakemus. Parhaimmillaan hakuprosessiin ja lainan saamiseen voi mennä vain noin 15 minuuttia, ja voit täyttää hakemuksen nyt heti.

Hae helposti verkossa

Hae haluamasi summa lainaa ilman vakuuksia täyttämällä nettihakemuksemme. Hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joten tietosi pysyvät turvassa. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen kanssa ei tarvitse turhaan arkailla, sillä hakemus on ilmainen ja se ei sido sinua lainan ottamiseen. Voit huoletta katsoa, millä hinnalla saisit meidän kauttamme lainaa ilman vakuuksia.

Nopea lainatarjous

Hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa, ja niitä käsitellään aamusta iltamyöhään. Saat alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen käsittelyn jälkeen. Tarjouksia voi olla myös useampi kuin yksi, sillä lähetämme hakemuksesi useille eri rahoituspalveluille ja pankeille. Säästät siis huomattavasti aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että hakisit lainaa itse useasta eri paikasta.

Tarvittavat tiedot

Hakemuksen täyttäminen on hyvin yksinkertaista. Vakuuksien puuttuminen tekee hakemisesta nopeaa ja helppoa. Sinun tulee perustietojen lisäksi todistaa tulosi. Kaikki tarvittavat tiedot pystyy antamaan verkossa. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä, kuten kopiota palkkakuitista, niiden lähettäminen onnistuu sähköisesti.

Tutustu rauhassa

Saat tutustua kaikkiin lainatarjouksiin ja niiden ehtoihin rauhassa, jotta tiedät, mikä on juuri sinulle edullinen laina ilman vakuuksia. Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hyväksyä sopivan lainan pankkitunnuksiasi käyttämällä. Hyväksyntäsi jälkeen laina siirretään tilillesi nopeasti. Tarkka aika riippuu hieman pankkiyhteydestäsi.

Katso, millä hinnalla saat lainaa heti ilman vakuuksia meiltä

Hae nyt

Vakuudeton laina on järkevä valinta

Vakuudettoman lainan suurin etu on tietenkin vakuuksien ja takaajien puuttuminen. Lainalla on kuitenkin muitakin hyviä puolia, joista tässä muutamia tärkeimpiä:

Nopeasti tilille

Hakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa nopeasti. Siitä puuttuu kaikki vakuuksiin ja takaajiin liittyvä paperityö ja selvittely, joka tekisi siitä huomattavasti monimutkaisempaa sekä aikaa vievää. Kaikki pyydetyt tiedot on helppo antaa netissä. Alustava lainatarjous voidaan antaa nopeasti ja myönnetty laina siirretään tilille jopa 15 minuutissa. Nopeus riippuu hieman pankista, mutta yleensä laina on tilillä jo samana päivänä.

Myös iso laina ilman vakuuksia

Sinulle voidaan myöntää myös iso laina ilman vakuuksia: lainat ovat suuruudeltaan 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Vakuudettomat lainat sopivat moneen rahantarpeeseen. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia käytettäväksi tiettyyn hankintaan, kuten vaikkapa autoon tai remonttiin, tai sitten voit käyttää lainan laajasti erilaisiin arjen menoihin. Sinun ei tarvitse antaa tarkkaa selvitystä siitä, mihin aiot lainan käyttää.

Löydä helposti edullinen laina

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat nopeasti yhden tai useamman lainatarjouksen, joihin saat tutustua rauhassa. Eri tarjouksia on helppo verrata keskenään, ja näet helposti, mikä on halvin laina ilman vakuuksia. Kun olet tehnyt päätöksesi, sinun tulee vain hyväksyä tarjous ja rahat ovat sinun. Laina näkyy tililläsi yleensä jo saman päivän aikana.

Helppo ja vaivaton

Verkkohakemuksen ja lainan nopean myöntämisen lisäksi myös lainan hoitaminen tapahtuu sujuvasti. Koko prosessi on erittäin helppo. Laina ilman vakuuksia voidaan myöntää parhaimmillaan 15 vuodeksi. Takaisinmaksun aikataulu vaihtelee hieman eri lainantarjoajien välillä. Tarpeen vaatiessa saat yleensä maksettua lainan sovittua nopeammin takaisin, jolloin säästät luonnollisesti kuluissa.

Kenelle vakuudeton laina sopii?

Laina ilman vakuuksia sopii kaikille niille, jotka haluavat lainan nopeasti ja helpolla. Lisäksi tiettyjen perusasioiden tulee olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää.

Sopivat tulot

Sinulla on oltava tuloja, ja niiden on oltava riittävät suhteessa hakemaasi lainasummaan.

Raha-asiat kunnossa

Sinulle voidaan myöntää laina ilman vakuuksia, jos luottotiedoissasi ei ole merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Sinä olet vähintään täysi-ikäinen, ja sinulla on pankkitili sekä pysyvä asuinosoite Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen vakuudettomiin lainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainasi ehdoista.

Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi lainan takuuksi tai pyytää ketään lainan takaajaksi.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Kun otat lainaa ilman vakuuksia, maksat hieman enemmän korkoa, kuin jos ottaisit vakuudellisen lainan. Korkeammalla korolla katetaan riskit, jotka lainojen myöntäminen ilman minkäänlaisia vakuuksia aiheuttavat lainanmyöntäjälle. Vakuudettoman lainan hakeminen on kuitenkin helpompaa.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnusten käyttäminen tekee lainan hakemisesta ja rahojen siirtämisestä tilille nopeaa ja turvallista. Näin haet lainan pankkitunnuksilla.

Lue lisää
Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Onko sinulla useampi kuin yksi laina? Yhdistämällä lainat yhdeksi voit säästää kuukausittaisissa lainakuluissa.

Lue lisää
Lainaa heti

Lainaa heti

Joskus lainan kanssa on kiire. Nyt sinun on mahdollista saada laina käyttöösi jo 15 minuutissa hakemisesta.

Lue lisää