Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 70 000 €

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Edullinen korko

Kaikki kauttamme haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Saat lainaa parhaimmillaan 4,5 % korolla.

Useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta

Haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta. Tutustu saamiisi tarjouksiin rauhassa ja vertaa niitä keskenään. Sopivan lainan valinta ja rahojen nostaminen käy helposti.

Rahat tilille nopeasti

Myönnetyt lainat maksetaan mahdollisimman nopeasti. Saat hyväksytyn lainan tilillesi parhaimmillaan jo 15 minuutissa.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Vakuudettoman lainan ottaminen on helppo tapa saada arkeen lisää käyttörahaa. Oli rahantarpeesi sitten muutama sata euroa tai useita kymmeniä tuhansia euroja, voit saada lainan ilman vakuuksia suoraan netistä erittäin nopeassa aikataulussa. Tutustutaan nyt vakuudettomiin lainoihin tarkemmin: millaista lainaa saa ilman vakuuksia ja miten ne oikein eroavat vakuudellisista lainoista, millä korolla lainaa saa nykyään, ja mistä se kannattaisi hakea.

Suuri valikoima vakuudettomia lainoja

Hyvin monenlaisia lainoja saa tänä päivänä ilman vakuuksia. Suuri osa kulutusluotoista, pikavipeistä, autolainoista, remonttilainoista, venelainoista – oikeastaan kaikista lainoista asuntolainaa lukuunottamatta – on vakuudettomia. Lähtökohtaisesti mikä tahansa nopea laina, jonka voit hakea suoraan netistä, on vakuudeton. Niitä tarjoavat niin netissä toimivat rahoituslaitokset kuin pankitkin.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa mitään ”pantiksi” lainasta. Vakuudellinen laina taas vaatii sinulta jotakin omaisuutta takuuksi lainan takaisinmaksusta. Vakuus voisi olla vaikkapa autosi. Jos eteen tulisi tilanne, että et pystyisikään maksamaan lainaa takaisin, mennettäisit autosi rahoituslaitokselle. Takaajalla taas tarkoitetaan henkilöä, joka huolehtisi lainasta sen jälkeen, kun olet itse siihen kykenemätön.

Lainan saaminen ilman vakuuksia tai takaajia on tehnyt lainaamisesta todella nopeaa ja helppoa, ja se mahdollistaa lainan myöntämisen monelle hakijalle. Hakijan maksukyky arvioidaan muilla tavoin. Monella hakijalle ei edes olisi sellaista omaisuutta, jonka rahoituslaitokset kelpuuttaisivat vakuudeksi. Myös vakuuden arviointi hakutilanteessa veisi huomattavasti aikaa.

Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää monenlaisille hakijoille

Näin haet lainaa ilman vakuuksia netistä

Vakuudeton laina on helpointa ja nopeinta hakea verkossa. Parhaimmillaan hakuprosessiin ja lainan saamiseen voi mennä vain noin 15 minuuttia, ja voit täyttää hakemuksen nyt heti. Vakuudetonta lainaa voi toki hakea myös omasta pankista pankkitapaamisessa, mutta siihen voi mennä huomattavasti pidempi aika.

Voit hakea jopa 70 000 € lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Aloita valitsemalla sopiva summa ja laina-aika. Hyvä maksuaika löytyy hakemuksen laskurin avulla: näet siitä millainen kuukausierä lainalle suurin piirtein tulisi milläkin maksuajalla.

Helppo verkkohakemus

Hakemuksen täyttäminen on hyvin yksinkertaista. Sinun tulee perustietojen lisäksi kertoa muun muassa tuloistasi, työ- ja asuntotilanteestasi, sekä muista mahdollisista veloistasi. Kysymykset ovat helppoja ja osaat vastata niihin todennäköisesti ilman suurempia pohdintoja. Kaikki tarvittavat tiedot pystyy antamaan verkossa. Mikäli sinulta pyydetään liitteitä, kuten kopiota palkkakuitista, niiden lähettäminen onnistuu sähköisesti. Hakemuksen täyttäminen on lähtökohtaisesti turvallista. Omaa maalaisjärkeä kannattaa toki käyttää: jos jokin hakemuksen turvallisuuspuolessa sinua epäilyttää, jätä se täyttämättä. Meillä Raha.fi:ssä hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, jolloin tietosi pysyvät turvassa.

Saat lainatarjoukset nopeasti

Hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa. Saat alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen käsittelyn jälkeen. Se tapahtuu yleensä automaattisesti eli voit saada tarjouksen välittömästi. Meillä Raha.fi:ssä lainatarjouksia voi olla myös useampi kuin yksi, sillä pyydämme sinulle tarjouksen useilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Säästät siis huomattavasti aikaa ja vaivaa verrattuna siihen, että hakisit lainaa itse useasta eri paikasta usealla eri hakemuksella.

Tutustu lainoihin rauhassa

Saat tutustua kaikkiin lainatarjouksiin ja niiden ehtoihin rauhassa. Jos sopivaa alustavaa tarjousta ei löydy, mikään ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Sinun kannattaa kiinnittää tarjouksissa huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo parhaiten lainan todellisesta hinnasta. Se sisältää niin koron kuin kaikki muutkin lainaan sisältyvät kustannukset.

Nopeasti tilille

Myönnetty vakuudeton laina siirretään hkaijan tilille parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Nopeus riippuu hieman hakijan pankista, mutta yleensä laina on tilillä jo samana päivänä. Joissain tapauksissa laina on hakijan käytössä 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Sinun on helppoa ja turvallista hakea palvelumme kautta lainaa ilman vakuuksia 100-70 000 €.

Vakuudetontakin lainaa saa edullisella korolla

Vakuudettomassa lainassa on aina hieman korkeampi korko kuin vakuudellisessa lainassa. Tämä johtuu siitä, että rahoituslaitoksen täytyy jollain tavalla varautua siihen mahdollisuuteen, että lainaaja ei maksakaan lainaansa takaisin. Vakuudettoman lainan korko on tästä huolimatta erittäin edullinen – etenkin jos sitä vertaa muutaman vuoden takaiseen korkotilanteeseen. Vakuudettomille lainoille tuli vuonna 2019 korkokatto, joka asetti lainojen nimelliskoron ylärajan 20 prosenttiin. Ennen korkokattoa yli 2000 € vakuudettomilla lainoilla ei ollut minkäänlaista korkokattoa. Nyt voit saada vakuudettoman lainan edullisimmillaan noin 4,5 prosentin korolla esimerkiksi Raha.fi:n kautta.

Edullisen koron lisäksi lainojen sivukulut ovat kokeneet uudistuksen: muita kuluja saa periä lainasta enintään 150 euroa vuodessa riippuen lainan suuruudesta. Muita kuluja voivat olla esimerkiksi lainan avausmaksu tai tilinhoitomaksu.

Myös ison lainan saa ilman vakuuksia

Vakuudettomien lainojen kirjo on valtava. Lainasumma voi olla mitä tahansa limiittilainasta tehdystä muutaman euron nostosta aina 70 000 euroon asti. Kaikki lainapaikat eivät tarjoa isoja lainoja, vaan ne ovat melko harvinaisia. Tarjonta onkin keskittynyt muutaman tuhannen euron lainoihin. Jos isoja lainoja tarjotaan, suurin lainasumma tahtoo olla 50 000 €. Sinun on kuitenkin mahdollista hakea netistä tätäkin suurempi laina, johon et tarvitse takaajaa tai minkäänlaista vakuutta: tällä hetkellä 70 000 € on suurin lainasumman, jonka voit hakea vakuudettomasti Raha.fi:ssä.

Ison lainan voi saada hakemalla sitä yksin, mutta se on usein helpompi saada yhteishakijan kanssa. Mitä isompi hakemasi lainasumma on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla tulee olla lainan takaisinmaksuun. Pienen lainan voi saada pienillä tuloilla, mutta isoon lainaan tarvitaan jo hieman parempia tuloja ja vakaata taloustilannetta. Jos koet, että omat tulosi eivät ehkä ole riittävät, sinun kannattaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Kahden hakijan yhteenlaskettu taloustilanne on usein jo kyllin riittävä. Yhteishakijan kanssa hakeminen on mahdollista Raha.fi:n hakemuksessa.

Jos haet isoa lainasummaa ja sinulle ei voidakaan myöntää sitä, et yleensä jää ilman minkäänlaista lainatarjousta. Rahoituslaitokset saattavat tarjota sinulle hieman hakemaasi pienempää summaa. Sinun kannattaa harkita, josko pienempi summa olisi kuitenkin riittävä.

vakuudettoman lainan hakijan vaatimukset

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Kriteerit hakemuksen hyväksymiseen ja lainan myöntämiseen vaihtelevat eri rahoituslaitosten kesken. Esimerkiksi ikärajassa ja vaadittujen tulojen määrässä voi olla suuriakin eroavaisuuksia. Hakijan vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

  • Sinulla on oltava tuloja, ja niiden on oltava riittävät suhteessa hakemaasi lainasummaan. Tulot voivat olla palkkaa mutta myös työttömän, opiskelijan ja eläkeläisen saamat etuudet lasketaan tuloiksi.
  • Lainaa ei myönnetä luottotiedottomalle eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
  • Sinä olet vähintään täysi-ikäinen, ja sinulla on pankkitili sekä pysyvä asuinosoite Suomessa.

Voit katsoa rahoituslaitoksen ehdoista ennen hakemuksen täyttämistä, mitä hakijalta vaaditaan. Usein tätä ei ole kerrottu kovin tarkasti. Kun täytät Raha.fi:n hakemuksen, otamme huomioon eri rahoituslaitosten vaatimukset ja haemme sinulle tarjoukset vain sellaisilta rahoituslaitoksilta, joiden vaatimukset täytät mahdollisimman hyvin.

Katso, millä hinnalla saat vakuudetonta lainaa

Valikko