Komplett Bank Mastercard -luottokortti nyt ilman vuosimaksua

Hae Komplett Bank Mastercard -luottokorttia jopa 10 000 € luottorajalla. Ei vuosimaksua ja korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää!

Komplett Bank on muutaman muun norjalaisen pankin ohella kasvattanut paljon suosiota Suomessa. Se on täysin verkossa toimiva pankki, jonka hittituote on ollut sen tarjoama joustoluotto. Keväällä 2019 Komplett Bankilta ilmestyi Suomessa myös oma luottokortti.

Mitä ominaisuuksia Komplett Bankin luottokortissa on?

Komplett Bankin Mastercard -luottokorttiin saa jopa 10 000 euron luottorajan. Kortin korko on 19,44 %. Korttiin liittyy monenlaisia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon. Niitä ovat esimerkiksi:

Vuosimaksuton kortti: Luottokortin yksi tärkeimmistä eduista on sen vuosimaksuttomuus. Maksat siis vain kortin käytöstä.

Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa: Mikäli maksat luottokorttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, et joudu maksamaan ostoksistasi lainkaan korkoa. Korotonta maksuaikaa voit saada parhaimmillaan 50 päivää.

Maksuttomat käteisnostot: Komplett Bankin luottokortilla voit suorittaa automaattinostoja ympäri maailmaa täysin ilmaiseksi. Nostoraja on 1 000 € kuukaudessa.

Bonusohjelma: Luottokorttiin kuuluu myös bonusohjelma, jossa kerrytät bonuspisteitä tekemistäsi ostoksista. Pisteitä kertyy verkko-ostoksista 2 % ja muista ostoksista 1 %.

Kattavat vakuutukset: Korttiin kuuluu kolme erilaista hyödyllistä vakuutusta.

Tilisiirrot ja laskujen maksaminen: Voit tehdä tilisiirtoja ja maksaa laskuja. Siirrot pankkien välillä kestävät 1-3 arkipäivää. Tilisiirrot teet kätevästi Komplett Bankin Omat Sivut -palvelussa.

Helppo hakea: Korttihakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Korttia voi hakea kuka tahansa yli 20 -vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mahdollisuus maksulykkäykseen: Luottokortilla on mahdollista hakea maksulykkäystä kertaostokselle joko 3, 6 tai 9 kuukautta. Maksulykkäyksestä peritään maksu.

Vapaavalintainen PIN-tunnusluku: Luottokorttihakemuksen yhteydessä sinulle tarjotaan mahdollisuus valita itse PIN-tunnuslukusi.

Apple Pay ja Google Pay: Kortin voi liittää puhelimessa olevaan maksusovellukseen.

Luottoraja on asiakaskohtainen eli se määritellään jokaiselle asiakkaalle erikseen hänen antamiensa tietojen perusteella. Rinnakkaiskorttia ei ole mahdollista saada. Pankilla on oma mobiilisovellus, jolla ostot voi vahvistaa turvallisesti.

Ominaisuuksiltaan Komplett Bankin luottokortti muistuttaa melko paljon Bank Norwegianin luottokorttia, josta asiakkailla on ollut hyviä kokemuksia.

Miten korttia voi hakea?

Haet Komplett Bankin luottokorttia kätevästi verkossa pankin omilla sivuilla. Hakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Luottokorttisopimuksen allekirjoitat helposti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Hyväksytyn sopimuksen jälkeen kortti toimitetaan sinulle 3-4 arkipäivässä.

Kortti on maksuton hakea, eikä sen käyttöönotosta synny kuluja. Sinun ei tarvitse olla entuudestaan pankin asiakas.

Kuva Komplett Bankin luottokorttihakemuksesta

Miten bonusohjelma toimii?

Saat bonuksia kortilla tekemistäsi ostoksista. 100 bonuspistettä vastaa 10 euroa. Bonuksia tulee verkko-ostoksista 2 % ja muista ostoksista 1 %. Pisteitä saa kuukaudessa enintään 500 ja vuodessa 2000. Pisteitä voi käyttää luottokorttilaskun maksamiseen.

Mitä vakuutuksia korttiin kuuluu?

Korttiin kuuluu kolme erilaista vakuutusta.

  1. Matkavakuutus. Kun matka on ostettu kortilla, matkavakuutus on voimassa kortin haltijalle ja kolmelle muulle matkustajalle 60 päivän ajan. Vakuutukseen sisältyy myös peruutusvakuutus.
  2. Henkilöllisyysvarkausvakuutus. Korvaa kuluja jopa 10 000 euroon asti.
  3. Ostoturvavakuutus. Korvaa kuluja jopa 2500 euroon asti vahingon sattuessa.

Lisäksi kortille voi ottaa vapaaehtoisen maksuturvavakuutuksen. Se auttaa kuukausierien maksussa, jos tulosi pienenevät odottamattomasti.

Voiko kortilla tehdä nostoja?

Komplett Bankin Mastercardilla voi tehdä käteisnostoja niin kuin muillakin korteilla. Nostoista ei peritä Suomessa maksua. Nostoraja on 1000 euroa 30 päivässä.

Miten lasku maksetaan ja milloin se tulee?

Saat Komplett Bank -luottokortin laskun sähköpostiisi aina kuukauden alussa. Eräpäivä on kaikille asiakkaille kuukauden 20. päivä. Laskuun on merkitty maksettava vähimmäissumma, joka on 3 % laskun kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 30 euroa. Huomaa, että voit halutessasi myös maksaa enemmän kuin vähimmäissumman, jolloin säästät korkokuluissa.

Löydät laskun tili- ja viitenumerot sekä saamastasi laskusta että Komplett Bankin Omat Sivut -palvelusta. Muista aina käyttää viitenumeroa.

Miten tavoitan asiakaspalvelun?

Sinun kannattaa ensin tutustua yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin pankin verkkosivuilla. Niistä löydät kattavasti vastauksia erilaisiin pulmiin.

Komplett Bankin asiakaspalvelu auttaa sinua sekä puhelimitse numerossa 09 42452288 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@komplettbank.fi. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.00.

Mitä teen, jos korttini katoaa tai varastetaan?

Mikäli huomaat korttisi kadonneen, voit sulkea sen soittamalla numeroon 09 42452288. Sulkupalvelu on avoinna kellon ympäri.

Hae vuosimaksutonta Komplett Bank Mastercard -luottokorttia jopa 10 000 € luottorajalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko