Komplett Bank Mastercard: Monipuolinen luottokortti ilman vuosimaksua

Komplett Bank on muutaman muun norjalaisen pankin ohella kasvattanut paljon suosiota Suomessa. Se on täysin verkossa toimiva pankki, jonka hittituote on ollut sen tarjoama joustoluotto. Keväällä 2019 Komplett Bankilta ilmestyis Suomessa myös oma luottokortti. Kerromme seuraavaksi tarkemmin Komplett Bankin luottokortista ja vastaamme siihen liittyviin kysymyksiin.

Hae Komplett Bankin luottokorttia

Komplett Bank -luottokortin edut

Komplett Bankin Mastercard -luottokorttiin liittyy monenlaisia etuja, jotka tekevät siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon. Näitä etuja ovat:

▶ Vuosimaksuton kortti: Komplett Bankin luottokortin yksi tärkeimmistä eduista on sen vuosimaksuttomuus. Maksat siis vain kortin käytöstä.

▶ Koroton maksuaika ostoksille: Mikäli maksat luottokorttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, et joudu maksamaan ostoksistasi lainkaan korkoa. Korotonta maksuaikaa voit saada parhaimmillaan 50 päivää.

▶ Maksuttomat käteisnostot: Komplett Bankin luottokortilla voit suorittaa automaattinostoja ympäri maailmaa täysin ilmaiseksi. Nostoraja on 1 000 € kuukaudessa.

▶ Bonusohjelma: Luottokorttiin kuuluu myös bonusohjelma, jossa kerrytät bonuspisteitä tekemistäsi ostoksista. Pisteitä kertyy verkko-ostoksista 2 % ja muista ostoksista 1 %.

▶ Matkavakuutus: Komplett Bankin luottokorttiin kuuluu ilmainen matka- ja peruutusvakuutus, kun matkan kuljetuskustannukset on maksettu kyseisellä kortilla. Vakuutus kattaa kortin omistajan ja kolme kanssamatkustajaa.

▶ Tilisiirrot ja laskujen maksaminen: Komplett Bankin kortilla voit myös tehdä tilisiirtoja ja maksaa laskuja. Siirrot pankkien välillä kestävät 1-3 arkipäivää. Tilisiirrot teet kätevästi Komplett Bankin Omat Sivut -palvelussa.

▶ Helppo hakea: Korttihakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Korttia voi hakea kuka tahansa yli 20 -vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

▶ Mahdollisuus maksulykkäykseen: Luottokortilla on mahdollista hakea maksulykkäystä kertaostokselle joko 3, 6 tai 9 kuukautta. Maksulykkäyksestä peritään maksu.

▶ Vapaavalintainen PIN-tunnusluku: Luottokorttihakemuksen yhteydessä sinulle tarjotaan mahdollisuus valita itse PIN-tunnuslukusi.

Ominaisuuksiltaan Komplett Bankin luottokortti muistuttaa melko paljon Bank Norwegianin korttia, josta asiakkailla on ollut hyviä kokemuksia. Korttien ominaisuuksia voikin olla hyvä vertailla ennen hakemuksen täyttämistä.

Komplett Bank Mastercard -kortin hakeminen

Haet Komplett Bankin luottokorttia kätevästi verkossa Komplett Bankin omilla sivuilla. Hakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Luottokorttisopimuksen allekirjoitat helposti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Hyväksytyn sopimuksen jälkeen kortti toimitetaan sinulle 3-4 arkipäivässä.

Kortti on maksuton hakea, eikä sen käyttöönotosta synny kuluja.

Kuva Komplett Bankin luottokorttihakemuksesta

Näin maksat luottokorttilaskun

Saat Komplett Bank -luottokortin laskun sähköpostiisi aina kuukauden alussa. Eräpäivä on kaikille asiakkaille kuukauden 20. päivä. Laskuun on merkitty maksettava vähimmäissumma, joka on 3 % laskun kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 30 euroa. Huomaa, että voit halutessasi myös maksaa enemmän kuin vähimmäissumman, jolloin säästät korkokuluissa.

Löydät laskun tili- ja viitenumerot sekä saamastasi laskusta että Komplett Bankin Omat Sivut -palvelusta. Muista aina käyttää viitenumeroa. Komplett Bankin luottokorttilaskua ei ainakaan toistaiseksi voi tilata e-laskuna.

Kysymyksiä Komplett Bankin luottokortista

Tästä löydät hieman lisätietoa Komplett Bankin Mastercard -luottokortista.

Kuinka korkean luottorajan voin saada luottokorttiin?
Luottoraja on maksimissaan 5 000 €. Raja määritetään asiakaskohtaisesti.

Voiko Komplett Bankin luottokorttiin liittää rinnakkaiskortin?
Ainakaan toistaiseksi ei voi.

Onko minun oltava jonkin tietyn pankin asiakas saadakseni kortin?
Ei, korttia voi hakea kuka tahansa, joka täyttää hakijan ehdot.

Mitä teen, jos korttini katoaa tai varastetaan?
Mikäli huomaat korttisi kadonneen, voit sulkea sen soittamalla numeroon 09 42452288. Sulkupalvelu on avoinna kellon ympäri.

Mikä Komplett Bankin Omat Sivut -palvelu on?
Omat Sivut -palvelussa voit muun muassa tarkistaa luottokorttisi tilitapahtumat, maksaa laskuja, suorittaa tilisiirtoja ja hakea ostoksillesi maksulykkäystä.

Paljonko maksulykkäys maksaa?
Maksulykkäyksen hinta riippuu siitä, miten monelle kuukaudelle haet sitä:

3 kuukautta = 25 €
6 kuukautta = 35 €
9 kuukautta = 45 €

Miten tavoitan Komplett Bankin asiakaspalvelun?
Komplett Bankin asiakaspalvelu auttaa sinua sekä puhelimitse numerossa 09 42452288 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@komplettbank.fi. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 09.00 – 16.00.

Hae Komplett Bankin luottokorttia

Pääset täyttämään Komplett Bankin luottokorttihakemuksen kätevästi tästä:

Hae Komplett Bankin Mastercard -luottokorttia tästä

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko