Freedom Rahoitus kilpailuttaa hakemasi 1000-60 000 € lainan

Freedom Rahoituksen helpolla hakemuksella tavoitat yli 20 rahoituslaitosta ja lainanmyöntäjää, joilta voit saada lainaa. Freedom Rahoitus kilpailuttaa 1000 – 60 000 € lainat jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki lainat saa ilman vakuuksia tai takaajia. Sinun tarvitsee ainoastaan hyväksyä itsellesi sopivin laina.

Freedom Rahoitus on puolueeton ja rehellinen lainanvälittäjä. Sen toiminnan yksi kulmakivistä on ensiluokkainen asiakaspalvelu, joka on saanut kehuja asiakkaiden keskuudessa. Freedom Rahoitus tarjoaakin hakijalle ilmaisen henkilökohtaisen lainaneuvojan hakuprosessin ajaksi.

Freedom on vuonna 1999 perustettu ruotsalaislähtöinen lainanvälityspalveluja tarjoava yritys. Toiminta levisi Norjaan vuonna 2007 ja Suomeen vuotta myöhemmin. Vuonna 2015 Freedomin rinnalle perustettiin myös lainan kilpailutusta tarjoava Zmarta.

Freedom Rahoitus auttaa sinua löytämään edullisen 500-60000 € lainan kilpailuttamalla vakuudettomat 500 – 60 000 € lainat.

Freedom Rahoitus logo

Freedom Rahoituksen lainat

Freedom Rahoituksen lainasummat, takaisinmaksuaika ja ikäraja.

Lainasummat

Freedom Rahoituksen avulla voit kilpailuttaa 1000 – 60 000 € lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Freedom Rahoitus tarjoaa sinulle myös mahdollisuutta kilpailuttaa yhdistelylainat. Yhdistelylainassa otat yhden lainan, jolla maksat nykyiset lainat pois. Näin sinun ei tarvitse tulevaisuudessa maksaa kuin yhtä lainaa pois.

Ikäraja ja muut ehdot

Freedom Rahoituksen kilpailutuksella on seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Omaat puhtaat luottotiedot

Laina-aika

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainoja 1-15 vuoden laina-ajalla. Luonnollisesti mitä suurempi on lainasumma, sitä pidempi takaisinmaksuaika voi olla. Lainan voi maksaa aina takaisin nopeammassa aikataulussa ilman erillistä veloitusta. Freedom Rahoituksen etusivulla on lainalaskuri, jossa voi käydä testaamassa eri lainasummia- ja aikoja.

Rahojen siirto tilille

Yleensä saat kaikki lainatarjoukset saman päivän aikana. Parhaassa tapauksessa voit saada ensimmäiset tarjoukset jopa minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Saamiisi lainatarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa Freedom Rahoituksen Omatili-palvelussa. Samaisessa palvelussa voit lisäksi lopulta hyväksyä lainatarjouksen.

Hyväksyminen käy helposti verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat tilille jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä. Otathan huomioon, että osa rahoituslaitoksista ja lainanmyöntäjistä voi vielä vaatia liitteitä ennen lopullista lainatarjousta.

Lisätietoa Freedom Rahoituksesta

Tähän olemme koonneet yksityiskohtaisempaa tietoa Freedom Rahoituksesta.

Palvelumaksut

Freedom Rahoituksen palvelu on sinulle täysin ilmainen. Siitä ei siis tule lainkaan piilokuluja. Lainaan liittyviä palvelumaksuja voi tulla lainanmyöntäjältä. Tyypillisimpiä lainaan liittyviä palvelumaksuja ovat muun muassa tilinhoitomaksu, luoton nostopalkkio sekä avausmaksu.

Hakemuksen täyttäminen

Hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti ja siinä kysytään perustietojen lisäksi muita lainansaamisen kannalta oleellisia tietoja esimerkiksi kuukausituloista, tietoja työsuhteesta ja asumisesta. Hakemus on hyvä täyttää tarkasti, jotta kaikki sujuu mahdollisimman nopeasti ja helposti. Jos sinulla on hakemukseen liittyviä kysymyksiä, voit kääntyä Freedom Rahoituksen asiakaspalvelun puoleen.

Lainan korot

Freedom Rahoituksen välittämien tarjousten korko on parhaimmillaan erittäin matala. Korko on 4,99 – 20 % välillä. Lainan korkoon vaikuttavat monet eri tekijät kuten lainasumma- ja aika, lainapaikka sekä joissain tapauksissa omat tietosi. Lainan koron näet selkeästi lopullisessa lainatarjouksessa.

Tuloturva työttömyyden varalta

Jos haluat varmistaa maksukykysi vaikka työttömyyden tai sairauden yllättäessä, tarjoaa Freedom Rahoitus siihen ratkaisun. Tuloturva on vakuutus, jonka voi ottaa lainanhaun yhteydessä. Sen avulla saat kiinteää kuukausikorvausta 200 – 800 € jos jäät työttömäksi yli 30 päivän ajaksi tai joudut sairauden tai tapaturman johdosta työkyvyttömäksi. Lisäksi vakuutus sisältää 10 000 € suuruisen kuolintapauskorvauksen. Tuloturvaa on perus- ja premium-mallia. Kuukausihinta alkaen 17,80 €.

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu

Tästä löydät Freedom Rahoituksen asiakaspalvelun tiedot:

Aukioloajat
Avoinna ma-to 8-19 ja pe 8-17

Puhelinnumero
09 4241 4400

Sähköposti
asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Hae lainatarjoukset Freedom Rahoitukselta

3 syytä, miksi valita Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on ollut apuna tuhansille edullista lainaa etsiville henkilöille.

Henkilökohtainen lainaneuvoja
Freedom Rahoitus tarjoaa sinulle henkilökohtaista lainaneuvontaa hakuprosessin aikana.

Useita lainatarjouksia
Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta, jotka on suunnattu juuri sinulle. Säästä aikaa ja vaivaa.

Nopea hakemuksen käsittely
Voit saada parhaassa tapauksessa ensimmäiset lainatarjoukset miltei välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Usein kysyttyä Freedom Rahoituksesta

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien Freedom Rahoituksen lainanvertailutuspalvelua.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko