Ferratum tarjoaa riittoisan 2000-30000 € lainan pikaisesti

Hae Ferratumilta vakuudetonta lainaa 30000 euroon asti vain muutamassa minuutissa!

Ferratum logo

Mitä lainaa Ferratum tarjoaa?

Ferratum tarjoaa 2000-30000 euron vakuudetonta kertalainaa. Se maksetaan kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa 1-10 vuotta. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisia lyhennyksiä maksamalla.

Ferratum Laina sopii kaikenlaiseen kulutukseen. Vaikka Ferratum mainostaakin sivuillaan muun muassa autolainaa ja remonttilainaa, kyseessä on sama kertalaina. Sitä voi käyttää myös lainojen yhdistämiseen. Erillistä autolainaa, remonttilainaa, pikavippiä tai yhdistelylainaa ei siis ole.

Lainatarjonta on muuttunut paljon viime vuosina. Ennen pankki tunnettiin parhaiten joustavista pikavipeistä. Nykyään vastaavanlaista vippiä tarjoaa esimerkiksi Creditstar ja Saldo.

Rahoituslaitoksen nimi on myös muuttanut hieman muotoaan vuosien varrella: parhaiten se tunnetaan Ferratum-nimellä mutta siihen yhdistetään myös sanat Money ja Bank.

Millainen on Joustava-joustoluotto on ja miten sen saa haettua?

Joustava on Ferratumin joustoluotto, jossa on enintään 4000 euron luottoraja. Luotolta voi nostaa rahaa haluamansa summan aina tarpeen mukaan. Joustava oli erittäin suosittu lainatuote mutta sen myöntäminen on päättynyt vuoden 2021 alussa. Tällä hetkellä uutta luottoa ei siis voi hakea.

Kuka voi täyttää lainahakemuksen?

Ferratum vaatii hakijoilta seuraavaa:

 • Vähintään 22 vuoden ikä
 • Asuu Suomessa
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Virallisesti rekisteröity asuinosoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Jos hakija täyttää edellä mainitut ehdot, hän voi saada myönteisen lainapäätöksen hakemuksen muiden tietojen ollessa kunnossa. Lainapäätöstä tehdessä arvioidaan muun muassa hakijan tuloja, menoja, työ- ja asuintilannetta, sekä muita velkoja.

Hae 2000-30000 euron vakuudeton kertalaina Ferratumilta jo tänään!

Miten tavoitan asiakaspalvelun?

Asiakaspalvelulla on useita yhteystietoja. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa verkkosivuilla oikeassa alareunassa olevan chatin kautta arkisin kello 9.00-17.00 tai sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@ferratumbank.fi.

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta, voit asioida chatissa tai sähköpostitse osoitteeseen laskutus@ferratumbank.fi. Laskutusasiat voi hoitaa myös puhelimitse arkisin kello 8.00-18.00 numerossa 0800 155 213.

Mitä OmaTili-palvelussa voi tehdä?

Kirjautumalla OmaTiliin voit esimerkiksi:

 • Katsoa laskuja
 • Maksaa avoimen laskun
 • Päivittää yhteystietosi

Jos sinulla on jo Joustava-luotto, OmaTilissä voit nähdä myös jäljellä olevan luoton kokonaissaldon.

Kirjaudu OmaTiliin verkkosivujen oikeasta yläreunasta.

Kuinka nopeasti lainan saa?

Hakemuksia käsitellään arkisin kello 9.00-17.00. Se käsitellään mahdollisimman pian eli yleensä saman päivän aikana. Laina maksetaan myöntämisen jälkeen hakijan tilille kello 7.00-23.00 välisenä aikana arkipäivänä.

Voiko lainaa korottaa?

Ferratumin lainaa ei ole mahdollista korottaa. Voit ottaa uuden lainan sitten, kun vanha on kokonaisuudessaan maksettu. Myöskään vanhaa Joustava-lainaa ei ole mahdollista korottaa luottorajan osalta.

Mitä kustannuksia lainasta tulee?

2000-30000 euron kertalainasta tulee seuraavia kustannuksia:

 • Nimelliskorko 9,50-13,95 %
 • Todellinen vuosikorko 13,25-22,14 %
 • Palvelumaksu 5,90-9,90 € kuukaudessa

Viiden euron suuruisia lisäkustannuksia tulee lisäksi maksumuistutuksesta, eräpäivän siirrosta, maksusuunnitelman uudistamisesta sekä lyhennysvapaan myöntämisestä. Lisäkustannuksia ei tule maksettavaksi, jos et tarvitse kyseisiä palveluita.

Onko Ferratum luotettava lainapaikka?

Suomessa perustettu Ferratum on toiminut jo vuodesta 2005 ja se on osa Ferratum Group -konsernia. Se toimii nykyään useassa eri maassa ja se on listattu Frankfurtin pörssiin. Kyseessä on siis tunnettu ja luotettava yritys, jolta voi hakea lainaa ilman pelkoa huijatuksi tulemisesta.

Netistä löytyy paljon kokemuksia rahoituslaitoksesta, sillä se on toiminut Suomessa jo useita vuosia. Vanhemmissa keskusteluissa lainoja pidettiin kalliina mutta korkokattojen tultua voimaan viime vuosina korot ovat huomattavasti maltillisemmat. Nykyään harmituksen aiheena on se, että lainaa ei voida myöntää niin monelle hakijalle kuin ennen kiristyneiden rajoitusten vuoksi.

Mistä löydän kampanjakoodin nostoja varten?

Ferratum tarjosi ennen koodeja, joilla sai alennusta joustoluoton nostokuluista tai jopa ilmaisia nostoja. Enää koodeja ei ole tarjolla, sillä nostopalkkiot ovat 0 euroa. Lisäksi uusia Joustava-luottoja ei enää myönnetä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko