Creditstar möyntää joustavan 50-2000 euron luottotilin

Hae nyt Credit Starin luottotiliä 2000 € luottorajalla. Saat lainalle vuoden takaisinmaksuaikaa! Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Credit Star logo

Millainen on Creditstarin laina?

Creditstar tarjoaa käyttöösi joustavaa luottotiliä 2000 € luottorajalla 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tililtä voit tehdä rahanostoja aina oman tarpeesi mukaan. Pienin nostettava summa on 50 € ja suurin kerralla nostettava summa on 2000 €.

Luoton voit nostaa joko kerralla tai useammassa erässä. Luottotilin pitäminen on ilmaista, eli maksat ainoastaan luotosta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Creditstarin luottotilin hakeminen on helppoa ja se hoituu nopeasti. Verkossa täytettävän hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti ja lainapäätöksen saat yleensä vielä saman päivän aikana.

Samantyyppinen laina löytyy esimerkiksi Saldolta. Aikaisemmin myös Ferratumilla oli 2000 euron luotto mutta sitä ei tällä hetkellä ole saatavilla.

Miten luotolta voi tehdä noston?

Ensimmäistä nostoa tehdessä sinun on luotava käyttäjätili ja haettava luottoa itsellesi. Kun luotto on myönnetty, voit tehdä luoton käyttöönottohakemuksen haluamallesi summalle. Käytännössä teet nostopyynnön, jonka on oltava vähintään 50 euroa. Jatkossa teet vain käyttöönottohakemuksen halutessasi tehdä noston tililtäsi.

Kun sinulla on jo myönnetty luottotili ja nostamasi summa ei ylitä tilin saldoa, sinulla ei yleensä ole ongelmia noston tekemisessä. Jokaisen noston yhteydessä tehdään kuitenkin luottotietojen tarkistus ja varallisuustarkistus, joiden tulos voi joissain tapauksissa estää noston tililtä.

Edellistä nostoa ei tarvitse maksaa kokonaisuudessaan takaisin ennen uuden noston tekemistä.

Miten tunnistautuminen tapahtuu?

Luoton käyttöönottohakemuksen yhteydessä sinun on tunnistauduttava hakiessasi käyttöönottoa ensimmäistä kertaa. Tunnistautuminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuinka nopeasti rahat näkyvät omalla tilillä?

Voit valita luotolle premium-ominaisuuden, jolloin rahat ovat tililläsi noin 15 minuutin kuluessa. Creditstarilla on tili yleisimmissä Suomessa toimivissa pankeissa, joten hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi pankin sisäisenä siirtona. Premium-ominaisuus on maksullinen lisäpalvelu, joten tarkista sen hinta luottosopimuksesta ennen sen solmimista.

Muussa tapauksessa rahat ovat käytettävissä 3-4 pankkipäivän kuluessa.

Tee hakemus 2000 euron luottotilistä jo tänään ja saat parhaimmillaan tilillesi jo vartissa!

Miten asiakaspalvelun tavoittaa?

Creditstarin asiakaspalvelun tiedot ovat seuraavat:

Aukioloajat
Avoinna ma-su 09-21

Puhelinnumero
09 425 99688

Sähköposti
asiakaspalvelu@creditstar.fi

Mikä on lainan ikäraja ja muut ehdot?

CreditStar vaatii hakijalta vähintään seuraavien ehtojen täyttämistä, jotta luoton myöntäminen olisi mahdollista:

  • Yli 18-vuotias
  • Suomen kansalainen tai oleskelulupa Suomessa
  • Säännölliset tulot
  • Puhtaat luottotiedot

Nämä eivät ole ainoat ehdot myönteisen luottopäätöksen saamiseksi, vaan päätöksessä otetaan huomioon hakijan taloudellinen tilanne kokonaisvaltaisesti. Kaikki oleellinen tieto kysytään hakemuksessa.

Miten luottoa lyhennetään?

Luottoa lyhennetään kiinteillä kuukausilyhennyksillä. Saat tiedot kuukausittaisesta lyhennyksestäsi sähköpostitse tai kirjautumalla omille sivuillesi Creditstarin verkkosivuilla. Omien sivujen kautta pääset suoraan verkkopankkiin maksamaan laskun.

Jos haluat maksaa luoton alkuperäistä laina-aikaa nopeammin, se on mahdollista. Sinun tulee ensin olla yhteydessä asiakaspalveluun. Ota yhteys asiakaspalveluun myös siinä tapauksessa, jos et pysty maksamaan lyhennystä takaisin.

Voit hakea 5-30 päivän lyhennysvapaata aikaa, maksun lykkäämistä ja takaisinmaksusuunnitelman tekemistä. Näitä kaikkia voit hakea kätevästi omilla sivuillasi.

Mitkä ovat lainan kustannukset?

2000 euron luottotilin nimelliskorko on 20 % ja todellinen vuosikorko on 30,7 %. Tarkista korkokustannukset luottosopimuksesta ennen sen allekirjoittamista. Luotolla ei ole avausmaksua mutta siitä peritään hoitomaksuja enintään 150 euroa vuodessa.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on palvelusta?

Suuri osa Creditstaria koskevista keskusteluista liittyy maksamattomien lyhennysten perintään tai hinnoitteluun. Äänessä ovat yleensä ne asiakkaat, jotka ovat kokeneet palvelun huonoksi tai esimerkiksi jättäneet laskun maksamatta, jolloin saatavien periminen on tehnyt asioista monimutkaista.

Hinnoittelua on pidetty epäselvänä. Esimerkiksi nopeammat rahansiirrot mahdollistava premium-palvelu on maksullinen mutta sen hintaa ei ole tuotu selkeästi esille.

Yritys on perustettu vuonna 2006 ja se on palvellut yli puolta miljoonaa lainanhakijaa maailmanlaajuisesti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko